Lehto Asuntojen kerrostalokodit

 

Tyylikästä laatua kohtuuhintaan

Lehto kerrostalojen tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa oli vuosikymmen alussa valtava tarve järkevän hintaisille ja toimiville kaupunkikodeille hyvillä sijainneilla. Ratkaisimme tämän pulman kerrostaloasuntotuotteella, jossa arjen sujuvuus, tyyli ja hiotut yksityiskohdat yhdistyvät kohtuulliseen hintaan. Nyt 2020-lukua lähestyttäessä Lehdon kerrostalokohteita kohoaa niin yliopistokaupunkien keskustakortteleihin, vehreisiin ja vireisiin lähiökaupunginosiin kuin pienempien kaupunkien keskustoihinkin.

Tarjolla on eri kokoisia koteja yksiöistä neliöihin erilaisille asukkaille, perhemuodoille ja budjeteille. Yhteistä kaikille Lehdon kerrostalokodeille on se, että kodit ovat suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäytteitä, joissa laadukas arki ja kohtuullinen hinta lyövät kättä, kiitos Lehdon innovatiivisen ja kustannusohjatun suunnittelu- ja rakennusprosessin.

Tämä tarkoittaa sitä, että yhä useammalla on mahdollisuus toteuttaa asumisunelmansa  ̶  menettämättä yöuniaan unelmansa hintalapun takia!

 

 

Oivaltavaa arkkitehtuuria

Arkkitehtonisesti Lehto Asuntojen kerrostalokohteet ovat korkeatasoisia, moni-ilmeisiä ja mielenkiintoisia, mutta kuitenkin aina modernin skandinaavisia ja suomalaiseen makuun sopivia. Julkisivuille ovat yhteistä moderni arkkitehtuuri, tyylikkyys ja hiotut yksityiskohdat.

Hiottuja pohjaratkaisuja

Kerrostalokotien moninaiset eri pohjaratkaisut ovat syntyneet pitkän ja huolellisen, asukaslähtöisen suunnittelutyön tuloksena. Valoisat, tilaa säästävät ja toimivat pohjaratkaisut ovat yksi konseptin kehittäjien erityisistä ylpeydenaiheista. Asuntojen toiminnallisuuteen on kiinnitetty todella paljon huomioita, jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Lehdon kerrostalokodeissa tilaa on kaikelle tarvittavalle ja arki sujuu!

 

 

Runsaasti luonnonvaloa

Ensivaikutelma mihin tahansa kerrostalokotiin astuttaessa on valon yltäkylläisyys. Vesikiertoinen lattialämmitys ei lämpöpattereiden tapaan vie tilaa seiniltä, jolloin ikkuna-pinta-alaa ja siten valoa on näissä kodeissa suorastaan ruhtinaallisesti. Lehdon kerrostalokoti onkin varsinainen sisustajan unelma!

Ensiluokkaiset materiaalit, kodinkoneet ja kalusteet

Lehto kerrostaloasuntojen asukkaat kehuvat erityisesti kotiensa korkeaa laatustandardia. Panostus toimivuuteen ja ensiluokkaisiin materiaaleihin näkyy myös sisustuksessa ja suunnittelussa. Asunnoista löytyy paljon laatutietoisen esteetikon silmää ilahduttavia yksityiskohtia kuten keittiön kivikomposiittiallas, seinämallin wc-istuin sekä laadukkaat kodinkoneet. Lehto kerrostalojen keittiöt ovat suomalaisten huippumuotoilijoiden luoma kokonaisuus, jossa arki muuttuu luksukseksi.

Jos varaat kerrostalokotisi hyvissä ajoin, voit päästä itse valitsemaan sisutusvalikoimasta esim. sisäseinien värin, laminaatin tai parketin, keittiön ovien värin sekä kylpyhuoneen lattialaatat. Valmis kerrostaloasunto on upea, persoonallinen ja asukkaansa näköinen.

 

 

Hinta-laatusuhde vailla vertaa

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset pientaloasunnot ja kauniin arkkitehtuurin kaikkien ulottuville. Takaamme laadukkaan rakennusjäljen ja kohtuuhintaiset kaupat sielläkin, missä asuntojen hinnat ovat liian usein karkaamassa ostajien ulottuvilta. Me tarjoamme asumiseen lisää kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja, kaatamatta ostajan budjettia.

Laadukas kerrostalokotisi toteuttaa kaikki asumisunelmasi. Ja mikä parasta, sinä saat elää omannäköistäsi elämää, kun rahaa säästyy muuhunkin!

Etsitkö unelmiesi kerrostalokotia tai tuottoisaa sijoituskohdetta hyvältä paikalta?

Hae kohteitamme täällä