Uusi Lehto Profit takaa sinulle 24 kk tuottotakuun!

Lehto Profit -vuokratuottotakuu auttaa sinua pysymään suunnitellussa tuottotavoitteessasi. Tyhjistä kuukausista, vuokralaisen vaihtumisesta tai vuokratuoton tasosta ei sinun sijoituksesi alkutaipaleella tarvitse murehtia lainkaan. Me hoidamme asunnon vuokrauksen puolestasi – ja sinä saat varman tuoton kahden vuoden ajan.

Asuntosijoittaja, Lehdolla olet VIP-asiakas

Varsinkin ensimmäisen sijoitusasunnon ostaminen on suuri askel, onhan kyse suuresta hankinnasta. Moni asuntosijoittaja kaipaisi sijoituksensa alkutaipaleelle varmuutta siitä, että vuokratuotto tipahtaa tilille ajallaan, eivätkä asunnon tyhjät kuukaudet pääse rasittamaan huolella laadittua budjettia.

Hyviä uutisia: Asuntosijoittajana kuulut yhteen Lehdon tärkeimmistä kohderyhmistä – olet varsinainen VIP-asiakas! Kehitämme asuntosijoittajille suunnattuja palvelujamme aktiivisesti, sillä tavoitteemme on olla Suomen sijoittajaystävällisin rakennuttaja. Kuuntelemme teidän asuntosijoittajien tarpeita herkällä korvalla, ja haluamme silottaa tietänne kaikin tavoin.

Tästä pyrkimyksestä syntyi muun muassa idea Lehto Profitista, asuntosijoittajan tuottotakuusta.

 

Miten Lehto Profit toimii?

Etenkin pienten asuntojen vuokralaisilla on joskus taipumus vaihtua tiheään. Lehto Profit takaa sijoitusasunnon ostajalle katkeamattoman 24 kuukauden vuokratuoton asunnon hallinnan luovutuksesta lukien.

Me vastaamme vuokralaisen hankkimisesta ja niinä kuukausina, jolloin asunto ei ole vuokrattuna, maksamme sinulle vuokratakuun syntymättä jääneestä vuokratuotosta. Vuokratakuun suuruus on markkinahintainen vuokra, jonka määrittelee Lehto Asuntojen yhteistyökumppani. Helppoa, vai mitä?

Lehto Profit -palvelun hinta on 2 500 €.

 

Lehto Profitin hyödyt asuntosijoittajalle

Miten asuntosijoittajana voit hyötyä Lehto Profitista? Ainakin kahdella tapaa:

1) Lehto Profitin suurin etu on taloudellinen varmuus. Palvelun avulla sijoitusasuntosi tuottaa tasaisesti ja varmasti 24 ensimmäisen kuukauden ajan – joka ainoa kuukausi. Pelkästään taloudellisen varmuuden näkökulmasta Lehto Profit on siis jo valtava valtti.

2) Toinen Lehto Profitin kiistattomista eduista on vuokranantajan alkutaipaleesi helppous ja vaivattomuus. Sopimuksen voimassaoloaikana sinun ei tarvitse stressata vuokralaisen valinnasta lainkaan, sillä me hoidamme asian puolestasi. Jos vuokralainen sanoo vuokrasopimuksen irti kesälomasi ensimmäisenä päivänä, sinä voit lähteä lomalle sillä aikaa, kun me etsimme asuntoosi uuden vuokralaisen. Jos jostain syystä uutta vuokralaista ei heti löytyisikään, maksamme sinulle markkinahinnan mukaisen vuokran jokaiselta tyhjältä kuukaudelta.

 

Toteuta unelmasi turvallisesti ja tuottoisasti!

Lehto Profitin ansiosta voit nyt toteuttaa unelmasi sijoitusasunnosta tietäen, että saat sijoituksellesi parhaan mahdollisen alun. Ei siis kuin sijoitusasuntoa valitsemaan!

Sijoitusasunnot-listauksestamme löydät kohtuuhintaiset, pohjaratkaisuiltaan nerokkaat, laadukkaat kaupunkiasunnot kasvavilla alueilla. Kulkuyhteydet ja lähipalvelut ovat kaikissa kohteissamme erinomaiset, sisustusratkaisut tasokkaat, ja hinta-laatusuhde vailla vertaa!

Psst! Jos sopivaa sijoitusasuntoa ei heti löydy tai portfolion ripeä kasvattaminen kiinnostaa, liity jo tänään Lehdon omaan Sisäpiiriin. Sisäpiirin jäsenenä saat kaikessa hiljaisuudessa uusien kohteiden tiedot ja varausmahdollisuuden viikkoa-paria ennen muita. Lisäksi tarjoamme nyt Sisäpiirin liittymislahjana sinulle 149 euron arvoisen Osta, vuokraa, vaurastu -verkkokoulutuksen!

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Saat liittymislahjaksi Osta, vuokraa ja vaurastu -verkkovalmennuksen ilmaiseksi (etusi 149,00 €)!