As. Oy Espoon Kuningas

Diakonissantie 18, 02840 Espoo

Rakenteilla

VALMISTUU 09/2019 - 11/2019

Asuntoja vapaana 1/16

Velaton hinta alk. 216 000,0 €

Lumoavia kolmiokoteja tyylikkäässä puutaloidyllissä!

Tila, valo, metsän tuoksu. Kiireetöntä arkea modernissa puutaloidyllissä Espoon sydämessä. As. Oy Espoon Kuninkaan asukkaana nämä arjen pienet ylellisyydet ovat kaikki sinun, joka päivä! Olitpa sitten kiireinen uraohjus, aktiivinen seniori, ensimmäistä omaa kotia etsivä luonnonystävä tai yhteisöllisestä pihapiiristä haaveileva pienen perheen vanhempi, As. Oy Espoon Kuningas tarjoaa arkeesi suorastaan kuninkaalliset puitteet!

Nopeasti mihin vain

As. Oy Espoon Kuningas kohoaa Espoon sydämeen, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta arkiset matkat sujuvat joutuisasti mihin päin lähdetkin. Pellaksenmäestä ajaa hetkessä niin Espoon keskukseen, Leppävaaraan,
Länsi-Vantaalle kuin Turun suuntaankin. Helsingin keskustaan ajomatka kestää vain noin 35-40 minuuttia. Läheiseltä bussipysäkiltä Espoon sisäiset linjat vievät Espoon keskukseen sekä Leppävaaran ja Serenan suuntiin. Koivuhovin asemalta pääsee junalla helposti Helsinkiin, Kirkkonummelle sekä Länsi-Espooseen.

Upeaa rivitaloarkkitehtuuria

Julkisivujen rauhallinen puuverhoilu ja hillityn elegantit sävyvalinnat yhdessä modernien linjojen kanssa hivelevät esteetikon silmää. Kokkaat ikkunat, vehreät maisemat, avara skandidesign sekä huipputehokas neliöiden käyttö tekevät kodeista tyylikkäät, toimivat ja inspiroivat asua. Luksusta Kuninkaan asukkaiden arkeen tuovat kolmiokotien kaksi ihanaa parveketta sekä oma upea saunaosasto.

As. Oy Espoon Kuninkaassa elät arkeasi keskellä kaikkea

Kauppa, päiväkoti ja koulu löytyvät kaikki viiden minuutin kävely- tai pyörämatkan säteeltä, samoin Jorvin sairaalan työpaikat. Espoon keskuksessa (12 min) ja naapuri-Kauniaisissa (10 min) odottavat erinomaiset julkiset palvelut, harrastusmahdollisuudet, hulppeat ostoskeskukset IKEAa unohtamatta. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta myös Leppävaaran (15 min), Länsi-Vantaan (12 min) sekä Helsingin keskustan (34-40 min) työpaikat ja palvelut ovat hetkessä saatavilla.

Luontoelämyksiä ja upeita ulkoilumahdollisuuksia

As. Oy Espoon Kuningas on ykkösvalinta vaihtelevista luontoelämyksistä, ulkoilusta ja liikunnasta nauttiville. Neljän järven välissä sijaitsevassa Pellaksenmäessä luontopolulle pääsee reilun 400 metrin päästä ja hiukan pidemmällä odottavat Oittaan ulkoilualueen huikean monipuoliset ja hauskat mahdollisuudet. Lajeissa ja reiteissä on huimasti valinnanvaraa kaikkiin makuihin ja jokaisena vuodenaikana!

Helppoa ja elämyksellistä arkea lapsiperheille!

As. Oy Espoon Kuningas tarjoaa lapsille hauskan ja elämyksellisen paikan kasvaa. Lähin päiväkoti on muutaman sadan metrin päässä ja koulukin helpon pyöräilymatkan päässä. Pellaksenmäen leppoisa rivitaloasuinalue kiinnostaa lapsiperheitä ja siksi leikkiseuraa voi hyvinkin löytyä oman pihan leikkipaikalta. Muutaman sadan metrin päässä kutsuu hiukan isompi leikkipaikka ja luistinrata jäädytetään talvisin puolen kilometrin päähän. Taidetalo Pikku-Aurora kutsuu kulttuurin pariin. Viikonloppuisin aktiivinen perhe suuntaa Kauniaisiin laskettelemaan tai vaikka lumikenkäilemään Oittaan upeisiin järvimaisemiin.

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

Idyllistä asumista moderneissa puitteissa

As. Oy Espoon Kuningas on upea yhdistelmä suomalaista puutaloperinnettä sekä 2020-luvun tyylikästä suunnittelua. Värikkäät talot pihapuiden katveessa ovat sisältä ihanan vaaleita, tilavia, valoisia ja viihtyisiä.

Luontoelämyksiä ja upeita ulkoilumahdollisuuksia

As. Oy Espoon Kuningas on mainio valinta luontoelämyksistä, ulkoilusta ja liikunnasta nauttiville. Neljän järven välissä sijaitsevassa Pellaksenmäessä luontopolulle pääsee reilun 400 metrin päästä ja hiukan pidemmällä odottavat Oittaan ulkoilualueen huikean monipuoliset ja hauskat mahdollisuudet.

Nopeat liikenneyhteydet joka suuntaan

As. Oy Espoon Kuningas kohoaa Espoon sydämeen, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta arkiset matkat sujuvat joutuisasti mihin päin lähdetkin.

KAIKKI ARJEN PALVELUT JA NIIN PALJON MUUTA

As. Oy Espoon Kuninkaan asukkaiden arki sujuu, kiitos toimivien lähipalvelujen. Lähimmälle päiväkodille kävelee vain kolmessa minuutissa ja koululle pyöräilee viidessä minuutissa.

Helppoa ja elämyksellistä arkea lapsiperheille

As. Oy Espoon Kuningas tarjoaa lapsille hauskan ja elämyksellisen paikan kasvaa. Lähin päiväkoti on muutaman sadan metrin päässä ja koulukin helpon pyöräilymatkan päässä.

Hinta-laatusuhde kohdallaan

Me Lehdolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Diakonissantie 18, 02840 Espoo

Alueen palvelut

Lapsiperheille As. Oy Kuningas tarjoaa hauskaa ja toimivaa arkea. Päiväkodit (lähin 530 m) ja koulut (1,3 km) ovat ihan lähellä, samoin leikkipaikat (omalla pihalla ja isompi 490 metrin päässä). Träskändan kartanopuiston (790m) helppokulkuiset hiekkapolut ovat kuin tehdyt reippaille vaunulenkeille. Luistinrata on puolen kilometrin päässä ja Taidetalo Pikku-Aurorassa (1,3 km) vaalitaan lasten omaa leikkiä, luovuutta ja yhdessä tekemistä. Viikonloppuisin aktiivinen perhe suuntaa luontopolulle (420 m), laskettelemaan (1,4 km) tai nauttimaan Oittaan rantamaisemien (4,3 km) lukemattomista ulkoilma-aktiviteeteista. 

Palvelut ja etäisyydet

 • Bussipysäkki 600 m
 • Pihlajarinteen leikkipaikka 490 m
 • Päiväkoti Pihlajarinne 530 m
 • Fågelsångens daghem 1,2 km
 • Jorvin sairaala 1,2 km
 • Hammashoitola 1,2 km
 • Järvenperän koulu 1,3 km
 • K-Supermarket Aurora 1,3 km
 • Kauniaisten jäähalli 1,3 km
 • Kauniaisten hiihtokeskus 1,4 km
 • Auroran neuvola 2,1 km
 • Koivuhovin asema 2,3 km
 • Löfkulla Golf 3,4 km 
 • Espoon keskus 5,1 km
 • Kauppakeskus Entresse 5,5 km
 • Oittaan ulkoilualue 4,3 km 

Rakennusaikataulu

Lokakuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Marras-joulukuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Joulukuu 2019

Valmistuminen

Laadukkaat sisustusvalinnat
Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sinua varten upean kokoelman laadukkaita sisustusmateriaaleja, joista valitsemalla teet kodistasi juuri sinun näköisesi! Optimi-kokonaisuuden huipputyylikkäillä sisustus- ja kalustevaihtoehdoilla luot kodistasi persoonallisen, tyylikkään ja upean kokonaisuuden, jossa koko perhe viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin.

Rakenna oma tyylisi!

Materiaaleissa ja kodinkoneissa tärkeimpänä kriteerinä on ollut laadukkuus. Sisustusvalinnat ovat tarkkaan mietitty kokonaisuus ja tekemällä omat valintasi saat luotua juuri oman näköisesi kodin, jossa viihdyt!

Moodboard- kuvissa käytetty Annon tekstiilejä annocollection.com 

Lehto Optimi – yksilöllinen asumisratkaisu halutussa ympäristössä

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Kuninkaaseen Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Su 08.09.2019 klo 13:00-13:30

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Kuninkaan infopaketti (PDF)

Sisustusesite Optimi

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha