Kompakteja rivitalokolmioita erilaisiin elämänvaiheisiin – Nyt 2 vuoden vastikkeet kaupan päälle

Kompakteja rivitalokolmioita erilaisiin elämänvaiheisiin – Nyt 2 vuoden vastikkeet kaupan päälle

25.08.2022 Asuntomyynti

Lehto Asuntojen sisällöntuottaja kävi ensi kertaa tutustumassa syyskuun vastikekampanjaan kuuluvan As. Oy Espoon Keisarin pihaan ja asuntoihin. Lue Ainon tuoreet vaikutelmat ja nappaa itsellesi ihana, uudenkarhea koti – 2 vuodeksi maksetuilla hoito- ja tontinvuokravastikkeilla. 

Onpa tässä pihaa! on ensimmäinen ajatukseni, kun kaarran As. Oy Espoon Keisarin kulmalle.

Lehto Asuntojen sisällöntuottajana tunnen Keisarin paperilla hyvin, mutta vasta tänään pääsen ensimmäistä kertaa paikan päälle tutustumaan hiljattain valmistuneeseen rivitalokohteeseen Espoon Pellaksenmäkeen. 

Juuri nyt As. Oy Espoon Keisari kiinnostaa minua erityisesti, sillä se kuuluu Lehdon syyskuiseen vastikekampanjaan, jolta odotetaan isoa rytinää. Kampanjasta voit lukea lisää artikkelin lopusta tai täältä.

As. Oy Espoon Keisarin 66-neliöistä kolmioasuntoa on minulle lupautunut esittelemään Lehdon myyntipäälikkö Pasi Kukkola. Hän on itse aiemmin asunut Pellaksenmäessä, ja viihtynyt alueen lenkkipoluilla hyvin.

Iso ja idyllinen piha yllättää iloisesti

Tien puolelta As. Oy Espoon Keisari näyttää hienolta: modernilta ja viihtyisältä samaan aikaan. Puuverhoillun rivitalon koko tien puoleinen julkisivu on pelkkää kutsuvaa parveketta ja maisemaikkunaa. Tie on hiljainen ja rauhallinen. Tekee mieli mennä sisälle – ja heti ulos parvekkeelle!

Kuvista ja piirroksista on joskus vaikea hahmottaa uudishankkeiden mittasuhteita. Minullekin tulee yllätyksenä, miten iso ja viehättävä As. Oy Espoon Keisarin korttelipiha onkaan. Talojen välissä on paljon avaraa tilaa, taivas korkealla, ja piha mäntyineen ja kohoilevine maaston muotoineen on jotenkin todella kutsuva. Ihanan idyllistä lapsiperheille, mietin. Keskellä pihaa, pienen mäen päällä, on leikkipaikka kiipeilyverkkoineen ja hiekkalaatikkoineen. Joku on leiponut aamulla hiekkakakun käpykuorrutuksella.

Matkalla kohteeseen olin miettinyt, mahtaako Pellaksenmäen ohi kulkeva Kehä III kuulua pihalle. Kuuntelemme Pasin kanssa korvat höröllä. 

”Ei sitä kyllä kuule”, toteamme molemmat. 

66-neliöisten kolmiokotien hinnat alkaen 233 000 euroa”Keisarissa on 19 kaksikerroksista, 66-neliöistä kolmiokotia”, Pasi listaa.

”Tuolla pihan toisella puolella näkyy meidän aiemmin valmistuneet kohteet, Espoon Kuningas ja Kuningatar. Kaikki on osa samaa, yhtenäistä kokonaisuutta.”

”Jokaiselle asunnolle on autopaikkavaraus ja lämmin 3,5-neliöinen irtainvarasto. Se on heti tuossa talon kyljessä.” 

Missäs hintaluokassa täällä liikutaan?

”Vielä vapaana olevien asuntojen hinnat ovat haarukassa 233 000–240 000 euroa. Espoossa oikein kilpailukykyinen rivarikolmion hinta.”

Seesteiset sisätilat moderniin elämänmenoon

Heti eteisestä As. Oy Espoon Keisarin asunnon tunnelmaa voisi kuvata yhdellä sanalla: seesteinen. Tämän asunnon tyylikäs harmaa laminaattilattia luo asuntoon todella rauhallista tunnelmaa.

Puinen sisäkatto on maalattu kiiltävän valkeaksi, mikä tuo lisää avaruutta kompaktiin alakertaan, samoin kuin olohuoneen iso maisemaikkuna asunnon toisessa päässä. Kaikki on valkeata, ilmavaa ja raikasta.

”Kylpyhuone ja sauna”, Pasi esittelee.

Lasiseinällä suihkutilasta ja wc:stä erotettu sauna on pienelle perheelle tai pariskunnalle juuri passeli. Kiuas seisoo nurkassaan korkeana ja tyylikkäänä. Keittiön kivikomposiittiallas ja muita uuden kodin iloja

Jatkan uteliaana eteisestä keittiöön. Se on sijoitettu kahdelle seinälle: olohuoneen taka- ja sivuseinälle. Jääkaappi ja pakastin on integroitu valkeisiin kalusteisiin.

Whirpoolin uunissa on valmiina monta peltiä leipomiseen. Kaappitilaa on molemmilla seinustoilla. Sen lisäksi portaiden alle voisi laittaa vaikka lipaston alakerrassa tarvittaville tavaroille, mietimme.

Ihastelen hetken mustan kivikomposiittiallataan sileää reunaa. Lehdon konseptiin kuuluu laadukas varustelu. Tyylikäs musta allas on yksi omista suosikeistani.

As. Oy Espoon Keisarin kolmioasunnnon keittiö ja olohuone ovat samaa tilaa, mutta kuitenkin luontevasti rytmitettävissä kalusteilla. Tilaan mahtuu mukavasti pienempi ruokapöytä, sohva ja nojatuoli, sohvapöytä sekä tv-taso. Pistorasioita lasken olohuoneessa peräti kahdeksan! Keittiön puolella on niitä vielä lisää.

”Kaikissa Lehdon asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys”, muistuttaa Pasi.

”Se lämmittää tosi tasaisesti."

Kyllä, hyvin suunnitellussa uudiskodissa on todella puolensa! Parveke kuin oravanpesä

Astumme ulos alakerran parvekkeelle. Puinen laudoitus on pehmeän ja lämpimän tuntuinen jalan alla.

”Kivan kokoinen”, totean Pasille parvekkeesta, ja nojaudun hetkeksi kaiteeseen katselemaan hiljaista tietä ja koivupuita sen takana.

”Ihana rauha täällä. Tähän voisi hyvinkin laittaa vähän pienemmän pöydän ja syödä ulkona.”

”Molemmille parvekkeille voi lisätä lasituksen, jos haluaa”, vinkkaa Pasi.

Näin lämpimänä elokuisena päivänä sisäänvedetty, puun tuoksuinen parveke tuntuu mukavan suojaisalta ilmankin. Unta ja etätöitä

”Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, parveke ja wc suihkuvarauksella”, Pasi selostaa noustessamme valkeita puuportaita ylös.

Kohta seison taas parvekkeella, tällä kertaa yläkerran isomman makuuhuoneen parvekkeella – ne jotenkin houkuttavat puoleensa magneetin lailla. Alan taas heti mielessäni sisustaa. Jos alakerran parveke olisi ruokailua varten, olisiko tämä rentoutumisparveke? Laittaisiko tuohon katosta riippumaan korikeinun? Vai mukavan nojatuolin tai pienen sohvan etätöitä varten?

Etätöiden tekemiseen itään antava yläkerran parveke olisi tosiaan täydellinen. Makuuhuoneessa, parvekkeen oven vieressä, on paikka 60 senttiä syvälle työpöydälle, jonka äärestä voisi siirtyä välillä ulos. Tykkään!

”Tuolla on vielä toinen makuuhuone pihan puolella”, Pasi muistuttaa.

Huone on kompakti, mutta juuri sopiva työhuoneeksi tai lapsen huoneeksi. Ikkunasta avautuu rauhallinen näkymä pihalle. Todella rauhallinen huone varmasti nukkua varmaan, mietin. Kun tienpuoleisessakin makuuhuoneessa on hiljaista. 

Ihanteellinen espoolaiskoti pariskunnille ja pienille perheille

 ”Keitäs täällä asuu?” kysyn kun teemme lähtöä asunnosta, ja katselen pihan poikki värikkäitä naapuritaloja.

”Pariskuntia enimmäkseen, nuorempia pariskuntia ja pari pientä perhettä. Ja taisi tästä joku ihan itselleenkin ostaa kodin”, Pasi muistelee.

Käy järkeen. 66-neliöinen kolmiokoti olisi vehreässä Espoossa viihtyvälle nuorelle parille suorastaan ihanteellinen asumus. Ja jos lapsi on vaikka toiveissa muttei ihan heti, tässä on tilaa kasvattaa päälukua, jos niin onnellisesti sattuisi käymään.

”Minusta tämä sopisi hyvin myös yhden vanhemman perheelle”, pohdin ääneen.

”Jos vaikka lapsi on välillä täällä ja välillä toisella vanhemmalla, täällä on tarpeeksi tilaa ja ihana piha. Toisaalta ei tarvitse maksaa turhista neliöistä yhden vanhemman budjetilla.”

”Perheitä ajatellen koulu on kilometrin päässä tuolla päin”, viittoilee Pasi tontin kulman suuntaan. ”Sinne pääsee helposti kävellen tai pyörällä. Puolen kilsan sisältä löytyy parikin päiväkotia.”

”Niin. Ja toisaalta jos lapset ovat vaikka vuoroviikoin kotona tai kohta lentämässä pesästä, tai niitä ei ole alunperinkään, ei tämä ole liian iso yhdenkään aikuisen kodiksi. Saati kahden. Varsinkin, jos tekee töitä välillä etänä.”

Kaiken kaikkiaan As. Oy Espoon Keisarin asunnot vaikuttaisivat kooltaan sopivan erilaisiin elämänvaiheisiin harvinaisen hyvin. Lienee pienemmän kolmiokodin etuja?Allekirjoita Keisari-kotisi kauppakirjat syyskuussa – Lehto tarjoaa 2 vuoden hoito- ja tontinvuokravastikkeet kaupan päälle!”Laitathan siihen, että mulle voi soitella tai laittaa meiliä, jos kiinnostaa tulla katsomaan. Näytän tosi mielellään näitä”, Pasi pyytää.

”Ja että Keisari kuuluu Lehdon syyskuun vastikekampanjaan. Se on näinä aikoina tosi, tosi iso etu ostajalle.”

Vastikekampanjaan?

”Siis Lehto tarjoaa syyskuussa kaikille alle 300 000 euron asunnon ostajille hoito- ja tontinvuokravastikkeet kaupan päälle 2 vuoden ajaksi.”

Tosiaan! Aikamoinen kamppis! 

”Joo niin on, aika nopeasti kannattaa tulla”, Pasi rohkaisee.

”Odotus on tuolla toimistolla, että tämä vastikekamppis pistää vauhtia meihin myyjiin. Ja tässä Keisarissahan on enää neljä—viisi asuntoa jäljellä! Joten puhelua tai meiliä vaan tänne päin”, myyntimies huikkaa hyväntuulisesti.

Sitten hän starttaa jo seuraavaan tapaamiseensa. Minä lähden kotiin kirjoittamaan. Mietin mennessäni parvekkeita, puita, korikeinuja – ja 2 miltei vastikkeetonta vuotta!

Nousiko mieleesi kysymyksiä? Kutkuttaisiko As. Oy Espoon Keisarin yksityisnäyttö? Ota ihmeessä yhteyttä!

Pasi Kukkola

040 774 6927

pasi.kukkola@lehto.fi

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot