2 vuotta ilmaista asumista A-energialuokan puukerrostalossa Vuoreksessa

2 vuotta ilmaista asumista A-energialuokan puukerrostalossa Vuoreksessa

09.09.2022 Uudiskohteet

Etsitkö ekologista kaupunkikotia kohtuullisella hintalapulla? A-energialuokan puukerrostalokohteemme As. Oy Tampereen Viherportti on mahtava tilaisuus asua energiatehokkaasti Vuoreksen uudella ja vehreällä alueella, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä. Lehdon Vastikekampanjan mukaisesti kuittaamme puolestasi 2 vuoden hoito- ja tontinvuokravastikkeet, kun ostat yksiön, kaksion tai kolmion As. Oy Tampereen Viherportista  30.9 mennessä. Toimi siis nopeasti ja valitse oma, upea ekokotisi nyt!

Luonnonläheinen sijainti ja hyvät lähipalvelut

As. Oy Tampreen Viherportti valmistuu alkuvuodesta 2023 komealle paikalle, Vuoreksen uuden puukerrostaloalueen keulakuvaksi. 300 metrin sisältä löytyy puisto, pumptrack-rata sekä päiväkoti, esikoulu ja 1—2 luokkien oma lähikoulu.

Vuoreksen keskustaan As. Oy Tampereen Viherportista on matkaa noin 1,7 kilometriä. Siellä palvelevat pikkukaupunkimaiset lähipalvelut kuten pari ruokakaupaa ja ravintolaa, päiväkoti, koulu, neuvola ja hammashoitola sekä kuntosali, kauneus- ja hyvinvointipalveluja. Eläinlääkärikin on omilla kylillä! Omaa kirjastoa Vuorekseen toivotaan kovasti. Siihen saakka kirjastoauto palvelee Isokuusen pysäkillä, noin 300 metrin päässä kotoa.

Vehreitä ulkoilureittejä ja puistoja Vuoreksessa on kaikkialla. Melomaan, suppailemaan ja uimaan pääsee läheisen Särkijärven rannalla.

Laadukkaasti varusteltuja kaksioita alk. 129 900 €

As. Oy Tampereen Viherportti tarjoaa viihtyisiä ja valoisia kaksiokoteja kolmella eri pohjalla: 32,5m2, 42m2 ja 46m2 kokoisina. Pohjaratkaisuissa on hieman eroa koon ja budjetin mukaan.

Pienimmässä kaksiokotipohjassa ruokailu ja oleskelu tapahtuvat lähempänä toisiaan, kun taas isommissa ruokailu- ja olohuonetila on selvemmin erotettu. Isommissa on myös tilaa työpisteelle tai pinnasängylle makuuhuoneen seinustalla.

       32,5 m² alk. 129 900 eur                        

                             42 m² alk. 162 900 eur        

                   

 

                 46 m² alk. 167 900 eur 

42-neliöisen kaksioasunnon etu on lasitettu parveke. Pienimmissä ja isoimmissa kaksioissa on ranskalaiset parvekkeet pariovilla.

Lehdon vastikekampanjan aikana asuntokaupat solmineiden As. Oy Tampereen Viherportin osakkaiden vuokra- ja hoitovastikkeet ovat ensimmäiseltä 2 vuodelta nolla euroa. Me Lehdolla kuittaamme ne puolestasi 24 kertaa.

Kompakteja kolmioita alk. 169 900 eur

Jos etsit kohtuuhintaista mutta ekologista kolmiokotia, As. Oy Tampereen Viherportti tarjoaa niitäkin kolmella eri pohjalla.

42,5-neliöisessä kolmiossa on työhuoneeksi tai yhden lapsen huoneeksi soveltuva, pienempi makuuhuone ja ranskalainen parveke. 51,5-neliöisen kolmion toiseen makuuhuoneeseen mahtuu vaikka parivuodekin, ja pariovellinen ranskalainen parveke on kahdessa huoneessa. 

 

42.5 m² alk. 169 900 € 

51.5 m² alk. 194 900 € 

54.5 m² alk. 204 900 €Suurimman, 54,5-neliöisen kolmiokodin myyntivaltteja ovat L-keittiö sekä lasitettu parveke, jolta on näkymät kahteen suuntaan.

Lehdon vastikekampanjan aikana ostettujen As. Oy Tampereen Viherportin kolmioiden hoito- ja vuokravastikkeet ovat myös ensimmäiseltä kahdelta vuodelta nolla euroa. Huom! Emme ole siirtäneet kyseisiä vastikkeita asuntojen hintoihin. Me yksinkertaisesti haluamme hoitaa ne puolestasi.

Laadukas varustelu ja huippunopea netti

Lehdon laadukkaan konseptin mukaisesti As. Oy Tampereen Viherportin asunnoissa on korkeatasoinen varustelu, jota on kilpailevien yritysten listoilta vaikea löytää – varsinkaan tässä hintaluokassa!

Kaikkiin asuntoihin asennetaan vesikiertoinen lattialämmitys sekä keittiöön integroidut kodinkoneet, lasinen välitila ja musta kivikomposiittiallas. Kylpyhuoneen puolelta löytyy valumarmoriallas ja seinämallin wc. Taloyhtiössä on myös huippunopea nettiyhteys valokuitukaapelin ansiosta. Etätyötkin siis onnistuvat mitä mainioimmin.

Hiilineutraali puutalokortteli

As. Oy Tampereen Viherportti ei ole mikä tahansa kerrostalokohde. Se on palkitun LUO Arkkitehdit -toimiston suunnittelema moderni puukerrostalokortteli, joka rakennetaan mahdollisimman pitkälti uusiutuvista materiaaleista. A-energialuokan kohteena se on suunniteltu säästämään sähköä ja vettä. Taloyhtiö lämpenee edullisesti maalämmöllä. Ekologisen paketin viimeistelevät tehokkaat asuntopohjat sekä aurinkopaneelit.

Ensimmäiset 2 ilmaiseksi – Älä nuku onnesi ohi!

Lehdon tehdaspainotteisen rakennuskonseptin ansiosta kaupunkiasuntomme ovat kohtuuhintaisia jo valmiiksi. Vastikekampanjamme myötä As. Oy Tampereen Viherportin asunnon ostajien hoito- ja tontinvuokravastikkeet putoavat 2 vuodeksi kokonaan pois. 

Vastikekampanjan piiriin kuuluvat kaikki As. Oy Tampereen Viherportin alle 300 000 euron asunnot. Siis yksiöt, kaksiot ja kolmiot.

Ethän nuku onnesi ohi! Lehdon vastikekampanja on voimassa vain 30.9. asti, ja asuntojen odotetaan myyvän hyvää tahtia. Valitse siis omasi jo tänään, ja nauti huolettomasta arjesta uudessa, ekologisessa kodissasi!

Asuntomyyjämme auttavat mielellään sopivan kodin valinnassa:

Joonas Nuutinen

050 413 3280

joonas.nuutinen@lehto.fi

Oskar Larsen 

050 475 6607

oskar.larsen@lehto.fi

  

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot