As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I tarjoaa city-sinkuille moderneja ja ympäristöystävällisiä yksiöitä Vanhalla Ruskeasuolla

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I tarjoaa city-sinkuille moderneja ja ympäristöystävällisiä yksiöitä Vanhalla Ruskeasuolla

14.07.2022 Helsinki, Uudiskohteet, Asunnon ostaminen, Asuntomyynti Aino, Lehto Asunnot Oy

Viihdytkö Helsingin sykkeessä? Ovatko luonto ja ympäristöarvot lähellä sydäntäsi? Jos vastauksesi on molempiin kysymyksiin kyllä, meillä on sinulle rakenteilla juuri täydellinen koti!

 

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I kuvassa vasemmalla

Uskomattoman helppoa arkea liikenneyhteyksien ja palvelujen lähellä

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I on 8-kerroksinen uuden ajan ekokohde kantakaupungin laitamilla, Vanhan Ruskeasuon rauhallisella asuinalueella. Mannerheimintielle on Kasken tontilta noin 500 metriä. 

Arki sujuu leikiten, kun bussipysäkki on heti tontin vieressä ja lähikauppa vain kivenheiton päässä. Ratikkapysäkille kävelee muutamassa minuutissa. Lisäksi Triplan kattavat palvelut ovat vain 1,7 kilometrin päässä. Pyörällä matka sinne hujahtaa noin 8 minuutissa. 

Käytkö usein keskustassa töissä, asioilla tai kavereita tapaamassa? Keskuspuiston pyöräreittien ansiosta Töölönlahden rantamille pääsee pyörällä vaivaisessa vartissa – ja oikein miellyttävästi vieläpä!

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n yksiökoti (havainnekuva)

26,5 neliössä kaikki tarvittava – ja roppakaupalla valoa

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n yksiöt ovat kooltaan 26,5-neliöisiä. Pohjaratkaisu on yksinkertainen, toimiva ja helppo kalustaa. Suuresta ikkunasta ja sen ranskalaiselta parvekkeelta tulee asuntoon yllin kyllin valoa. Laaja ikkunapinta tuo myös tilan tuntua yksiöön.  

Tarvitsetko suksille, vieraspatjalle ja/tai kausivaatteille lisää säilytystilaa? Sitä löytyy kellarikerroksen huoneistokohtaisesta irtainvarastosta.  As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n yksiökodin pohjaratkaisu maksimoi kodin kaikki 26,5 neliötä käyttöön

Herkkuna kattosaunat näköalaterasseilla

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n myyntivaltteihin kuuluu mahdollisuus saunoa ja vilvoitella 8. kerroksessa, Keskuspuiston puunlatvojen yläpuolella. Talon kaksi kattosaunaa näköalaterasseineen ovat asukkaiden käytössä monipuolisten yhteiskäyttötilojen lisäksi!

Muista yhteistiloista mainittakoon maanalainen parkkihalli, moderni pesutupa sekä ulkoiluvälinevarastot. 

Valinnanvaraa laatutietoisille sisutajille

Millainen sisustaja olet? Oletpa sitten vaalean skandityylin tai tumman city-lookin ystävä, As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I tarjoaa uniikin ja omannäköisen kodin sisustamiseen mitä laadukkaimmat puitteet.  

Keittiön kvartsitaso, kivikomposiittiallas ja lasinen välitila ovat As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:ssä vakiovarusteita. Lapetekin musta hana on lisähintainen. 

Jokaisessa As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n keittiössä on vakiona arvokkaat kivitasot, induktioliesi, integroidut kodinkoneet, lasinen välitila ja musta kivikomposiittiallas. Kylpyhuoneen puolella pakettiin kuuluu muun muassa valumarmoriallas, seinämallin wc-istuin sekä sähköinen mukavuuslämmitys. 

Yksiökodin asuinhuoneessa on vesikiertoinen lattialämmitys. Jos vakiona (laminaatti) tai lisähintasena (kovetettu puulattia) tarjottavista lattiavaihtoehdoista ei löydy mieluista, nopeasti asunnon varaava pääsee etsimään juuri sopivan Tikkurilan valikoimista, tietyin varauksin. 

Mikä alla esitellyistä yhdeksästä seinämaalivaihtoehdostasi on oma suosikkisi?

   

Vahvaa vai vaaleaa? As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n seinämaalivaihdoehdoista löytyy valinnanvaraa.A-energialuokan ympäristöystävällisesti rakennettu ja moderni kerrostalo

Alusta asti mahdollisimman ympäristöystävälliseksi suunniteltu As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I on A-energialuokan moderni kerrostalo. Se säästää vettä ja energiaa ja auttaa hallitsemaan hulevesiä viherkattojen avulla.

Ympäristöystävällisestä rakennusprosessista todistamaan kohteelle on haettu arvostettua RTS-luokitusta. Toteutuessaan RTS-luokitus nostaa asuntojen arvoa markkinoilla edelleen.

Luonnossa liikkumista ja muita harrastusmahdollisuuksia

Miellyttääkö metsässä liikkuminen, rauhalliset ratsastusretket tai hiljaisessa havumetsässä hiihtely? As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n tontin vierestä alkavat pitkät ja kauniit ulkoilureitit, joista osta lanataan lumisina talvina hiihtoladuiksi. Metsälenkeille vaihtelua tarjoavat esimerkiksi Meilahden ranta ja Seurasaari. Parin kilometrin säteeltä löytyy myös valtavasti kokeiltavia harrastuksia jousiammunnasta palloilulajeihin ja balettiin, maastopyöräilyyn, yhteisöteatteriin ja veneilyyn. 

 

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot