As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I

Tenholantie 12 A

Under construction

WILL BE COMPLETED 12/2023 - 02/2024

Available apartments 34/53

Debt free price from 221,000.0 €

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I -
Tyylikäs ympäristöystävällinen koti Vanhalla Ruskeasuolla, Keskuspuiston naapurissa.

Haluaisitko asua uudessa kodissa aivan Helsingin kantakaupungissa, Keskuspuiston reunalla? Suosittuun Vanhan Ruskeasuon kaupunginosaan kohoaa pian moderni As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I. 

Mannerheimintien ja Pasilan Triplan palvelujen väliin kartalla sijoittuva 8 kerroksinen uudiskohde sopii sinulle, jonka unelma on asua ekologisemmin kaupungissa, lähellä luontoa vain 15 minuutin pyörämatkan päässä ydinkeskustasta. Keskuspuiston Kasken valoisista asunnoista iso osa on kolmioita ja neliöitä, mutta myös yksiöissä ja kaksioissa löytyy valinnanvaraa. Taloyhtiölle haetaan RTS-ympäristöluokitusta, joka tarkoittaa sitä, että ympäristövastuullisuus on huomioitu rakennusprosessissa aina suunnittelusta rakennuksen valmistumiseen. Täältä ekotietoinen asunnonetsijä voi hyvillä mielin ostaa uuden laadukkaasti varustellun kodin pienemmällä hiilijalanjäljellä. Tyylikkäät asunnot tarjoavat laadukkaat sisustus- ja materiaaliratkaisut, kuten kauniit kivitasot, jotka ovat vakiovaruste kohteen keittiöissä. Keskuspuiston Kaskessa on myös hienot tilat yhteisöllisemmän kaupunkiarjen rakentamiseen. Kohteen asuntokaupat voidaan järjestää myös sähköisesti etänä.

Upea sijainti Keskuspuiston vieressä

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I rakentuu verkkaiselle, suurilta osin 1950-luvulla rakennetulle alueelle noin 500 metrin päähän Mannerheimintiestä. Vierestä alkaa noin vehreä Keskuspuisto, kaupunkilaisten oma virkistys- ja työmatkakeidas. Puistossa risteilee noin sadan kilometrin pituudelta ulkoilureittejä, joista osa muutetaan lumisina talvina hiihtoladuiksi. Kohteen lähellä Keskuspuistossa on iso liikuntapuisto, jossa on erilaisia liikuntatiloja, ratsastusmaneesi, kahvila ja ulkopuolella jousiammuntarata, ratsastustalli sekä palloilukenttä. Puiston laidalla sijaitsevat myös Ruskeasuon luontopainotteinen päiväkoti, Steiner-päiväkoti ja koulu sekä siirtolapuutarha.

Pyörällä, bussilla, raitiovaunulla ja junalla

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I kohoaa paikalle, josta jokainen perheenjäsen pääsee helposti omiin menoihinsa helposti ilman omaa autoakin. Viereinen bussipysäkki (50 m) on Pasilaan ja Myllypuroon kulkevan linjan päätepysäkki. Kympin ratikkapysäkki löytyy 550 metrin päästä. Pyörällä Ilmalan asemalle (1,5 km) ehtii kuudessa minuutissa ja Helsingin ydinkeskustaan (5 km) Keskuspuiston kautta vartissa. Mannerheimintie (500 m) on tarpeeksi kaukana, jotta liikenteen meteli ei kotona häiritse, mutta toisaalta niin lähellä, että kävelymatkan päästä löytyy ratikkapysäkin lisäksi Helsingin-, Espoon ja Vantaan bussien pysäkit sekä pikavuoropysäkki. Omalla autolla tai bussilla pääsee helposti Mannerheimintietä myös pohjoiseen Hämeenlinnanväylälle sekä poikittaissuunnassa Hakamäentielle ja Vihdintielle.

Energialuokka A

Monista As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n asunnoista on ihanat näkymät metsän yli, joten oma unelma-asunto kannattaa varata nyt! Kasken autopaikat on varustettu sähköauton lataustolpilla ja kohteessa on iLOQ-lukitusjärjestelmä. Muita kohteen valtteja ovat vaihtelevat huoneistopohjat, valoisa arkkitehtuuri, hienot yhteistilat kuten II- ja III-talon ullakkosaunat kattoterasseilla, sekä kaksikerroksinen maanalainen parkkihalli. Iso laatupointti on myös rakennussuunnittelun ympäristöystävällisyys. As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I on edistyksellinen A-energialuokan kohde, jolle haetaan RTS-ympäristöluokitusta. RTS-ympäristöluokitus tarkoittaa sitä, ympäristövastuullisuus on huomioitu rakennusprosessissa aina suunnittelusta rakennuksen valmistumiseen. Keskuspuiston Kasken kerrostalot säästävät vettä ja energiaa sekä tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä – ja madaltavat osakkaiden asuinkustannuksia. Viherkatot nappaavat myös hulevedet talteen.

Aktiivista arkea

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaskessa on helppo elää luonnonläheistä ja liikkuvaista arkea. Työmatkat voi taittaa etelään, pohjoiseen ja itään päin puiston poikki nopeasti pyöräillen. Lenkkeily Keskuspuiston läpi tai Meilahden rantaan on myös virkistävä tapa aloittaa viikonloppuaamu. Parin kilometrin säteeltä löytyy valtavasti kokeiltavia harrastuksia jousiammunnasta ja ratsastuksesta palloilulajeihin ja balettiin, maastopyöräilyyn, yhteisöteatteriin ja veneilyyn.

Täältä ekotietoinen asunnonetsijä voi hyvillä mielin ostaa uuden laadukkaasti varustellun kodin pienemmällä hiilijalanjäljellä.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Sijainti Keskuspuiston kyljessä

Tämän kohteen kiistaton valttikortti on fantastinen sijainti aivan Keskuspuiston laidalla. As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n kohdalla Keskuspuisto on noin 300 metrin levyinen ja täynnä ulkoilureittejä. Puiston toiselta puolelta alkaa uudistunut Pasila Ylen torneineen, palveluineen ja liikenneyhteyksineen. Vaikka puisto ei omista ikkunoista näkyisikään, on sen läheisyys kuitenkin valtava elämänlaatua lisäävä tekijä. Suojellun Keskuspuiston vieressä kantakaupungin alueella myös asuntojen arvonkehitysnäkymät ovat erittäin lupaavat.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Keskuspuiston Kaskesta sekä vanhan Ruskeasuon, Pikku Huopalahden että Pasilan palvelut ovat kaikki kävely- tai pyörämatkan päässä. Lähikauppa, päiväkodit, Steiner-koulu ja fillarihuolto löytyvät omilta kulmilta Ruskeasuolta, kun taas kunnalliset koulut, terveysasema, apteekki ja neuvola Pikku Huopalahdesta, Laaksosta ja Meilahdesta – kaikki 1,4 kilometrin säteeltä. 1,8 kilometrin päässä sijaitsee liikemäärältään pohjoismaiden suurin kauppakeskus Tripla. Triplasta löytyy vaate- ja sisustuskauppojen lisäksi mm. Prisma, kauppahalli, ravintoloita, kahviloita ja ulkoterasseja, yksityinen terveysasema, kaksi elokuvateatteria sekä vauhdikas vapaa-ajankeskus.

Kätevät yhteydet joka suuntaan

Vaikka Keskuspuiston Kaskeen rakennetaan kätevä maanalainen parkkihalli, ilman omaakin autoa täällä pärjää mitä mainioimmin. Viereiseltä pysäkiltä pääsee Pasilan kautta Itä-Helsingin suuntaan, ja Mannerheimintien loistavat bussi- ja ratikkayhteydet ovat noin puolen kilometrin päässä. Ilmalan ja Pasilan asemilta pääsee lentokentälle ja Pasilasta kaukojunien kyytiin. Hämeenlinnanväylän, Hakamäentien ja Vihdintien läheisyyden takia ovat bussilla ja autolla varsin toimivat kaikkiin ilmansuuntiin.

Luontoelämyksiä ja liikuntaa

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I tarjoaa asukkailleen harvinaisen monipuolisia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja liikunnasta. Keskuspuiston ulkoilureitit alkavat vierestä. Läheisessä liikuntakeskuksessa voi harrastaa käsi- ja sulkapalloa, salibandyä, tennistä ja pöytätennistä, nyrkkeilyä ja voimailua, ratsastusta sekä jousiammuntaa. Veneilemään ja maastopyöräilemään pääsee Pikku Huopalahdessa, ja merta rakastaville maakravuille Meilahden ranta ja Seurasaari tarjoavat lisää vastustamattomia ulkoilukohteita. Lenkin jälkeen on mahtavaa istahtaa joko omaan tai taloyhtiön tyylikkääseen saunaan rentoutumaan ja karistamaan päivän kiireet pois.

Luonnonläheistä lapsiperhearkea

Keskuspuiston Kaskessa lapsiperheet ovat VIP-asukkaita. Asunnoista hieman yli puolet on perheasuntoja eli valoisia ja hyvin suunniteltuja kolmioita ja neliöitä. Kaikissa perheasunnoissa on laadukkaasti varustellut, II-malliset tai ruokailutilan viereen sijoitetut avokeittiöt sekä oravanpesämäiset sisäänvedetyt parvekkeet. Tietyissä asunnoissa on kylpyhuoneen lisäksi toinenkin wc, sauna ja/tai vaatehuone. Naapuritalossa voi harrastaa vauvauintia ja uimakoulua ja päiväkoti on vain hiukan kauempana. Englannin- ja ruotsinkieliset päiväkodit sekä Steiner-päiväkoti ja koulu tuovat valinnanvaraa. Omassa lähimetsässä leikit sujuvat naapurin lasten kanssa luonnonläheisesti läpi vuoden. Viereisellä pallokentällä pääsee talvella harjoittelemaan luistelua.

Paremman huomisen edellärakentaja

Meitä Lehdolla ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme. A-energialuokan kohteesta As. Keskuspuiston Kaskesta ekotietoinen asunnonetsijä voi hyvillä mielin ostaa uuden laadukkaasti varustellun kodin pienemmällä hiilijalanjäljellä. Keskuspuiston Kaski on nimittäin suunniteltu alusta loppuun säästämään energiaa ja vettä sekä ottamaan talteen sadevedet viherkattojen avulla. Kohde lämpenee kaukolämmöllä. Helpposäätöinen vesikiertoinen lattialämmitys lämmittää asunnot ihanan tasaisesti.

Kohteen osoite: Tenholantie 12 A, 00280 Helsinki

Palvelut ja etäisyydet: 

 • Bussipysäkki 50 m

 • Ratikkapysäkki 550 m 

 • Ilmalan asema 1,5 km

 • K-Market Ruskeasuo 180 m

 • Päiväkoti Ruskeasuo 280 m

 • Happy Children Kindergarten 80 m

 • Vauvauinti ja uimakoulu 80 m

 • Steiner-koulu, -esikoulu ja -lukio 320 m

 • Pyörähuolto Fillarix 330 m

 • Ruskeasuon siirtolapuutarha 360 m

 • Steinerpäiväkoti Sirius 370 m

 • Ruskeasuon liikuntapuisto 460 m

 • Pikku Huopalahden ala-aste 700 m

 • Meilahden yläaste 1,1 km

 • Laakson Neuvola 1,2 km

 • Kivelän terveysasema 1,4 km

 • Hoplaxskolan 1,8 km

 • Tripla 1,8 km

 • Helsingin keskusta 5 km

Rakennusaikataulu

Maaliskuu 2022

Ennakkomarkkinointi alkaa

Huhti- toukokuu 2022

Kauppojen teko alkaa

Huhtikuu 2022

Rakentaminen alkaa

Joulukuu 2023

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut, kuten kauniit kivitasot, jotka ovat vakiovaruste kohteen keittiöissä. Ajoissa varaavat asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. 
Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita, laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Mallipalojen värit näytöllä eivät välttämättä vastaa todellisuutta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

 Huoneistoluettelo

Contact

Pasi Kukkola

040 774 6927
pasi.kukkola@lehto.fi

Send a message

captcha

Check out development documents

In these documents you will find everything you need to know about the Development. You can load a document by clicking its link.

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I esite

Sisustusesite

Contact

Send a message

captcha