Uusi inspiroiva kotisi Punavuoren sydämessä

Uusi inspiroiva kotisi Punavuoren sydämessä

28.01.2019 Helsinki, Uudiskohteet Asuntomyyntitiimi

Brunssikahvilat, galleriat, kivijalkakaupat ja ratikan kohina. Rouhea urbaani arkkitehtuuri, Kaivopuiston ulkoilureitit ja inspiroiva kävelymatka keskustaan. Ikonisen Viiskulman tuntumaan kohoavan upean uudiskohteemme As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaita hemmotellaan harvinaisen hienolla asumiskattauksella. Avarissa ja inspiroivissa yksiöissä, kaksioissa ja kolmioissa asut tyylikkäästi ja modernisti kattavien palveluiden ja urbaanien houkutusten keskellä. Kotitalon kattokerroksessa viljelet salaattiainekset ja mansikat, saunot ja vilvoittelelet sekä majoitat kenties kyläilevät pitkänmatkan vieraat. Antaudu Rööperin vastustamattoman flow’n vietäväksi ja kaupunki esittelee sinulle aina jotain uutta ja ihastuttavaa!

Punavuoren 00120 on yksi Helsingin halutuimmista postinumeroista. Entinen satama- ja työläiskaupunginosa sykkii luovaan ja jännittävään rytmiin, kun keskustan läheisyys ja kaupunginosan tunnelma ovat houkutelleet kulmille tuhansittain luovien alojen osaajia ja urbaanin elämän ystäviä. Kaikki palvelut ovat täällä kulman takana. Jos kotikortteleista haluaa jostain syystä poistua, ydinkeskustaan (1,4 km) kävelee mukulakivikatuja myöten reilussa vartissa.

As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaana nautit tuoksuvasta aamuhetkestä naapuritalon kivijalkakahvilassa (50 m), kipaiset noutamassa ateriatarpeet lähikaupasta (150 m) hyppäät bussin (75 m) kyytiin naapurikorttelissa tai ratikkaan Viiskulman pysäkiltä (200 m). Ratikkamatka vie kotiovelta rautatieasemalle 12 minuuttia ja bussimatka Kampin keskukseen kymmenen. Eiran rannasta iltalenkki jatkuu meren aaltoja kuunnellen Kaivarin rantaan ja sen puiston lehtikujille.

As. Oy Albertinkatu 8 on upean moderni viisikerroksinen kulmatalo kestävään rakentamiseen erikoistuneen Studio Puiston toimitusjohtaja, arkkitehti Sampsa Palvan kynästä. Kohteen rouhea punatiilinen ulkoasu on saanut inspiraationsa Punavuoren työläishistoriasta. Asuntojen suuret ikkunat jatkavat samaa teollista tunnelmaa, avartavat asuntoja upeasti sekä kutsuvat valoa ulkoa sisään.

Valittavanasi on kolme tyylikästä yksiötä, neljä kaksiota sekä kolme upeaa kolmiota, kaikki malliltaan läpitalon asuntoja. Asuntoihin asennetaan uraauurtava, älykäs IoT-pohjainen RIOTS-järjestelmä, jonka avulla mahdolliset ilmanvaihdon pulmat tai keittiön vesivuodot huomataan ja korjataan pikaisesti. Talvi-iltoina ullakkokerroksen talosauna lämpiää ja lämmittää. Vilvoittelemassa on mukava käväistä saunaosaston omalla kattoterassilla. Kuuletko jo, miltä kaupunki kuulostaa myöhään illalla avaran taivaan alla? Kesäisin terassilla voi kasvattaa omat salaattitarpeet tai vaikka mansikat kattopiknikille!

As. Oy Albertinkatu 8 on oivallinen tukikohta loputtoman vaihteleville vapaa-ajan seikkailuille. Päivän voi aloittaa esimerkiksi naapuritalon kahvilassa tai naapurikorttelin joogasalilla. Helsinki Design Districtin galleriat, liikkeet, ravintolat ja museot tarjoavat aina jotain uutta, ja antiikkiliikkeistä tai Hietsun Suomen suurimmalta ulkoilmakirppikseltä (800 m) tarttuu helposti mukaan jotain kaunista ja vanhaa. Kuntosalille (350 m), tanssitunnille (450 m), Yrjönkadun uimahallille (1,1 km) tai Eiran rantaan ulkoilemaan kipaisee hetkessä. Teatteri Takomo (300 m), elokuvalliset pakohuonepelit (1 km),  sekä Hernesaaren ikioma Löyly (1,2 km) tarjoavat vaihtelunhaluisille lisää vaihtoehtoja niin arkeen kuin viikonloppuunkin.

Pienille perheille As. Oy Albertinkatu 8 tarjoaa niin ikään hauskaa ja toimivaa arkea. 300 metrin säteeltä löytyy niin päiväkoteja kouluja niin suomen- kuin ruotsinkielisillekin. Viiskulman neuvola ja terveyskeskus (130 m) palvelevat lähimmän ruokakaupan (150 m) vieressä. Sokerina pohjalla Sepänpuisto, yksi kaupungin hauskimmista ohjatuista leikkipuistoista, odottaa leikkijöitä vain 100 metrin päässä!

Palvelut ja etäisyydet:


 • Bussipysäkki 75 m

 • Ratikkapysäkki 200 m

 • Café KUUMA 50 m

 • Alepa Viiskulma 150 m

 • KMarket Albertin Herkku 170 m

 • RKioski 240 m

 • Daghemmet Axel 120 m

 • Päiväkoti Rööperi 160 m

 • Snellmanin koulu 160 m

 • Grundskolan Norsen 270 m

 • Viiskulman terveysasema ja neuvola 130 m

 • Joogasali Hyvinvoimala 90 m

 • Ideal Fit kuntosali 350 m

 • Yrjönkadun uimahalli 1,1 km

 • Sepännpuiston leikkipuisto n. 100 m

 • Teatteri Takomo 300 m

 • Rikhardinkadun kirjasto 900 m

 • Löyly Helsinki 1,2 km

 • Stockmann 1,2 km

 • Kampin keskus 1,2 km

 • Rautatiasema 1,5 kmKuusi syytä valita As. Oy Albertinkatu 8

Punavuorta ihanimmillaan

Ikoninen Viiskulma Punavuoren ja Ullanlinnan rajalla on kaikkien paikallisten tuntema ja rakastama maamerkki, jonka ympärillä urbaani kaupunkikulttuuri kukoistaa luovimmillaan. As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaat pääsevät seikkailemaan alueen gallerioissa, putiikeissa ja kahviloissa tai voivat viedä piknikin viereiseen Sepänkadun puistoon. Ympärillä levittäytyvät Rööperin hurmaavat kaupunkikorttelit tarjoavat loputtomasti tutkittavaa arkeen ja viikonloppuihin. Ei tarvitse kuin hypätä virran vietäväksi!

Uudiskohde vanhassa kantakaupungissa

Modernin arkkitehtuurin ja asumisen ystäville on enimmäkseen tarjolla koteja uusilla, kehittyvillä alueilla, mihin palveluja saadaan joskus hetken aikaa odotella. As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaana olet uutuudenkiiltävän kotisi ihkaensimmäinen asukas, ja saat silti nauttia vilkkaan ja rakastetun vanhan alueen tunnelmasta ja palveluista. Ja mikä parasta: Helsingin ydinkeskustaan on uudesta kodistasi leppoisa kävelymatka.

Näppärät liikenneyhteydet

As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaana sinun ei tarvitse turhaan kiirehtiä aamulähtöjäsi. Minne ei kävellen tai pyörällä pääse tai viitsi, sinne vie hetkessä ratikka tai bussi. Julkisilla matka kotiovelta esimerkiksi Ratatieasemalle vie vaivaiset 12 minuuttia ja Kampin keskukseen kymmenen. Kummasta tahansa matka jatkuu helposti metrolla itään, länteen, tai junalla ja bussilla pidemmälle.

Kaikki arjen palvelut ja niin paljon muuta

Viiskulmassa kaikki tarvittava on lähellä. Ruokakaupat, kahvilat, ravintolat, koulut, päiväkodit ja puistot – kaikki löytyy muutaman sadan metrin säteeltä! Lisäksi Punavuori tarjoaa loputtomasti tutkittavaa taiteen, designin ja kaupunkikulttuurin ystäville. Lähtisitkö illalla galleriaan, teatteriin tai ravintolaan? Tai ehkä löylyyn Löylyyn? Vai olisiko sittenkin hauskinta järjestää ex tempore -koti-ilta hyvän ruoan ja ystävien parissa?

Nimekästä arkkitehtuuria, ullakkosauna sekä kaupunkiviljelyyn sopiva kattoterassi näköaloilla

Kansainvälisesti palkitun Studio Puiston toimitusjohtajan, arkkitehti Sampsa Palvan suunnitteleman As. Oy Albertinkatu 8 on komea esimerkki urbaanista kaupunkirakentamisesta herkullisimmillaan. Viisikerroksisen kulmatalon julkisivua elävöittävät karhean tiilen ja linjakkaan lasin hallittu mutta mielenkiintoinen vaihtelu, ylhäällä kaupunkiviljelyyn soveltuva viherkatto. Sisältä asunnot ovat valoisia, avaria ja henkeäsalpaavan linjakkaita. Komean talon kruunu on kattoterassien ohella upea saunaosasto ja monikäyttöinen kerhotila, joka on suunniteltu esimerkiksi vierasmajoismahdollisuutta silmällä pitäen.  

Puhtaampaa asumista älyteknologian avulla

Lehto Asuntojen älykodit ovat täällä! As. Oy Albertinkatu 8:aan asennetaan älykäs IoT-pohjainen RIOTS-järjestelmä, joka mahdollistaa muun muassa sisäilman kosteuden ja ilmastointijärjestelmän tarkkailun. Näin mahdolliset pulmat tai vikatilanteet huomataan ja voidaan korjata heti niiden ilmaannuttua. Järjestelmän avulla myös muun muassa kosteusvuodot keittiössä huomataan nopeasti. Asuminen Lehdon älykodissa on puhtaampaa ja turvallisempaa!

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot