As. Oy Helsingin Jokerinraittiin, uuteen puolihitaskohteeseemme tuli päivässä satoja hakemuksia!

As. Oy Helsingin Jokerinraittiin, uuteen puolihitaskohteeseemme tuli päivässä satoja hakemuksia!

18.11.2019 Helsinki, Uudiskohteet, Tiedotteet, Puolihitas Maarit Alatalo, Markkinointipäällikkö Lehto Asunnot Oy

Omaan kotiin ilman yhtiölainaa

Helsingin kaupunki hyväksyi vuoden alussa kaavamuutoksen alueelle, joka koskee uuden Raidejokeri-pikaraitiolinjan aluetta Pihlajiston keskustassa. Uusi kaavaratkaisu mahdollistaa täydennysrakentamisen ja alueen palveluiden kehittämisen. Uusien rakennattavien kerrostalojen yhteyteen rakentuu myös päivittäistavarakauppa sekä palvelu- ja liiketiloja. Täydennysrakentamisella pyritään monipuoliseen ja lähiympäristöltään viihtyisään keskustaan ja näin halutaan parantaa Pihlajiston alueen imagoa, liikennejärjestelyjä ja palvelujen sijoittamista.

Uusi Jokerinraitti keräsi nopeasti satoja arvontaan osallistuneita

Lehto Asunnot julkaisi keskiviikkona 6.11. Pihlajiston alueelle rakennettavan uuden puolihitas-asuntokohteen As. Oy Helsingin Jokerinraitin, joka valmistuu joulukuussa 2020. Arvontaan osallistui lyhyessä ajassa useita satoja asunnon hakijoita. Haluatko osallistua arvontaan? Vielä ehdit hyvin, sillä uusia hakemuksia otetaan vastaan arvonnan alkuun asti, joka järjestetään 13.12.2019.

Uudet puolihitas-asunnot ovat edullisempia kuin vastaavat asunnot vapailla markkinoilla. Lehto Asunnot on hyväksyttänyt asuntojen myyntihinnat Helsingin kaupungin Hitas-toimikunnalla ja asuntoyhtiössä ei ole lainkaan yhtiölainaa.  Puolihitas-asunnossa ei jälleenmyyntihintaa ole rajoitettu ja asunnon voi myydä eteenpäin haluamallaan hinnalla.

Aurinkopaneelit pienentävät asumisen hiilijalanjälkeä

Lehdon Asuntojen Pihlajiston uudiskohde on aurinkoenergiaa hyödyntävä 47 asunnon kerrostalokohde. Rakennuksen katolla sijaitsevat aurinkopaneelit auttavat pienentämään asumisen hiilijalanjälkeä ja tuovat asukkaille selvää säästöä vastikekustannuksiin. Toisessa kerroksessa on myymälätilojen kattojen päälle sijoittuva oleskelupiha, joka tehdään pääosin viherkattona. Leikkialueen lisäksi siellä sijaitsee myös asuntoyhtiön oma viihtyisä talosauna. Arkkitehti Rauno Lehtinen toteaa, että uudiskohteen arkkitehtuurilla on pyritty luomaan kortteliin selkeästi tunnistettava oma identiteetti ja virikkeelliset olosuhteet asumiselle. 

Arvonta suoritetaan 13.12.

Hiitas-kodit ovat hyvin suosittuja. As. Oy Helsingin Jokerinraitin asuntojen ostajat arvotaan asuntokohtaisesti kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Lehto Asunnot arpoo asunnon ostajat  Helsingin kaupungin ohjeistuksen mukaan perjantaina 13.12., jonka jälkeen sijoille 1-5 arvotut hakijat/hakijataloudet saavat ilmoituksen. Arvonnassa ensimmäisen sijan saanut saa ensimmäisenä mahdollisuuden asunnon ostamiseen.

Lisätietoa puolihitas-kohteestamme As. Oy Helsingin Jokerinraitista voit lukea täältä

Hankepäällikkömme Åsa Nyman kertoo sinulle mielellään lisää, puhelin 050 412 0857 tai sähköposti asa.nyman@lehto.fi

Lisätietoa arvontatilanteesta saat myös kohdemyyjältä Pasi Kukkolalta, puhelin 040 774 6927, tai sähköposti pasi.kukkola@lehto.fi.

Haluatko osallistua arvontaan? Vielä ehdit hyvin, sillä uusia hakemuksia otetaan vastaan arvonnan alkuun asti, joka järjestetään 13.12.2019. Osallistu arvontaan tästä.

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot