Huuda itsellesi osto-oikeus asuntoon Helsingin Keskuspuiston laidalta!

Huuda itsellesi osto-oikeus asuntoon Helsingin Keskuspuiston laidalta!

10.06.2022 Helsinki, Uudiskohteet, Asunnon ostaminen, Tarjoukset Aino, Lehto Asunnot Oy

Lehdon modernin ekokohteen yksiö ja neliö huudettavissa torstaina 16.6 klo 12—30.6. klo 12

Etsitkö Helsingistä laadukkaasti varusteltua kotia luonnonläheiseltä paikalta, loistavien liikenneyhteyksien ja palvelujen läheisyydestä? 

Ensi torstaina 16.6.2022 kannattaa todella olla skarppina! Lehto Asuntojen ekokohteesta As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:stä huutokaupataan tuolloin kaksi herkullista asuntoa: 26,5-neliöinen yksiö suojaisalla terassilla sekä parvekkeellinen 69,5 neliön neliö esteettömin metsänäkymin.  

 

1H+KT+R.PARV 26.5 m² 

”Kohteen paras yksiö”

Pienempi Lehdon huutokauppakohteista on 26,5-neliöinen, terassillinen yksiö As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n ensimmäisestä kerroksesta. Kohteen asuntoja välittävä Pasi Kukkola kuvaa torstaina huudettavaksi tulevaa asuntoa kohteen kenties parhaaksi yksiöksi. 

”Tässä yksiöasunnossa on sellainen kiva lisä, että siinä on oma, lännenpuoleinen terassi. Terassi tuo asuntoon paljon suojaa ja viihtyisyyttä, ja länsi on ilmansuuntanakin asuntokaupoilla haluttu. Muissa tämän kohteen yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet, mutta tässä tosiaan terassi.” 

 

4H+KT+KHH+PARV 69,5 m²  

”Rauhallinen asunto suorilla näkymillä Keskuspuistoon”

Toinen Lehdon huutokauppakohteista on 69,5 m2 neliökoti As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n toisessa kerroksessa. 

”Tämä kolmen makuuhuoneen asunto on suunniteltu tosi fiksusti niin, että tilaa löytyy kaikelle tarvittavalle”, kuvailee myyntimies Kukkola. 

”Asunnosta löytyy esimerkiksi kodinhoitohuone ja sen yhteydestä toinen wc. Hukkaneliöitä ei kuitenkaan ole, vaan kaikki tulevat käyttöön”, 

”Huoneiston ikkunoista ja lasitetulta parvekkeelta on näkymät etelään ja itään, suoraan Keskuspuistoon päin. Aivan mahtava näkymä, vastapäätä ei ole muita rakennuksia eivätkä tien äänet kuulu siihen. Rauhallinen, ainutlaatuinen paikka Helsingin alueella. Tässä ollaan 500 metriä Mannerheimintieltä, ja tuollaisella luontonäkymällä!”

 

500 METRIÄ RATIKKAPYSÄKILTÄ

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski rakentuu fantastiselle sijainnille noin puolen kilometrin päähän Mannerheimintiestä. Manskun liikenne on täältä juuri sopivan kaukana ja ratikka toisaalta sopivan lähellä, jotta arki sujuu leppoisasti. 

”Sijainniltaan Kaski on ihan huippukohde”, hehkuttaa Pasi Kukkola. 

”Heti sen välittömästä läheisyydestä löytyy ruokakauppa ja pari päiväkotia, minkä lisäksi Pasilan Triplakin on kävely- tai pyörämatkan päässä. Keskustan työpaikat ja palvelut ovat nekin hyvien julkisten yhteyksien päässä.”

 

KORKEA VARUSTELUTASO

”Keskuspuiston Kasken asunnot on myös keskivertoa tasokkaammin varusteltu. Keittiöstä löytyy vakiona esimerkiksi hienot kivitasot, induktioliesi, integroidut kodinkoneet ja musta kivikomposiittiallas. Koko asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneessa sähköinen mukavuuslämmitys.”

”Laadukkaista pintamateriaaleista ja sisustusvaihtoehdoista pääsee valitsemaan mieleiset.”

”Kaskessa on myös herkkuna hienot yhteiset tilat, kuten maanalainen parkkihalli sekä naapuritalon katolla sijaitsevat talosaunat näköalaterassilla 8. kerroksessa.”

 

A-ENERGIALUOKAN KERROSTALOKOHDE

Alusta asti mahdollisimman ympäristöystävälliseksi suunniteltu As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I on A-energialuokan rakennus. Se säästää vettä ja energiaa ja auttaa hallitsemaan hulevesiä viherkattojen avulla.

Ympäristöystävällisestä rakennusprosessista todistamaan kohteelle on haettu arvostettua RTS-luokitusta. Toteutuessaan se nostaa asuntojen arvoa markkinoilla edelleen.

 

IHASTUITKO? NÄIN HUUDAT ITSELLESI UNELMIESI KODIN!

Olitpa sitten vanha huutokauppajehu tai ensikertalainen, alta löytyvillä vinkeillä huutokauppaan osallistuminen huutokauppa.com -sivustolla on helppoa ja kätevää. 

1.    Tutustu As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n sivuihin keskuspuistonkaski.fi

2.    Huutokauppaan tulevat asunnot eivät ole asuntoportaalissamme varattavissa, mutta voit tutustua samantyyppisiin ja -kokoisiin asuntoihin 3D-pohjapiirroksineen ja havainnekuvineen 

3.    Lataa As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n kohde-esite ja sisustusesite 

4.    Haluatko tietää lisää? Pirauta tai meilaa Kasken asuntomyyjille Pasi Kukkoselle tai Kimmo Koposelle (yhteystiedot löydät tämän jutun lopusta)

5.    Tutustu hyvissä ajoin Huutokaupat.com -sivuston ohjeisiin täällä ja rekisteröidy käyttäjäksi

6.    Torstaina 16.6 kello 12 klikkaa tiesi huutokaupat.com -sivulle ja etsi asuntoilmoitukset esimerkiksi hakusanoilla ‘Keskuspuiston Kaski’ tai siirry sivuille suoraan tästä

1H+KT+R.PARV 26.5 m²

4H+KT+KHH+PARV 69,5 m²

7.    Huuda toivomaasi asuntoa. Asuntojen lähtöhinnat alkavat 0 eurosta ja minimikorotus on 1 000 euroa.

8.    Jos voitat huutokaupan, saat osto-oikeuden huutamaasi asuntoon. Onneksi olkoon! 

9.    Uuden kotisi kaupat tehdään kesä—heinäkuussa 2022, kun As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I siirtyy ennakkomarkkinoinnista varsinaiseen myyntivaiheeseen. 

10.    Uusi upea kotisi valmistuu arviolta joulukuussa 2023. Onnea uuteen kotiin! Rakentavin terveisin,

Lehdon Asuntotiimi ja

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n asuntomyyjät

Pasi Kukkola            

040 774 6927

pasi.kukkola@lehto.fi        

Kimmo Koponen

050-4719722

kimmo.koponen@lehto.fi 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot