Diakonissantie 18, 02940 Espoo

As. Oy Espoon Keisari

Arkkitehtuuriltaan modernin kodikas rivitaloyhtiö kohoaa vehreälle ja viihtyisälle paikalle, Pellaksenmäen pientaloalueelle Espoon sydämeen. Täällä voit nauttia hyvistä lähipalveluista, kauniista luontopoluista, nopeista liikenneyhteyksistä ja leppoisasta pihatunnelmasta. Hinta-laatusuhde on Espoossa vertaansa vailla. 

As. Oy Espoon Keisarissa arki on kaunista sisällä ja ulkona. Julkisivujen rauhallinen puuverhoilu ja hillityn elegantit sävyvalinnat yhdessä modernien linjojen kanssa hivelevät silmää. Kookkaat sisäänvedetyt parvekkeet ylä- ja alakerrassa tekevät kesäisestä ruokailusta, rentoutumisesta ja etätyöskentelystä sanalla sanoen ihanaa. Kylmempinä kuukausina luonnon värien vaihtelua kelpaa seurata suurista ikkunoista, joista virtaa sisään runsaasti luonnonvaloa. 66 -neliöisten kolmiokotien neliöt ovat tehokäytössä – myös yläkerran portaiden alla. Korttelipihan puiden katveessa kelpaa seurailla lasten puuhia leikkipaikalla ja vaihtaa samalla kuulumisia naapurin kanssa. Iltalenkin päätteeksi pääsee saunaan oman kodin yläkerrassa. 

As. Oy Espoon Keisari pähkinänkuoressa

Address
  • Diakonissantie 18, 02940 Espoo

Asuntojakauma/vapaana
  • Three room apartments 5/19

Velattomat hinnat
  • Alk. 233,000.0 €

As. Oy Espoon Keisarissa elät arkeasi keskellä kaikkea. Kauppa, päiväkoti ja koulu löytyvät kaikki viiden minuutin kävely- tai pyörämatkan säteeltä ja Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta arkiset matkat sujuvat joutuisasti mihin päin lähdetkin.

Nopeasti mihin vain

As. Oy Espoon Keisarin asukkaiden arki sujuu, kiitos toimivien lähipalvelujen. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta arkisetkin matkat sujuvat joutuisasti mihin päin lähdetkin.

Upea ulkokuori

Julkisivujen rauhallinen puuverhoilu ja hillityn elegantit sävyvalinnat yhdessä modernien linjojen kanssa hivelevät silmää. Luonnon värien vaihtelua kelpaa seurata suurista ikkunoista, joista virtaa sisään runsaasti luonnonvaloa.

Luontoelämyksiä

As. Oy Espoon Keisari on ykkösvalinta vaihtelevista luontoelämyksistä, ulkoilusta ja liikunnasta nauttiville, sillä lähiympäristössä riittää kuvauksellisia maisemia ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Esite

Sisustusesite

Yhteystiedot

captcha

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.