Asunto Oy Espoon Ritarisilta

Nihtitorpankuja 1 C

In pre-marketing

Available apartments 23/70

Debt free price from 139,000.0 €

As. Oy Espoon Ritarisilta:
Kohtuuhintaisia koteja ja helppoa arkea moderneilla herkuilla

Tunnetko jo Espoon Nihtisillan asuinalueen? Nyt viimeistään kannattaa tutustua, sillä erinomaisten kulkuyhteyksien ja kattavien lähipalvelujen äärelle rakentuu pian uusi upea 8-kerroksinen luhtitalo As. Oy Espoon Ritarisilta. Nosteessa olevalle alueelle rakennettavassa kohteessamme asut tyylikkäästi ja kohtuuhintaan lainattomassa taloyhtiössä, vain 900 metrin päässä Keran asemalta sekä Kehä II:n ja Turunväylän yhteyksien lähettyvillä. Kaikki tarvittava on täällä lähellä, Granin ja Sellon täydentäessä arjen valikoimia. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet kuuluvat myös ilman muuta arjen pakettiin.

2020-luvun asumista huippukätevällä sijainnilla

Nihtisilta on kasvava asuinalue Leppävaaran keskustan (3,7 km) ja Kauniaisten (2,3 km) välimaastossa, Kehä II:n ja Turunväylän liittymän lähettyvillä. Alueella on mukavasti työpaikkoja ja palveluita, jotka yhdessä liikenneyhteyksien kanssa tuovat nyt Nihtisillan ja läheisen Keran alueelle runsaasti laadukasta uudisrakentamista. Nihtisillan uusi luku onkin varsin viihtyisä, asumispainotteinen ja yhteisöllinen.

Liikenneyhteydet As. Oy Espoon Ritarisillasta ovat vallan harvinaisen kätevät. Bussipysäkki (100 m) on ihan lähellä ja Keran asemalle (900 m) ehtii pyöräillen 4 minuutissa. Sieltä junat kulkevat Helsinkiin vartin välein, 17 minuutissa. Leppävaaran keskustaan ja Selloon ajomatka on autolla noin 6—7 minuuttia, samoin Kauniaisten keskustaan. Helsingin ydinkeskustaan tie vie nopeimmillaan 20 minuutissa.

Kattavat arjen palvelut ulottuvillasi

Vaikka Nihtisillan asuinalueen uusi uljas luku on vasta alkamassa, on As. Oy Espoon Ritarinsiltaan muuttajille tarjolla jo nyt varsin kattavat lähipalvelut. S-Market pakettiautomaatteineen (650 m) on omilla kylillä, samoin esimerkiksi päiväkodit (lähin 480 m), koulu (1,0 km), kuntosalit (lähin 500 m), terveysasema (1,0 km) sekä kuntouimarien suosima uimahalli (700 m). Jos jotain ei omasta naapurustosta löydy, etsintöjä voi jatkaa kauppakeskus Granissa (2,3 km) tai Sellossa (4 km). Samalla voi pistäytyä myös vaikka kahvilla, syömässä, kirjastossa tai elokuvissa.

● S-Market Nihtisilta 650 m
● Esport Express -kuntosali 750 m
● Keran hallit 1 km
● Kilon terveysasema 1,0 km
● Keskuspuisto 2 km
● Kauppakeskus Grani 2,3 km
● Kauppakeskus Sello 4 km

Uuden ajan tyylikäs ja toimiva luhtitalokohde

2020-luvun arkkitehtuuri ja asumismukavuus yhdistyvät laadukkaisiin sisustusmateriaaleihin, yhteisöllisyyden mahdollistamiseen sekä viihtyisään pihasuunnitteluun. 8-kerroksinen rakennus tarjoaa yhteensä 70 kotia aina 27-28 neliön yksiöistä 44,5-45 neliön kaksioihin ja 58 neliön kolmioihin saakka. Pohjaratkaisuissa on valinnanvaraa, yhdistävänä tekijänä pihanpuoleiset lasitetut parvekkeet sekä ovien huippukätevät iLOQ-älylukot. Saunomaan pääsee taloyhtiön piharakennuksessa, josta löytyvät myös kerhotila, pesula ja erilliset kuivaushuoneet. Taloyhtiö sijaitsee joustavalla vuokratontilla. Ostajalla on mahdollisuus lunastaa tontti omakseen tai maksaa kuukausittain tontin vuokravastiketta.

Laadukasta asumista käytännöllisellä sijainnilla

Development apartments

1

Examine the blueprints and reserve the apartment you like. We will contact you at the earliest opportunity.

2

The apartment will be sold to the first willing buyer.

3

If the apartment you want has already been reserved, you can join the reservation queue. The apartment will be offered to everyone in the queue.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Ylivertaiset yhteydet itään, länteen, etelään ja pohjoiseen

As. Oy Espoon Ritarisilta tarjoaa asukkailleen helppoja aamuja ja sujuvia iltapäiviä erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta. Kehä II ja Turunväylä vievät nopeasti neljään pääilmansuuntaan, esimerkiksi Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Keran asemalle on vain 900 metriä, ja junat pysähtyvät siellä tiheään. Bussipysäkki ja kevyen liikenteen väylätkin löytyvät läheltä.

Tyylikkäät ja toimivat asunnot moderneilla lisukkeilla

As. Oy Espoon Ritarisillan myyntivaltteihin kuuluvat modernit ja laadukkaat sisustus-, kaluste- ja kodinkoneratkaisut, jotka todella etsivät vertaistaan tässä hintaluokassa. Vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys kuuluvat pakettiin, samoin tämän kohteen herkku iLOQ-älylukot. Kaikissa yhtiön autopaikoissa on valmius asentaa sähköauton varauspiste.

Helposti ja hauskasti lasten kanssa

As. Oy Espoon Ritarisillassa lapsiperheiden asumistarpeet on huolellisesti huomioitu. Sijainti leikkipaikan, päiväkotien ja koulujen läheisyydessä luo arjelle toimivan perustan, jota täydentävät oman viihtyisän pihan leikkipaikka. Lasten leikkejä on helppo pitää silmällä pihanpuoleisilta parvekkeilta. Asukkaiden yhteiseen kerhotilaan voi ideoida lapsiperheille sadesään leikkitreffejä ja muuta omaa toimintaa.

Monipuoliset vapaa-ajanmahdollisuudet

As. Oy Espoon Ritarisillassa on helppo elää aktiivista elämää. Kuntosalit, uimahalli, Keran hallit sekä Kauniaisten puolelta löytyvät harrastusmahdollisuudet ovat helposti sovitettavissa arkeen. Kivaa vaihtelua arkeen tarjoavat Kauniaisten hiihtokeskus, Tapiola Golf sekä Kilon ratasastustalli. Viikonloppuisin voi lähteä Keskuspuistoon virkistymään ulkoilun, seikkailun ja vaikkapa maastopyöräilyn parissa. Voisitko hyödyntää taloyhtiön kerhotilaa perustamalla yhteisen harrasteporukan?

Kattavia lähipalveluja ja ostosparatiiseja

Sujuvan arjen tärkein edellytys ovat toimivat lähipalvelut. As. Oy Espoon Ritarisillan lähettyviltä löydät niin päivittäistavarakaupan, päiväkodit, koulut, kuntosalit kuin uimahallinkin. Kirjastot palvelevat Kauppakeskus Granissa ja Sellossa, missä voit myös tehdä suuremmat ostokset ja siinä sivussa nauttia erilaisista herkuista ja elokuvista.

Kohtuuhintaan Espoossa

Espoossa ja varsinkin Leppävaaran läheisyydessä asuntojen hinnat ovat jo pitkään hivuttautuneet kohti tavallisten työssäkäyvien asumisbudjetin kipurajoja. Lehto tunnistaa tämän ongelman ja tarjoaa As. Oy Espoon Ritarisillan osakkaille laadukasta asumista erinomaisella sijainnilla, toimivien palvelujen ja huippukätevien liikenneyhteyksien äärellä, arkkitehtuurista tai sisustuksesta senttiäkään tinkimättä. Korjaa talteen oma kohtuuhintainen, yhtiölainaton kotisi nyt!

Kohteen osoite: Nihtitorpankuja 1C, 02630 Espoo

Palvelut ja etäisyydet: 

●   Bussipysäkki 100 m
●   S-Market Nihtisilta 300 m
●   Satumaa ryhmäperhepäiväkoti 480 m
●   Lastentalo Lounatuuli 480 m
●   Espoon yhteislyseon lukio 550 m
●   Esport Express -kuntosali 750 m
●   Sporttaamon uimahalli 700 m
●   Keran asema 900 m
●   Keran hallit 1 km
●   Taco Bell, Burger King, Itsudemo 1 km
●   Kilon terveysasema 1,0 km
●   Kilon koulu 1,1 km
●   Keskuspuisto 2 km
●   Kilonpuiston koulu 2,5 km
●   Kauniaisten kirjasto (HelMet) 2,2 km
●   Smedsby skola 2,2 km
●   Kauppakeskus Grani 2,3 km
●   Kauppakeskus Sello 4 km
●   Helsingin keskusta 13,4 km

Rakennusaikataulu

Lokakuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Alkuvuosi 2022

Kauppojen teko alkaa

Tammikuu 2023

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia integroituja kodinkoneita, laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Send a message

captcha

Check out development documents

In these documents you will find everything you need to know about the Development. You can load a document by clicking its link.

As. Oy Espoon Ritarisillan esite

Sisustusesite

Send a message

captcha