Rivitalokolmion malliasunto valmis Myllykylässä – Tule tutustumaan As. Oy Espoon Keisarin kohtuuhintaisiin koteihin

Rivitalokolmion malliasunto valmis Myllykylässä – Tule tutustumaan As. Oy Espoon Keisarin kohtuuhintaisiin koteihin

16.03.2022 Uudiskohteet, Asunnon ostaminen, Espoo, Kolmiot, Asuntomyynti Aino, Lehto Asunnot Oy

As. Oy Espoon Keisarin muuttopäivä koittaa jo maanantaina 25. huhtikuuta”Jos haluaa asua rauhallisella alueella hyvien ulkoilureittien lähellä, on tämä juuri oikea kohde”, pohtii Lehto Asuntojen hankepäällikkö Antti Leinonen huhtikuussa Espoon Myllykylään valmistuvaa As. Oy Espoon Keisaria. 

”Idylliseltä pientaloalueelta on kyllä myös hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Espoon keskuksen palveluiden äärelle, eli ihan metsän keskellä ei täällä kuitenkaan olla". Espoolaisittain edulliset asuntokaupat – yksin tai kaksin

As. Oy Espoon Keisari on viimeinen kolmesta samaan pihapiiriin valmistuvista Lehdon rivitaloyhtiöstä, tyylikäs ja moderni rivitalokohde. Keitä aiemmin valmistuneisiin kohteisiin on muuttanut, hankepäällikkö Leinonen?

”Paljon on esimerkiksi hoitoalan työntekijöitä, jotka käyvät läheisessä Jorvin sairaalassa töissä. He antoivat tosi paljon hyvää palautetta siitä, että työpaikalle pääsee käytännössä metsäpolkua pitkin.”

”Nämä asunnot ovat myös järkevän hintaisia. Kolmion saa täältä alkaen 228 000 eurolla, eli Espoon hintatasoon nähden jopa varsin edullisesti. Iso osa asunnoista on ostettu yksinkin, sillä monilla asiantuntijatyössä käyvillä riittää tähän budjetti. Pariskuntana jos ostaa, vielä paremmin.”

”Yksi Keisarin kohderyhmä ovat nuoret parit, joilla lapsenhankinta saattaa joskus tulevaisuudessa tulla ajankohtaiseksi. Tästä ei nimittäin ole mitään painetta muuttaa perheenlisäyksen jälkeenkään. Kaupungin päiväkoti ja koulu ja muut palvelut ovat lähellä.” Luonnonläheinen sijainti hyvillä kulkuyhteyksillä 

As. Oy Espoon Keisari valmistuu Myllykylään, rauhalliselle paikalle reilun kilometrin päähän Jorvin sairaalasta. Mikä As. Oy Espoon Keisarin tontissa alun perin herätti Lehto Asuntojen kiinnostuksen, hankepäällikkö Leinonen?

”Myllykylä on rauhallinen alue Espoossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämä sopii erityisesti ihmisille, joilla ei urbaania ympäristöä tarvitse olla ihan vieressä. Silti hyvin helposti pääsee palveluiden pariin.”

Mitä palveluita As. Oy Espoon Keisarin lähistöllä on tarjolla?

”Noin puolen kilometrin sisältä löytyy esimerkiksi sekä yksityinen että kunnallinen päiväkoti. Ruokakauppaan ja yläkoululle on reilu kilometri, eikä alakoulullekaan paljon pidempi”, Leinonen listaa.

”Kehä III:lle ja Turunväylälle pääsee tosi nopeasti. Jorvin sairaalan ja Bembölen työpaikat ovat lähellä.”

Onko oma auto As. Oy Espoon Keisarissa välttämätön, hankepäällikkö Leinonen?

”Bussit kulkevat läheltä Espoon keskukseen ja Leppävaaran suuntaan. Eli ilmankin pärjää kyllä.”

 

Malliasunnossa näkee, miten tila toimii

Jos laadukas uudiskoti Espoossa kiinnostaa, sitä ei tarvitse enää kuvitella mielessään havainnekuvien tai virtuaalivierailun pohjalta, sillä As. Oy Espoon Keisarin malliasunnon ovet ovat nyt avoinna asunnonetsijöille. 

Kylään As. Oy Espoon Keisariin voi tulla sopimalla näytöstä myyntipäällikön Pasi Kukkolan tai Joonas Nuutisen kanssa. 

Miksi espoolaisten asunnonostajien kannattaisi tulla katsomaan As. Oy Espoon Keisarin valmiiksi sisustettua kolmiokotia, Pasi Kukkola?

”Malliasunnossa näkee paikan päällä millainen tila on, miten se toimii, miten asunnon voi kalustaa ja millainen tunnelma siellä on.”

”Malliasunnossa myös Keisarin kolmioiden järkevä pohjaratkaisu on nähtävissä käytännössä. Näissä asunnoissa on kompaktit neliöt ja kompaktin kodin hintalappu, mutta ne toimivat silti vaikka pienen perheenkin kotina.” 

 

Joka neliö järkevässä käytössä 

Mitä malliasunnossa vierailija löytää As. Oy Espoon Keisarin kolmiokodin alakerrasta?

”Asunnon alakertaan mahtuu tilavampi keittiö sekä olohuone, josta on isot ikkunat ja käynti puuverhoillulle parvekkeelle. Alakerrassa on myös laadukkaasti ja tyylillä varusteltu sauna ja kylpyhuone.”

“Asunnon keittiö on kaksiosainen: osa kaapistoista on sijoitettu olohuoneeseen päin avautuvalle seinälle ja osa viereiselle seinälle, yläkerran portaiden alle”, kuvailee Koponen.

“Näin keittiöön on saatu hyvin säilytys- ja työskentelytilaa samalla, kun jokainen neliö on otettu tehokäyttöön. Myös siis portaiden alla.”

Tyylikäs sisustus ja tasokas varustelu

”Keisarin malliasunnossa voi tutustua myös Lehdon asuntojen varustelutasoon ihan käytännössä”, Koponen vinkkaa.

”Keisarin keittiöissä on esimerkiksi vakiona musta kivikomposiittiallas, välitila kaakelien sijaan valkoista lasia ja kodinkoneet integroitu kalusteisiin. Kokonaisuus on tosi laadukkaan oloinen.”

Entäs yläkerta? Mitähän siellä on tarjolla uteliaille asunnonetsijöille?

”Yläkerrassa on ihan hyvän kokoiset 12 ja 10 neliön makuuhuoneet ja toinen kylpyhuone. Isommasta makuuhuoneesta pääsee suoraan aamuauringon puoleiselle parvekkeelle, joka on yhtä viihtyisä ja puuntuoksuinen kuin alhaallakin. Kuten olohuoneessa, myös tässä isommassa makuuhuoneessa on isot ikkunat ja kulku parvekkeelle.” 

 

Luontopolulta omaan saunaan

Jos joku puntaroi juuri nyt As. Oy Espoon Keisarin ja vaikka jonkin espoolaisen kerrostalokolmion välillä, millä kallistaisitte vaa’ankielen Keisarin suuntaan, asuntomyyjä Koponen ja hankepäällikkö Leinonen?

”Jos arvostaa sitä, että kodin ympärillä on metsää ja peltomaisemaa, tämä on oivallinen paikka”, tuumaa Leinonen. 

”Tästä läheltä pääsee Glimsinjoen luontopolulle, jossa on hienot maisemat, vaikka valokuvaukseen.”

”Ja sieltä luontopolulta pääsee heti omaan saunaan”, lisää Koponen. Tervetuloa tutustumaan As. Oy Espoon Keisarin malliasuntoon

Kiinnostaisiko sinua oma uusi kohtuuhintainen kolmiokoti luonnonläheisellä sijainnilla? As. Oy Espoon Keisarin malliasuntoa esittelevät Lehdon asuntomyyjät Pasi Kukkola ja Joonas Nuutinen. Tervetuloa esittelyyn!

Pasi Kukkola

040 774 6927 tai pasi.kukkola@lehto.fi

Joonas Nuutinen

050-4133280 tai joonas.nuutinen@lehto.fi

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot