As Oy Espoon Harmaakarhu

Harmaamäki 2, 02780 Espoo

Valmis

Asuntoja vapaana 2/18

Velaton hinta alk. 347 000,0 €

Muuta uuteen kotiin jo tänä vuonna – saat 2 500 € matkalahjakortin asuntokaupan päälle!

Etu on voimassa 31.12.2019 mennessä tehdyille uusille asuntokaupoille ja koskee vuonna 2019 valmistuvia asuntokohteita.
Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tähän kotiin pääset muuttamaan heti!

As. Oy Espoon Harmaakarhu tarjoaa hyvin suunniteltuja koteja 18 valoisassa asunnossa aivan metsäisen Espoon keskuspuiston reunalla Harmaalaksossa upealla rinnetontilla (näkymät Saunalahden suuntaan).

Ihanan luonnonläheinen asuinpaikka perheellesi

As. Oy Harmaakarhussa asut perheesi kanssa modernisti luonnonsuojelualueen vieressä. Lapset, lemmikit ja lenkkeilijät pääsevät seikkailemaan rauhaisaan Espoon keskuspuistoon aivan Harmaakarhun pihalta. Läheiseen Espoon kaupunginpuutarhaan ja arboretumiin viet ystäväsikin piknikille kesäisin. Harmaakarhussa metsä tuoksuu kotisi ympärillä ja lapsesi saa leikkiä saniaisen alla. 

Saunalahdessa ja Harmaalaaksossa elät luonnon lähellä

Luontoretket, maastopyöräily, geokätköily ja lintubongaus tarjoavat vaihtelua tutumpien urheilulajien rinnalle. Saunalahti ja Kivenlahti Espoon rantaraitteineen (kuva) ovat oivallinen lisä lajien kirjoon. Miltä kuulostaisi esimerkiksi suppailu tai retkiluistelu merimaisemissa? Viheriöiden ystäville korkeatasoinen Sarfvikin golfkeskus löytyy vain 10 minuutin ajomatkan päästä.

Moderni koti valoa tulvillaan

Ylellistä herkkua näissä kodeissa ovat huikean suuret valoa antavat ikkunat, vähintään kaksi etelänpuoleista parveketta tai terassia, kaksi wc-kylpyhuonetta (toinen suihkulla ja toinen suihkuvarauksella), oma sauna, ylellinen lattialämmitys sekä kylpyhuoneissa lisäksi sähköinen mukavuuslämmitys. Talojen arkkitetuuri on modernia ja linjakasta. Kodikkuutta siihen tuo ulkoseinien valkea puuverhoilu sekä viehättävä vinokatto. Sisällä yleisilme on avara, valoisa ja moderni.

Upeat yhteydet

Harmaakarhusta kuljet sujuvasti töihin, harrastuksiin ja palveluiden äärelle. Kauklahdenväylä ja Länsiväylä ovat muutaman kulman takana. Ajoaika Helsingin keskustaan on vain 20 minuuttia. Espoon sisäisen linjan ja seutulinjan bussit liikennöivät alueella. Lähin bussipysäkki on 500 metrin päässä.

"Hinta-laatusuhde ratkaisu! Suurella sydämmellä suositellaan! Ottaa vaan yhteyttä ja asiaa eteenpäin!" - Jutilan perhe Espoosta

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Järkevän hintaisia perheasuntoja Espoossa

As. Oy Harmaakarhu on varsinainen löytö sinulle, jolle sekä sijainti että hinta ovat asunnon valinnassa tärkeitä. Harmaakarhun talot nousevat rauhalliselle ja metsäiselle alueelle, mutta kuitenkin lähelle Espoon ja Helsingin työpaikkoja, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Virkistysmahdollisuuksia riittää

Harmaakarhu sijaitsee aivan Espoon Keskuspuiston liepeillä, joten lenkkipolulle pääsee käytännössä kotiovelta. Talvisin huikean pitkät ja hyvin hoidetut ladut houkuttelevat talviurheilun ystäviä lumisena humiseviin metsiin. Kivenlahden uimarannallekin pyöräilee alle vartissa. Vähän kauempana Espoon Suvisaaristo kutsuu seikkailemaan ja tutustumaan upeaan saaristoluontoon.

Valoisat huoneistot

Harmaakarhussa valo soljuu huoneisiin suurista ikkunoista. Kaikissa taloissa on sekä ylä- että alakerrassa yksi erityisen suuri maisemaikkuna, ja olohuoneeseen valoa virtaa kahdelta puolelta. Isot ikkunat tuovat sisälle paitsi valoa, muistuttavat asukkaita myös luonnon läheisyydestä ja vuoden kiertokulusta läheisissä metsissä.

Helsingin keskustaan 20 minuutissa

Harmaakarhun asukas kulkee sujuvasti töihin, harrastuksiin ja palveluiden äärelle. Kauklahdenväylä ja Länsiväylä ovat muutaman kulman takana. Ajoaika Helsingin keskustaan on vain 20 minuuttia. Espoon sisäisen linjan ja seutulinjan bussit liikennöivät alueella. Lähin bussipysäkki on 500 metrin päässä.

Kaikki arjen palvelut lähellä

Harmaakarhu sijaitsee reilun kilometrin päässä koulusta ja kahden kilometrin päässä päiväkodista ja Lasten liikunnan oppimiskeskuksesta. Kauppa löytyy kilometrin päästä Saunalahdesta. Kuntosali löytyy reilun kilometrin päästä. Harmaalaakson alue on uutta, rakentuvaa aluetta, jonka palvelutarjonta kehittyy hyvää vauhtia.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Harmaamäki 2, 02330 Espoo

Alueen palvelut

Harmaakarhu sijaitsee reilun kilometrin päässä koulusta ja kahden kilometrin päässä päiväkodista ja Lasten liikunnan oppimiskeskuksesta. Kauppa löytyy kilometrin päästä Saunalahdesta. Kuntosali löytyy reilun kilometrin ja pitseria puolentoista kilometrin päästä. Kauklahden ja Vanttilan alue on uutta, rakentuvaa aluetta, jonka palvelutarjonta kehittyy hyvää vauhtia.

- Kirjasto: 2,7 km
- Terveysasema: 2,5 km
- Satama: 2,4 km
- Biltema 2,1 km
- Espoon kaupunginpuutarha ja arboretum: 2 km - Länsiväylä: 2km
- Päiväkoti 2 km
- Merenranta 2 km
- Koulu 1,4 km, 2 km
- Kuntosali 1,4 km
- Ruokakauppa 1 km,
- Linja-autopysäkki: 500 m
- Espoon keskuspuisto: 50 m

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko

tammi-helmikuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Valo soljuu huoneisiin suurista ikkunoista. Etenkin etelänpuoleiset ikkunat ovat valtavia, lähes seinänkokoisia. Ne tuovat sisälle paitsi valoa, myös muistuttavat luonnon läheisyydestä ja vuoden kierrosta.

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Se on kodikas ja rauhallinen. Turvallinen lapsillesi.

OPTIMI - Laadukas pari-, erillis- tai rivitaloasunto perheellesi

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta ilman vuosien säästämistä? Ei vuokralle vaan omaksi. Nyt se on ihan oikeasti mahdollista. Ilman säästöjä. Ilman ASP-tiliä. Lehto Rahan avulla kasaat omarahoitusosuuden ja saat lainan asunnon hankintaan helposti. Katso video alta!

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

1. Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

2. Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

3. Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis

4. Hae asuntolaina

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista

5. Lunasta oma asunto

Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Lehto Rahan stepit

Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis.

Hae asuntolaina & Lunasta oma asunto

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista. Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla.

Haluatko lukea lisää aiheesta?

Lataa alta dokumentti:

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Harmaamäki 2
Su 08.12.2019 klo 13:00-13:30

Lähetä viesti

captcha

Check out development documents

In these documents you will find everything you need to know about the Development. You can load a document by clicking its link.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha