Talosaunoja ja etätyötiloja korkeuksissa – A-energialuokan kerrostalokohde As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n asunnot nyt myynnissä

Talosaunoja ja etätyötiloja korkeuksissa – A-energialuokan kerrostalokohde As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n asunnot nyt myynnissä

16.11.2022 Helsinki, Uudiskohteet, Asunnon ostaminen

Keskuspuiston laidalle, Vanhan Ruskeasuon alueelle rakentuu parhaillaan moderni, yhteisöllinen ja ekologinen kerrostalokohde huikean hienoilla näköaloilla. As. Oy Helsingin Kaski I on innovatiivinen A-energialuokan rakennus – mutta mitä se tarkoittaa? Ja millaisia koteja täällä on tarjolla?Energiansäästöä ja aurinkopaneeleja

”A-energialuokan rakennuksen tekniset vaatimukset ovat aika tiukat”, vastaa Lehdon myyntipäällikkö Pasi Kukkola. 

”Siinä on kyse ostoenergiankulutukseseen liittyvästä laskennallisestaa E-luvusta. Mitä pienempi E-luku, sitä parempi energialuokka.”

”Kaski I:n kohdalla A-energialuokkaan päästään esimerkiksi aurinkopaneelien sekä kaukolämmön avulla. Rakennus on energian lisäksi suunniteltu säästämään myös vettä, ja auttamaan hulevesien hallinnassa.”

Loistokkaita näköaloja ja monikäyttöisiä yhteistiloja

As. Oy Helsingin Kaski I on hiljattain siirtynyt ennakkomarkkinoinnista myyntivaiheeseen. Loppuvuodesta 2023 valmistuvien kotien ostajat pääsevät siis nyt suoraan asuntokaupoille ja sisustusta suunnittelemaan.

Mitähän muita myyntivaltteja As. Oy Helsingin Kaski I:llä on tarjota?

”A-energialuokan lisäksi toinen kohteen tärkeimmistä valteista on sijainti”, mainitsee Kukkola.

”Sitä ei vain voi liikaa kehua. Kaski rakennetaan todella rauhalliselle paikalle, heti Keskuspuiston kylkeen. Monista asunnoista on vehreät näkymät suoraan puistoon. Ylimmistä kerroksista jopa puiston yli – ihan huikeat maisemat!”

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n 68-neliöinen kolmio ja sitä isommat 

asunnot ovat kaikki puiston puolella. Ylimmistä kerroksista on 

mahtavan avarat näkymät yli puunlatvojen.

 ”Kaskessa on myös tosi hienot ja modernit yhteistilat: kattosauna vilvoitteluterassilla sekä etätyötilaa ja kerhotilaa monenlaiseen yhteiseen tekemiseen. Siellä pääsee arjen yläpuoelle aika kirjaimellisestikin, kun ikkunoista aukeaa leuat loksauttavat näkymät.”As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n kerhotilasta ja kattoterassilta aukeaa 

mahtavat näkymät Keskuspuiston yli kohti Pasilaa. Maamerkeistä näkyvät 

ainakin Tripla ja YLE:n linkkitorni. Talon 8. kerroksesta löytyy myös 

hieno kattosauna. 

”Yhteistiloista puheen ollen, Kaskeen on tulossa myös pesutupa ja maanalainen parkkihalli, jonka kaikki autopaikat varustetaan sähköauton lataamispisteellä.”

”Lisäksi Vanha Ruskeasuo on vielä Helsingin kantakaupunkia. Ratikka kulkee noin 500 metrin päästä ja bussit viereistä katua. Ruokakauppa ja päiväkoti ovat ihan omilla kulmilla, ja muihinkin arjen palveluihin on kävelymatka.”

”Keskuspuiston toisella puolella on vielä Tripla ja Pasilan asema.”

Laadukkaasti varusteltuja asuntoja yksiöistä neliöihin

Minkälaisia asuntoja As. Oy Helsingin Kaski I:ssä on vielä vapaana?

”Asuntoja on vielä vapaana yksiöistä neliöihin. Marraskuun täkynä on mahdollisuus vielä vaikuttaa lattiamateriaaleihin ja seinien väriin, joten odotamme asuntojen liikkuvan tässä kuussa nopeasti.”Jos ostat uuden kotisi As. Helsingin Keskuspuiston Kaski I:stä marraskuun aikana,

ehdit vielä valitsemaan mieleisesti lattiamateriaalit ja seinämaalin sävyn.

Kohteen asuntoihin voi lisämaksusta tilata ekologisen, kovetetun puulattian

ja/tai seinämaalien sävyn. Tarkemmat tiedot löydät kohteen sisustusesitteestä.

”Tarjolla on neljää eri sävyistä tammilaminaattia ja lisähintaan kolmea erilaista kovetettua puulattiaa. Kovetettu puulattia on 3 kertaa kovempi kuin parketti, mutta materiaalia siihen kuluu peräti 10 kertaa vähemmän. Se on siis myös erittäin ympäristöystävällinen valinta.”

”Lisämaksusta voit valita paperivalkoisen sijaan myös sävyä seinille. Kohteen havainnekuvista Kasken sivuilta voi tutkia, millaisen ilmeen mikäkin sävy tuo huoneistoon.”

Yksiöt 26,5 m2

As. Oy Helsingin Keskuspuisto I:n yksiöt ovat kooltaan 26,5m2. Niissä on ranskalainen parveke, paitsi alimman kerroksen yksiössä, jossa on viihtyisä ja suojaisa terassi.”Kasken yksiöt ovat valoisia ja helposti kalustettavia”, kuvailee asuntomyyjä Kukkola.

”26,5 neliöön mahtuu hyvin kaikki tarvittava.”

Kaksiot 37,5 m2

Kaksioita As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:ssä on kirjoitushetkellä vapaana vielä neljä. Ne ovat kooltaan 37,5 neliötä. 

Pasi Kukkolan sanoin:

”Kasken kaksiot ovat tosi valoisia ja viihtyisiä. Kaksioissa on näppärä pohja ja kiva, lasitettu kulmaparveke kahteen suuntaan.”

”Kaikissa Lehdon asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, eli seinäpattereille ei tarvitse varata tilaa. Ikkunapinta-alaa voidaan silloin kasvattaa ja saadaan todella valoisia asuntoja.”

Kolmiot 68 m2 ja 69,5m2

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I tarjoaa myös kolmioasuntoja, joita on juuri nyt jäljellä neljä.

”Vapaat kolmiot ovat kooltaan 68 neliötä. Niissä on tosi hyvä pohjaratkaisu, II-keittiö, kodinhoitohuone, lasitettu parveke ja hienot näkymät Keskuspuistoon tai sen yli.”

”Kolmioiden suosion takia myös kaksi 69,5 neliön neliökotia on juuri päätetty toteuttaa kolmioina. Niissä jätetään siis yksi makuuhuone pois. Niissä on mukavasti oleskelutilaa sitten myös.”69,5m2 neliöistä kaksi rakennetaan yhtä asuntotyyppiä pienempänä eli tilavina 

kolmioina. Keltaisella merkitty seinä jätetään rakentamatta, jolloin olohuoneeseen 

saadaan lisää neliöitä. 

”Myös 56-neliöisiä kolmioita Kaskeen on tulossa. Tällä hetkellä ne on kaikki varattu, mutta varaustilanne voi vielä elää. Jos siis tällainen asunto kiinnostaa, kannattaa ilman muuta liittyä varausjonoon.”

Neliöt 69,5 m2 ja 85,5 m2

Neliöitä As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:ssä on kahta eri kokoa: 69,5 ja 85,5 m2.

”69,5-neliöisissä on II-keittiö, kodinhoitohuone sekä lasitettu kulmaparveke upeilla luontonäkymillä”, kertoo Kukkola.

 

69,5 m2 neliöasunnossa on todella valoisat lastenhuoneet, jotka soveltuvat

samasta syystä erinomaisesti myös työhuoneiksi. Lasikaiteiselta parvekkeelta 

on upeat näkymät puistoon. Lasituksen ansiosta sieltä voi seurailla ruskan tuloa 

Keskuspuistoon pitkälle syksyyn.

”85,5 neliön asunnoissa on herkkuna oma sauna. Niissä on myös II-keittiö ja vieras-wc:n yhteydessä kodinhoitotilaa. Sekä hieno parveke Keskuspuistoon päin. Erittäin toimivia ja kauniita perheasuntoja kaiken kaikkiaan.”

Kiveä, lasia – ja valinnanvaraa nopeimmille

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I on suunniteltu paitsi toimivaksi, myös esteettisesti korkeatasoiseksi. Sisustusmateriaalit ja varustelu ovat mtyylikkäät ja laadukkaat.

”Kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, jota on helppo säätää ja joka lämmittää asunnon todella tasaisesti.”

”Kodin ylpeys on keittiö, jossa on vakiona kvartsitaso, tyylikäs musta kivikomposiittiallas sekä valkoinen välitilalasi. Kylpyhuoneeseen on valittu isot, laadukkaat laatat. Siellä on myös sähköinen mukavuuslämmitys.”As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n varustelu on sekä tasokasta että

 tyylikästä. Kvartsinen, iskunkestävä työtaso kuuluu keittiön vakiovarusteluun. 

Tarkat asuntokohtaiset materiaali- ja varustelutiedot saat kohteen myyjältä. 

”Kuten sanottu, marraskuun aikana ehtii vielä vaikuttamaan kuivatilojen lattiamateriaaliin sekä seinien sävyyn. Nyt kannattaa siis toimia”, rohkaisee Pasi Kukkola.

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n esittelytila aukeaa – Tervetuloa!

Kohteisiin, joiden tärkeimpiin valtteihin kuuluu sijainti, kannattaa mieluiten tutustua paikan päällä – vaikka sitten rakennusvaiheen aikana. Siksi Lehto Asunnot avaa As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n työmaan viereen esittelytilan marraskuun aikana.

”Esittelytilassa on ikkunat ja parveke työmaalle päin, eli sieltä näkee yläperspektiivistä hyvin työmaata. Sieltä on helppo hahmottaa, kuinka lähellä täällä tosiaan ollaan Keskuspuistoa. Havainnollistuu hyvin se lisäarvo, jota tällainen sijainti tuo arkeen."

”Esittelytilaan tulee myös tutkittavaksi sisustusmateriaalien mallipaloja. Siellä on näytteitä esimerkiksi laminaateista ja kovetetuista puulattiavaihtoehdoista, joista ehtii vielä hetken valitsemaan. Myös seinämaalien sävyihin pääsee tutustumaan.”

”Jos siis kiinnostuit, ei kun yhteyttä meikäläiseen. Esittelytilassa on ihan kohta valmista!”

Mielitkö visiitille As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n uuteen esittelytilaan? Onko sinulla kysymyksiä kohteesta tai sen asunnoista?

Ota rohkeasti yhteyttä:

Pasi Kukkola

040 774 6927

pasi.kukkola@lehto.fi

Tutustu Keskuspuiston Kaskeen lisää täältä.

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot