Lehto Asuntojen puukerrostalokodit

 

Moderneja kaupunkikoteja lähellä luontoa

Millainen olisi unelmiesi koti? Laadukas, tyylikäs ja lähellä luontoa? Lehto Asuntojen puukerrostalokodit on suunniteltu kaikille, jotka etsivät trendikästä, nykyaikaista, ja laadukasta mutta kohtuuhintaista kotia viihtyisällä ja kätevällä sijainnilla.  Kohteissamme yhdistyy kaunis arkkitehtuuri, sisustuksellisuus, toimivuus sekä viihtyisä pihapiiri. Puukerrostalokohteemme rakennetaan vehreille asuinalueille, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Kaikki hyvän elämän elementit ovat näissä kodeissa kohdallaan!

 

 

Tyylikästä arkkitehtuuria ja viihtyisiä pihapiirejä

Kaikki Lehto Asuntojen puukerrostalot edustavat modernia suomalaista puurakentamista. Kun lämmin ja rauhallinen materiaali yhdistyy moderniin arkkitehtuuriin, on tuloksena sekä kodikas että tyylikäs asuintalo. Kohtuuhintaiset puukerrostalokohteet tuovat modernin ja laadukkaan arkkitehtuurin kaikkien ulottuville. Ne luovat myös osaltaan viihtyisämpiä kaupunkimiljöitä! Esteettisten arvojen lisäksi suunnittelijoiden työtä ohjaa halu tarjota helppoa ja huoletonta asumista asukkaille. Voit siis olla varma, että kotisi paitsi näyttää hyvältä, myös toimii erinomaisesti arjessa! 

 

 

Laadukas suunnittelu ei suinkaan koske vain puukerrostalojen ulkoasua ja asuntojen sisätiloja.

Puukerrostalojen pihapiirit suunnitellaan niin ikään toimiviksi ja viihtyisiksi. Leikki- ja oleskelualueilla asukkaiden on luontevaa tavata toisiaan ja järjestää halutessaan pihalla vaikka pieniä kesäisiä korttelijuhlia.  

Avaria pohjaratkaisuja ja trendikästä designia

Puukerrostalokotien suunnittelun lähtökohtana on asukas, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, tyylikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja. Tarjolla on eri kokoisia asuntoja yksiöistä neliöihin. Kaikissa tila, valo ja toimivuus on huolellisesti suunniteltu asukasta ajatellen.

 

 

Ensivaikutelma mihin tahansa Puukerrostalokotiin astuttaessa on valon yltäkylläisyys.

Suuret, lattiaan asti jatkuvat ikkunat tuovat runsaasti valoa ja avaruutta asuntoon. Vesikiertoinen lattialämmitys on sisustajan unelma ja se mahdollistaa erilaisia kalustusratkaisuja, sillä asunnoissa ei ole seinillä huonekalujen paikkoja määritteleviä lämpöpattereita. Lattialämmitys tuo myös arkeen paitsi lisää valoa, myös ihanaa luksusta jalkojen alle. 

Sisustussuunnittelijoiden laatima materiaalivalikoima

Lehto Asuntojen sisustusuunnittelijat ovat laatineet koteja varten laadukkaan, tyylikkään ja inspiroivan valikoiman kodin pintamateriaaleja. Kaikissa kodeissa on moderni musta keittiön komposiittiallas ja integroidut kodinkoneet sekä asuntoa avartava, ulkoilmaan avautuva ikkuna-ovi -yhdistelmä.

Sisustusvalintoja voi tehdä keittiön kaapiston ovien, lattialaminaatin sävyn ja kylpyhuoneen sekä eteisen lattialaatoituksen osalta. Yhteensointuvia vaihtoehtoja löytyy tummasta vaaleaan niin, että jokainen uuden asuntonsa hyvissä ajoin varaava saa varmasti omannäköisensä kodin!

Hae puukerrostalo-tuoteperheen asuntoja hakusivullamme