Haussa kohtuuhintainen yksiö Espoosta? As. Oy Espoon Ritarisilta tarjoaa läheltä Keran asemaa lasitettuja parvekkeita, älylukituksen ja pihasaunoja.

Haussa kohtuuhintainen yksiö Espoosta? As. Oy Espoon Ritarisilta tarjoaa läheltä Keran asemaa lasitettuja parvekkeita, älylukituksen ja pihasaunoja.

08.03.2022 Vantaa, Sijoitusasunto, Helsinki, Uudiskohteet, Ensiasunto, Espoo, Sijainti, Kolmiot, Asuntomyynti Aino, Lehto Asunnot Oy

Laadukkaasti varustellun kohteen kaksiot ja kolmiot varattiin jo ennen rakentamisen alkamista, mutta jonoon ehtii vielä liittyä.

Soitan Pasi Kukkolalle perjantai-iltapäivällä. Olemme viime aikoina jo jutelleet pariin otteeseen, koska Lehdon asuntomyyjällä on välitettävänään kolme eri kohdetta pääkaupunkiseudulla. 

Terve taas, Pasi! Millainen viikkosi on ollut?

”Ihan mukava, kiitos kysymästä! Olen tehnyt pian valmistuvan kohteen näyttöjä sekä ostajien tapaamisia toimistolla.”

Mitä teillä on juuri nyt meneillään siellä Lehto Asuntojen pääkaupunkiseudun myyntipuolella?

”Meillä on rivitalokohde valmistumassa Espooseen ja kerrostalokohde siirtynyt myyntivaiheeseen Vantaan Hakunilassa”, Koponen kertoo.

”Niiden ja Ritarisillan parissa on viikkoni mennyt.”

 

Lähes 80 prosenttia asunnoista varattu

No mitä kuuluu As. Oy Espoon Ritarisillan varaustilanteelle, Pasi Kukkola?

”Erittäin hyvää. Ritarisillan asunnoista on peräti 77 prosenttia jo varattu.”

”Ritarisillan hinta ja sijainti on selvästi kiinnostaneet ostajia. Kaikki kaksiot ja kolmiot esimerkiksi on tällä hetkellä varattu.”

Katsos vain. Yksiöitäkö on vielä vapaana?

”Yksiöistä on noin kolmannes vielä varattavissa”, Koponen vilkaisee myyntitiedostostaan. 

Millaisia yksiöitä As. Oy Espoon Ritarisiltaan tulee?

”Yksiöitä löytyy Ritarisillasta kahdella eri pohjalla. Kooltaan ne ovat 27 ja 28,5 neliötä, eli todella kätevän kokoisia. Varsinkin, kun kaikissa on lasitetut parvekkeet. Ja pienemmissä yksiöissä vielä oma irtainvarasto heti asunnon vieressä.” 

 

 

Kätevä sijainti ja nopeat liikenneyhteydet

Mainitsit, että asunnonostajia on kiinnostanut As. Oy Espoon Ritarisillan sijainti. Millaiselle paikalle kohde rakentuu?

”Ritarisillan sijainti on kiva ja tosi kätevä. Se rakentuu Kauniaisten, Kilon ja Keran välimaastoon – alle kilometrin päähän Keran juna-asemalta.”

”Palvelut on lähellä, esimerkiksi ruokakauppa ja muutama ravintola heti vieressä. Liikuntaharrastuksia pääsee treenaamaan vaikkapa läheisillä Keran halleilla.”

”Turun moottoritielle pääsee helposti, jos autolla liikkuu. Lisäksi kaikki Kehätiet ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä.” 

Entäpä bussit? Pääseekö niillä liikkumaan?

”Bussilla pääsee suoraan Helsinkiin sekä esim. Tapiolan ja Leppävaaran suuntaan.” 

 

Kohtuuhintaisia koteja Espoossa

Entäpä se asuntojen hintataso? Minkälaisista euromääristä As. Oy Espoon Ritarisillassa puhutaan?

”Ritarisillan yksiöiden hinnat alkavat 139 000 eurosta.”

”Kaksiot ja kolmiot ovat tällä hetkellä varattuja, mutta jonotuslistalle kannattaa vielä liittyä. Huhtikuussa toivottavasti päästään ennakkovarauksista kauppakirjojen tekoon eli varsinaiseen myyntivaiheeseen ja varaustilanteet saattavat vielä elää.”

Millaisilla hinnoilla As. Oy Espoon Ritarisillan kaksiot ja kolmiot myydään?

”45-neliöisten kaksioiden hintahaitari on 190 000 – 207 000 euroa kerroksesta riippuen. 58 neliön kolmion saa omakseen 249 000 – 263 000 eurolla.” 

 

 

Älylukitusjärjestelmä, lasitetut parvekkeet ja pihasaunoja 

Onko As. Oy Espoon Ritarisillalla mitään erityisiä herkkuja tarjota?

”On kyllä, esimerkiksi älylukitusjärjestelmä, jota voi hallinnoida etänä kännykkäsovelluksellakin.”

”Yksiöiden lasitetut parvekkeet ja 27-neliöisten yksiöiden irtainvarastot kotioven vieressä ovat myös kiinnostava ratkaisu.”

”Lisäksi Ritarisiltaan on tulossa viihtyisä pihasauna sekä iso pesutupa.”Laadukas varustelu kuuluu Lehdon pakettiin 

Jos ajatellaan asukkaiden arkea uusissa kodeissaan, yksi tärkeä asia on asuntojen varustelutaso. Millainen se mahtaa olla As. Oy Espoon Ritarisillassa?

”Asuntojen varustelutaso on todella hyvä, etenkin hintaluokkaan nähden. Kaikissa asunnoissa on esimerkiksi vesikiertoinen lattialämmitys, tyylikkäät ja laadukkaat integroidut keittiön kodinkoneet ja keittiössä upea musta kivikomposiittiallas.”

”Kylpyhuoneen puolelta löytyy muun muassa sähköinen lattialämmitys sekä seinämallinen wc.”Valinnanvaraa sisustusmateriaaleissa

Kuulostaapa kivalta tosiaan. Entä sisustusmateriaalit? Millaisia vaihtoehtoja As. Oy Espoon Ritarisillan asuntoihin on tarjolla?

”Asunnon hintaan kuuluu Ritarisillassa vakiona laminaattilattia, jota löytyy neljää eri sävyä tummasta vaaleaan”, kertoo Koponen. 

”Lisähintaisia lattiavaihtoehtoja on niitäkin eri sävyisiä, parketista kovetettuun puulattiaan. Kovetettu puulattia on mielenkiintoinen uutuus meillä.”

”Keittiön kaapistojen värin voi valita kahden vakiovärin ja kolmen lisähintaisen vaihtoehdon väliltä. Keittiön työtaso on vakiona joko valkoista tai harmaata laminaattia, lisähintaisena työtasoksi voi valita upean kvartsitason. Välitila on valkoista lasia.”

”Ja jos et halua seiniin pelkkää valkoista, lisähintaan on tarjolla muutama rauhallinen maalisävy.”

”Ritarisillan sisustusesitteestä näkee muuten kaikki vaihtoehdot – keittiön hanoista ja vetimistä lähtien”, vinkkaa Koponen.

”Niiden pohjalta voi jo alkaa suunnitella omaa uutta kotia. Myös me asuntomyyjät kerromme mielellämme lisää.”Ensiasunnon ostajille, asuntosijoittajille, pariskunnille ja pienille perheille

Vielä yksi kysymys ennen kuin päästän sinut takaisin myyntihommien pariin. Kenelle suosittelisit As. Oy Espoon Ritarisillan yksiöitä, Pasi Kukkola?

”Hinta-laatusuhteeltaan nämä ovat erinomaisia koteja esimerkiksi ensiasunnon ostajille.”

”Asuntosijoittajillekin voisin suositella, sillä kohteen yksiöistä on mahdollisuus saada ihan mukavaa vuokratuottoa. Lehdon kilpailukykyinen hinnoittelu auttaa tässä, samoin kuin kätevä sijainti”, Koponen mainitsee.

”Yksiöt on hintaluokkaan nähden niin hyvin suunniteltu ja varusteltu, että ne kiinnostavat varmasti vuokralaisia.” 

”Ritarisillassa on kohtuuhintaisia asuntoja hyvällä sijainnilla Espoossa. Nyt kannattaa vain toimia pikaisesti.” 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot