Jousimiehen vastikekamppis: Keskustakaksioita ikonisilla maamerkkinäkymillä

Jousimiehen vastikekamppis: Keskustakaksioita ikonisilla maamerkkinäkymillä

05.10.2022 Uudiskohteet, Kattopiha, Tapahtumat, Asunnon ostaminen

”Ylimpien kerrosten sisäpihan lasitetulta parvekkeilta näkee Tampereen ikonisimmat maamerkit, kuten Näsinneula, Pyynikin näkötorni ja Finlaysonin tehdaskiinteistöt.” – Nuutinen hehkuttaa.

Kuuntelen ällistyneenä Lehdon Länsi-Suomen myyntipäällikköä Joonas Nuutista, joka kertoo As. Oy Tampereen Jousimiehen kaksioasunnoista. En ole kotoisin Tampereen läheltäkään, mutta olen sentään käynyt molemmissa – ja tiedän kaikki muutkin Nuutisen luettelemat paikat!

”Joo niistä on kyllä ihan mielettömät näkymät. Alempien kerrosten parvekkeilta aukeaa suojaisa näkymä sisäpihalle, kun taas ylempien kerroksen parvekkeilta on näkymä kattojen ylle.”

”Jousimiehen sijainti on vaan ihan täydellinen. Aitiopaikalla keskellä kaupunkia, mutta silti rauhallisella kadulla. Siihen vielä nuo ylempien kerrosten maisemat.”

Asu ilmaiseksi ensimmäiset 2 vuotta

Juttelemme myyntipäällikkö Nuutisen kanssa As. Oy Tampereen Jousimiehestä, koska uudeksivuodeksi valmistuvan kohteen yksiö- ja kaksioasunnot kuuluvat Lehdon vastikekampanjan piiriin.

Kampanjan sääntöjen mukaan Lehto maksaa asunnon ostajan puolesta 2 vuoden hoito- ja tontin vuokravastikkeet, kunhan asunnon velaton hinta on alle 300 000 euroa. (Kampanja ei koske As. Oy Helsingin Kasken asuntoja.) Niinpä Vantaalla, Turussa, Oulussa, Rovaniemellä ja Nuutisen kotikaupungissa Tampereella on allekirjoitettu kauppapapereita kynät sauhuten.

Eri-ikäisille keskustan palvelujen lähellä viihtyville

Ketkähän As. Oy Tampereen Jousimiehen asuntoja ovat hankkineet, myyntipäällikkö Nuutinen?

”Jousimiehen asuntoja ovat ostaneet erityisesti nuoret pariskunnat sekä vähän vanhemmat yksinasujat ja maakunnista keskustaan muuttavat. He ovat kiitelleet kohteen keskeistä sijaintia. Ja tottahan se on, ettei näitä uusia asuntoja ydinkeskustaan ihan hirveän usein tule tarjolle.”

”Tontilla käydessä monille on tullut iloisena yllätyksenä, miten rauhallinen Jousimiehen sijainti lopulta on. Ottaen huomioon, että tässä ollaan vain korttelin päässä Hämeenkadulta, se on tosiaan vähän yllättävää!”

”Ja tietysti Lehdon konseptiin kuuluva kohtuuhintainen kaupunkiasuminen on myös kiinnostanut. Jos yhtään vertailee hintoja samantyyppisillä sijainneilla, eron kyllä huomaa. Meillä on hinta-laatusuhde tosi, tosi kova.”

Moderneja kaksiokoteja viidellä eri pohjalla

As. Oy Tampereen Jousimiehen valmistumispäivän lähestyessä asuntomyynti kiihdyttää tahtiaan. Kirjoitushetkellä kaksiokoteja löytyy vielä neljällä eri pohjalla koossa 30m2, 34m2, 37m2, 39m2 ja 40m2. Nyt kannattaa siis toimia, jotta pääset hyötymään vastikekampanjan eduista – ja valitsemaan juuri omannäköisesi asunnon!

As. Oy Tampereen Jousimiehen 34- neliöiset kaksiot muistuttavat pohjaratkaisuiltaan tiettyjä 37-neliöisiä kaksioita. 39- ja 40-neliöiset kaksiot taas ovat lähes identtisiä keskenään. Näihin asuntoihin kannattaa siis perehtyä pareittain.

34 ja 37 neliön kaksioita isolla lasitetulla parvekkeella alk. 234 900 eur

As. Oy Tampereen Jousimiehen kaksioista pienemmät sopivat yksinasujille tai pariskunnille, jotka viihtyvät sekä kodin sisä- että ulkotiloissa. Näissä kodeissa on avara pohjaratkaisu, runsaasti valoa –sekä kolmannen huoneen kokoiset, lasitetut parvekkeet.

34- ja 37-neliöisten kaksioiden huoneet ovat todella valoisia isojen ikkunoiden ansiosta. 

Avoin keittiö- ja olohuonetila on avara ja selkeästi rytmitettävissä kalusteilla. 

Oleskelutila on lähempänä ikkunoita, keittiö ja ruokailutila vähän syvemmällä asunnossa.

”Näkymät asunnoista ovat rauhaiselle sisäpihalle sekä ylempien kerrosten parvekkeilta näkee juuri nuo Tampereen maamerkit”, kertoo Joonas Nuutinen.

Sisältä 34- ja 37-neliöiset kaksioasunnot ovat erittäin valoisia ja laadukkaasti varusteltuja. Eteisestä on käynti tyylikkäästi kylpyhuoneeseen sekä avokeittiön kautta olohuoneeseen. Makuuhuoneeseen on kaksi ovea, huoneen molemmilta puolilta.

”Näppärä paketti pienellä luksuksella”, summaa Nuutinen asunnot hulppeine parvekkeineen.

Valoisia 37 neliön kaksioita alk. 244 900 eur

As. Oy Tampereen Jousimiehestä löytyy myös muutama suoralinjainen 37 neliömetrin kaksioasunto avarilla parvekenäkymillä sisäpihan suuntaan.

Tässä asuntotyypissä iso parveke löytyy makuuhuoneen yhteydestä. Suoralinjainen ruokailu- ja oleskelutila on upean valoisa valtavien maisemaikkunoiden ansiosta.

39- ja 40-neliön kulmakaksioita alk. 239 900 eur

Maksatko mieluummin sisä- kuin parvekeneliöistä? As. Oy Tampereen Jousimies tarjoaa ympärivuotiseen tehokäyttöön upeita 39 ja 40 neliön kulmakaksioita. 

Isommissa kaksioissa on eteinen, johon mahtuu isompi naulakko, säilytyspenkki tai kenkäkaappi. Eteisen jatkona on makuuhuone, jossa on iso maisemaikkuna.

Eteisestä pääsee myös kylpyhuoneeseen sekä oleskelutilaan, johon voi sisustaa viihtyisän kulmauksen, vaikka isolla divaanisohvalla. Peremmällä asunnossa on avokeittiö, jonka viereen mahtuu ruokailuryhmä. Tilassa on jopa kaksi pariovellista ranskalaista parveketta, joten luonnonvaloa riittää ympärillä.

Vain vastikekampanjan ajan: Säästä jopa 6 505,20 euroa

Lehdon vastikekampanjan tarkoitus on tulla vastaan asunnonostajia, joita kasvaneet asumiskustannukset mietityttävät. Paljonko säästöä asunnonostaja saa, jos ostaa As. Oy Tampereen Jousimiehestä kampanja-aikana kaksion, myyntipäällikkö Joonas Nuutinen?

”Suurimmillaan etu on isoimmissa kaksioissa kuten C86. Tässä asunnossa hoito- ja tontin vuokravastikkeet ovat kuukaudessa normaalisti 278 euroa. Vastikekampanjan puitteissa Lehto vähentää asunnon velattomasta hinnasta nämä vastikkeet 24 kuukauden ajalta.”

”Siis 278 kertaa 24... Yhteensä 6 505,20 euroa.”

Vastikekampanjan aikana Lehto maksaa puolestasi 

24 kuukauden hoitovastikkeet ja tontin vuokravastikkeet. 

Alennus lasketaan suoraan asunnon velattomasta myyntihinnasta, 

jolloin asuntoa varten tarvittava lainasummakin jää pienemmäksi.

Mitä tämä säästö tarkoittaa asunnon hinnassa?

”Tämän asunnon velaton hinta on normaalisti 245 900, mutta kampanjan aikana kaupat tehdään hinnalla 239 394,8 euroa. Etu on siis oikeinkin huomattava. Säästyneellä rahalla pystyy kalustamaan, vaikka koko asunnon.”

Valitse oma unelma-asuntosi vielä tänään

Haluaisitko muuttaa uuteen kotiin vielä ennen vuodenvaihdetta? Nyt on täydellinen hetki valita oma unelma-asuntosi As. Oy Tampereen Jousimiehestä!

”Suosittelen tätä kaikille, jotka viihtyvät keskustan palvelujen lähellä” Joonas Nuutinen mainitsee.

”Tämä sijainti on aivan lyömätön.”

Lehdon vastikekampanja on voimassa vain 31.10 asti, ja asuntoja myydään nyt rivakkaan tahtiin. Jos As. Oy Tampereen Jousimiehen kaksio siis kiinnostaa, toimi heti ja nappaa omasi listoilta vielä tänään! Valinnassa auttaa ja tiedusteluihin vastaa myyntipäällikkö Nuutinen.

”Yhteyttä vaan tänne päin”, hän rohkaisee.

”Lähdetään yhdessä katsomaan malliasuntoa ja laskemaan kampanja-alennukset!”

Ota yhteyttä:

Joonas Nuutinen

050 413 3280

joonas.nuutinen@lehto.fi 

Tutustu As. Oy Tampereen Jousimieheen. 

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot