A-energialuokan neliökoteja koulujen, päiväkotien ja harrastusten keskelle

A-energialuokan neliökoteja koulujen, päiväkotien ja harrastusten keskelle

18.07.2022 Sijoitusasunto, Helsinki, Uudiskohteet, Sijainti, Ennakkomarkkinointi

Etsitkö perheellesi modernia ja ekologisesti kestävää kotia lapsiystävälliseltä sijainnilta? 

Erityisesti omistusasujille ja perheille suunniteltu Lehdon As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I kohoaa Vanhalle Ruskeasuolle, heti Keskuspuiston laidalle. 

Kohteen sijainti kantakaupungissa on harvinaisen rauhallinen ja luonnonläheinen. Silti kaikki tarvittava on helposti kävelymatkan päässä kotiovelta. 

Tee elämäsi asuntokaupat ja koe, miten ihanaa perhearki voikaan pääkaupungissamme olla! 

       

Uskomattoman helppoa asumista Helsingin vehreässä sydämessä

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I rakentuu fantastiselle sijainnille noin puolen kilometrin päähän Mannerheimintiestä. Manskun liikenne on täältä juuri sopivan kaukana ja ratikka toisaalta sopivan lähellä, jotta arki sujuu leppoisasti. Helsingin vihreä sydän, laaja ja ihana Keskuspuisto, alkaa vierestä.

Vanhan Ruskeasuon ja lähialueiden palvelutarjonta on vahvasti suunnattu nimenomaan lapsiperheille. Palvelujen ja kulkuyhteyksien ansiosta jokaisen perheenjäsenen arki sujuu hauskasti ja helposti.

•    Bussipysäkki 50 m

•    Happy Children Kindergarten 80 m

•    Vauvauinti ja uimakoulu 80 m

•    K-Market Ruskeasuo 180 m

•    Päiväkoti Ruskeasuo 280 m

•    Steiner-koulu, -esikoulu ja -lukio 320 m

•    Ratikkapysäkki 550 m

•    Pikku-Huopalahden ala-aste 700 m

•    Pikku-Huopalahden lastenkirjasto 850 m

•    Meilahden yläaste 1,1 km

•    Laakson neuvola 1,2 km

•    Kivelän terveysasema 1,4 km

•    Ilmalan asema 1,5 km

•    Hoplaxskolan 1,8 km

•    Tripla 1,8 km

•    Helsingin keskusta 4,7 km

Harrastuspuolella riittää kaikille perheenjäsenille kokeiltavaa jousiammunnasta ja ratsastuksesta palloilulajeihin ja balettiin, maastopyöräilyyn, yhteisöteatteriin ja veneilyyn. Neljä eri kokoista perheasuntotyyppiä

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:een rakennetaan perheille neljää erilaista asuntotyyppiä – kolmioita ja neliöitä. 

Perheasuntojen varauksia on kohteeseen tullut todella vauhdikkaasti, joten nappaa pian omasi pois markkinoilta jo tänään! As. Oy Helsingin Keskuspuisto Kaski I:n ajantasaisen varaus- tai myyntitilanteen voit tsekata täältä.  3H+K+PARV. 56 m²

Tehokas kolmiokoti näkymillä länteen ja pohjoiseen. Olohuoneesta ja lasitetulta kulmaparvekkeelta suorat näkymät Keskuspuistoon. Isommastakin makuuhuoneesta puistonäkymät parvekkeen kautta. Toimiva saarekekeittiö olo- ja ruokailutilan yhteydessä. Suuret ikkunapinnat tuovat valoa kahdesta suunnasta. Jokainen neliö hyvin käytössä.

_________3H+K+KHH+PARV. 68 m²

Tilavampi kolmioasunto näkymillä itään, suoraan Keskuspuistoon. Suojaisa sisäänvedetty, lasitettu parveke. Toimiva II-mallinen keittiö omassa syvennyksessään. Kaksi wc:tä, joista toisen yhteydessä kodinhoitohuone. Isot ikkunapinnat ja fiksu pohjaratkaisu.  

_________4H+KT+KHH+PARV. 69,5 m²Tehokas neliöasunto suorilla Keskuspuistonäkymillä. Ikkunat itään ja pohjoiseen. Suojaisa sisäänvedetty, lasitettu parveke. Toimiva II-mallinen keittiö omassa syvennyksessään. Kaksi wc:tä, joista toisen yhteydessä kodinhoitohuone. Suuret ikkunapinnat tuovat päivänvaloa kahdesta suunnasta. Todella fiksu pohjaratkaisu.

_________4H+KT+KHH+PARV. 85,5 m²

Isompi, saunallinen neliöasunto suorilla Keskuspuistonäkymillä. Näkymät itään ja etelään. Suojaisa, sisäänvedetty ja lasitettu parveke. Toimiva II-keittiö omassa syvennyksessään. Kaksi wc:tä, joista toisen yhteydettä kodinhoitohuone. Suuret ikkunapinnat tuovat paljon valoa kahdesta suunnasta. Toimiva pohjaratkaisu.

_________Ekologisempaa asumista uuden ajan kerrostalossa

Kiinnostaako sinuakin asumisen hiilijalanjälki?

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I on suunniteltu viimeiseen tiileen niin kutsuttujen RTS-ympäristökriteerien mukaisesti. A-energialuokan rakennukset säästävät vettä ja energiaa ja auttavat hallitsemaan hulevesiä. 

Ympäristöystävällisestä rakennusprosessista todistamaan As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:lle on haettu arvostettua RTS-luokitusta. Toteutuessaan se olisi iso etu taloyhtiön osakkaille, sillä RTS-luokitus nostaa mukavasti kohteen arvoa ja auttaa säilyttämään sen pitkälle tulevaisuuteen. 

 

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n viherkatot auttavat hallitsemaan hulevesiäLaadukas varustelu – ja herkkuna talosaunat 8. kerroksessa

      

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n asunnot on keskivertoa tasokkaammin varusteltu. Keittiöstä löytyy vakiona esimerkiksi hienot kivitasot, induktioliesi, integroidut kodinkoneet, lasinen välitila sekä musta kivikomposiittiallas. Koko asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneessa sähköinen mukavuuslämmitys.

Laadukkaista pintamateriaaleista ja sisustusvaihtoehdoista pääsee valitsemaan mieleisesi, kunhan nappaat asuntosi listoilta pian.

Modernissa kohteessa on myös herkkuna hienot yhteiset tilat, kuten maanalainen parkkihalli sekä naapuritalon katolla sijaitsevat talosaunat upealla näköalaterassilla.Luo näköisesi koti 3D-asunnossamme

Haluaisitko tutustua uuteen kotiisi As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:ssa jo ennen sen valmistumista? Tervetuloa vierailemaan Lehdon 3D-esittelyyn!

Esittelyyn pääset menemällä As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n sivuille ja valitsemalla listalta sinua kiinnostavan asunnon. Kun asunnon perustiedot avautuvat, pääset sen 3D-esittelyyn alareunan painiketta klikkaamalla.   

3D-esittelyssä voit kiertää ja tutkia huoneita ja erilaisia sisustusvaihtoehtoja. Varoituksen sananen kuitenkin: seinämaalien sävyjen, keittiökaapistojen värien ja vetimien kokeileminen on yllättävän koukuttavaa ajanvietettä!Asiantuntevaa palvelua koko kesän

Nousiko mieleesi kysymyksiä As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:een liittyen? Juuri teille täydellisen asunnon valinnassa auttavat ja lisäkysymyksiin vastaavat mielellään Lehdon asuntomyyjät Pasi Kukkola ja Kimmo Koponen. 

Varaa oma unelma-asuntosi Lehdon asuntoportaalissa nyt tai ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Pasi Kukkola 

040 774 6927

pasi.kukkola@lehto.fi

Kimmo Koponen

050-4719722

kimmo.koponen@lehto.fi

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot