Uuteen kotiin uudeksivuodeksi ja 2 ensimmäistä vuotta ilmaiseksi: As. Oy Vantaan Valjakossa vapaana vielä jokunen yksiö ja kaksio

Uuteen kotiin uudeksivuodeksi ja 2 ensimmäistä vuotta ilmaiseksi: As. Oy Vantaan Valjakossa vapaana vielä jokunen yksiö ja kaksio

19.09.2022 Vantaa, Uudiskohteet, Asunnon ostaminen

Nyt. Nyt on oikea aika toimia, jos kohtuuhintainen asuminen Vantaalla kiinnostaa. 

Hakunilaan nousevan As. Oy Vantaan Valjakon rakennustyöt kääntyivät loppusuoralle juuri samaan aikaan, kun meillä Lehdolla pyörähti käyntiin vuoden kiihkein kamppis: Lehto Asuntojen vastikekampanja.

Asu 2 vuotta ilmaiseksi

Lehto Asuntojen syyskuun vastikekampanja tekee Valjakon asunnoista harvinaisen fiksun ostokohteen, ja se on huomattu myös Lehdon toimistolla. Lupauksemme hoitaa 2 vuoden hoito- ja tontin vuokravastikkeet alle 300 000 euron arvoisen asunnon ostajien puolesta on saanut vantaalaisilta asunnonetsijöiltä varsin innostuneen vastaanoton.

Lehdon myyntipäälikkön Pasi Kukkolan mukaan uusia varauksia Valjakkoon on kampanjan alettua tullut paljon ja kauppojakin on jo ehditty solmia parit – ja kamppista on jäljellä vielä pari viikkoa!

Kukkulan kuninkaana keskellä kaikkea

As. Oy Vantaan Valjakko rakennetaan keskeiselle ja komealle paikalle, Hakunilan Heporinteen kallion laelle. Yksikään kohteen asunnoista ei siis ole varsinaisesti katutasossa, ja varsinkin etelänpuoleiset näkymät ovat avarat ja kerroslukuaan reilusti korkeammalla. Korkeuseron ja laadukkaan rakennustavan ansiosta asunnoissa on myös rauhallinen tunnelma – kadun äänet eivät asunnoissa häiritse.

7-kerroksinen As. Oy Vantaan Valjakko sijaitsee noin 600—800 metrin päässä Hakunilan keskustasta, erinomaisten lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä. Bussipysäkki on heti Heporinteen kallion alapuolella, päiväkoti naapurissa ja hyvät kunnalliset palvelut kaikki reilun kilometrin säteellä. Alle 10 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa ostoskeskuksessa palvelee muun muassa K-Supermarket ja kuntoklubi.

Vantaan pikaratikka pysähtyisi toteutuessaan Heporinteen kohdalla. Muutenkin As. Oy Vantaan Valjakon julkiset liikenneyhteydet ovat tosin jo erinomaiset, sillä kotikallion alapuolelta pääsee helposti ja kätevästi peräti 5 eri bussilinjan kyytiin.

Psst... Valjakon asunto voi olla harvinaisen tuottava valinta

As. Oy Vantaan Valjakon asunnot on jo valmiiksi hinnoiteltu niin, että ne ovat ensiasunnon ostajien ja piensijoittajienkin ulottuvilla – asumisen tyyliä ja laatua unohtamatta. Ja nyt tarjolla on vielä hetken aikaa mahtava vastikakampanjaetu, joka tekee kohteen asunnoista erityisen kannattavia ostokohteita.

Käytännössä vastikekampanjamme tarkoittaa, että jos teet Valjakon asunnosta kaupat viimeistään 30.9.2022, hyvitämme sinulle 2 vuoden hoito- ja vuokravastikkeet suoraan kauppahinnasta.

Jos ostat asunnon omaan käyttöösi, asut siis upouudessa kodissasi ilmaiseksi ensimmäiset kaksi vuotta – minkä jälkeen sen myyminen onnistuukin jo verovapaasti. Jos taas hankit Valjakosta sijoitusasunnon, voit ensimmäisen 2 vuoden ajan tehdä asunnollasi poikkeuksellisen muhkeaa vuokratuottoa.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: Mahdollinen myönteinen päätös Vantaa-ratikasta vuonna 2023 nostaisi todennäköisesti As. Oy Vantaan Valjakon asuntojen arvoa kertaheitolla ja pitkälle tulevaisuuteen.

Tyylikkäitä 30,5 neliön yksiöitä alkaen 138 000 euroa 

Jos mielessäsi väikkyy tilava ja toimiva yksiökoti Vantaalla, kannattaa nyt alkaa heti tuumasta toimeen. Kirjoitushetkellä As. Oy Vantaan Valjakossa on vapaana vielä kuusi yksiökotia, mutta kamppiksen myötä ne eivät välttämättä enää viihdy vapailla markkinoilla kovin pitkään.

As. Oy Vantaan Valjakon yksiöön mahtuu aikuisen ihmisen kodin kunnon kalustus.

Tilaa on mukavasti nuoremman city-sinkun tai pienempään vaihtavan yksinasujan tarpeisiin. 

As. Oy Vantaan Valjakon yksiöt ovat raikkaita ja avaria sekä tyylikkäitä ja helposti kalustettavia. Suoralinjaiseen asuntoon mahtuu sulassa sovussa

•    neljän hengen ruokailuryhmä

•    kunnon kulmasohva, vuodesohva tai parivuode

•    sohva- tai yöpöytä

•    nojatuoli 

•    iso tv-taso, leveä lipasto tai senkki

Keittiössä ja eteisen kaapistossa on säilytystilaa lähes kattoon asti. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy vielä asuntokohtainen irtainvarasto.

Luonnonvaloa As. Oy Vantaan Valjakon yksiöihin virtaa oikein mukavasti pariovelliselta ranskalaiselta parvekkeelta, josta on rauhalliset näkymät pihalle päin.  Kaiken kaikkiaan oikein puhutteleva paketti hintaansa nähden!

30,5 neliön suoraviivainen yksiökoti on helppo sisustaa toimivaksi.

Vastikekampanjan myötä jo valmiiksi kohtuuhintaiset uudisasunnot ovat 

hinta-laatusuhteeltaan nyt vieläkin kovempi löytö. 


 

Ilta-auringon puoleisia kaksioita kivalla keittiöpohjalla

Viihdytkö vapaa-aikanasi keittiössä kokeilemassa uusia reseptejä?

Olitpa köökkihommissa sitten ässä tai täysi aloittelija, As. Oy Vantaan Valjakon 54,50-neliöiset kaksiot tarjoavat helppoa ja huoletonta kaupunkiasumista todella kohtuulliseen hintaan. Kirjoitushetkellä Valjakon vapaiden kaksioiden velattomat hinnat alkavat 161 500 eurosta. Toisin sanoen tarjolla on vielä kuusi kaksiokotia, joihin pääsee käsiksi ilman isoa lainaa. Lisäksi jos ehdit kaksiokaupoille 30.9.2022 mennessä, asut uudessa kodissasi ilmaiseksi ensimmäiset 2 vuotta!

As. Oy Vantaan Valjakon 39,5 neliön kaksiossa on

tilaa laittaa ruokaa ja viihtyä puolison tai ystävien kanssa

As. Oy Vantaan Valjakon 39,5 neliön kaksiot on suunniteltu erityisesti kokkailua ja rentoa yhdessäoloa varten. Kahdelle seinämälle sijoittuvassa keittiötilassa on mukavasti työskentely- ja säilytystilaa, ja asuntoon mahtuu viiden istuttava ruokailyryhmä. Olohuone on erityisen viihtyisä ilta-aikaan, jolloin aurinko kääntyy länteen avautuvan asunnon isoihin ikkunoihin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti

Vastikekampanjamme on voimassa 30.9.2022 asti. Jos kohtuuhintainen uudisasuminen Vantaalla kiinnostaa, kannattaa siis toimia pian!

As. Oy Vantaan Valjakon sivuilta löydät paljon tietoa kohteesta, voit tutustua vapaisiin asuntoihin ja Lehdon laadukkaaseen varustelutasoon. Sisustusesitteestä kannattaa tsekata erityisesti keittiösivut ja asuntomyyjältä saat asuntokohtaiset sisustusmateriaalitiedot.

Pasi kertoo kohteesta mieluusti lisääkin, joten ei kun yhteyttä ottamaan. Ja jos sopiva löytyy, ei muuta kuin kaupat vireille syyskuun päätteeksi! 

Rakentavin terveisin,

Lehdon asuntotiimi

Pasi Kukkola

040 774 6927

pasi.kukkola@lehto.fi

Varaa asunto täältä.

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot