Oulun liiketila – loistava kauppapaikka

Oulun liiketila – loistava kauppapaikka

08.05.2023 Uudiskohteet, Oulu

Etsitkö yritykselle uusia toimitiloja Oulusta? As. Oy Oulun Valjastehdas tarjoaa aivan upeat liiketilat sinun yrityksellesi. 

Upeat maisemat ja uniikki liiketila

Miltä kuulostaisi, jos sinun toimitilan ikkunasta avautuisi ihana näkymä vehreään puistoon? Oulun Valjastehtaan liiketiloissa on suuret ikkunat, josta pääset keväisin ja kesäisin ihailemaan puiston vihreyttä ja talvisin nauttimaan lumoavasta talvimaisemasta. 

Tiesitkö, että Weljekset Åströmin valjastehtaat rakennettiin aikanaan puutalomiljööseen, omistajiensa mukaan nimetyn puiston laidalle, osaksi Åströmien tehdasaluetta Myllytullissa. Oulun keskusta on sittemmin kasvanut ja kaupungin väkiluku moninkertaistunut, mutta valjastehdas seisoo yhä vanhan puistoalueen ja uuden keskustan välissä – kuin kahden aikakauden rajalla, osana molempia.

Åströmin puistoa vastapäätä, noin puolen kilometrin päässä keskustan kävelykaduista, kohosi Oulun charmikas vanha valjastehdas. 1890-luvulla avajaisiaan viettäneen tehdasrakennuksen historiassa kääntyi uusi lehti, kun se saneerattiin komeiksi loft-asunnoiksi ja liiketiloiksi. Uniikkia ilmettä liiketiloihin tuovat myös rakennuksen historiasta muistuttavat kookkaat ruutuikkunat. Valjastehtaan sijainti on lyömätön: ulottuvillasi ovat niin Hupisaarten polut ja purot, kuin kaikki ydinkeskustan palvelutkin.

Hyvä pohja ja laadukkaat taukotilat

Nykyaikaiset liiketilat ovat raikkaitta, täynnä valoa ja tilavia. Oulun Valjastehtaan liiketilat täyttävät kaikki nämä kriteerit.  Lattiat ovat tehty kestävästä materiaalista ja ovat helppohoitoisia. Valoisuuteen on kiinnitetty huomiota, valitsemalla liiketilaan raikkaan valkoisen sävyt. Lisäksi liiketilan valaisimet on sijoiteltu fiksusti. 

Henkilöstön taukotilat ovat laadukkaita, raikkaita ja viihtyisiä. 

Sijoita liiketilaan

Liiketila 4 myydään valmiiksi vuokrattuna. Tila on suunniteltu toimistokäyttöön. Tutustu liiketilaan tästä. 

Liiketila 5 myydään valmiiksi vuokrattuna. Lisätietoja liiketilasta voit katsoa tästä.

Ota yhteyttä myyntitiimimme ja varmista sinun yrityksellesi uusi upea liiketila!

Yhteystiedot:

asuntomyynti@lehto.fi

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot