As. Oy Espoon Kuningatar

Diakonissantie 18, 02940 Espoo

Rakenteilla

Asuntoja vapaana 2/11

Velaton hinta alk. 210 900,0 €

Lumoavia kolmiokoteja tyylikkäässä puutaloidyllissä!

Tila, valo, metsän tuoksu. Kiireetöntä arkea modernissa puutaloidyllissä Espoon sydämessä. As. Oy Espoon Kuningattarem asukkaana nämä arjen pienet ylellisyydet ovat kaikki sinun, joka päivä! Olitpa sitten kiireinen uraohjus, aktiivinen seniori, ensimmäistä omaa kotia etsivä luonnonystävä tai yhteisöllisestä pihapiiristä haaveileva pienen perheen vanhempi, As. Oy Espoon Kuningatar tarjoaa arkeesi suorastaan kuninkaalliset puitteet!

Nopeasti mihin vain

As. Oy Espoon Kuningatar kohoaa Espoon sydämeen, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta arkiset matkat sujuvat joutuisasti mihin päin lähdetkin. Pellaksenmäestä ajaa hetkessä niin Espoon keskukseen, Leppävaaraan,
Länsi-Vantaalle kuin Turun suuntaankin. Helsingin keskustaan ajomatka kestää vain noin 35-40 minuuttia. Läheiseltä bussipysäkiltä Espoon sisäiset linjat vievät Espoon keskukseen sekä Leppävaaran ja Serenan suuntiin. Koivuhovin asemalta pääsee junalla helposti Helsinkiin, Kirkkonummelle sekä Länsi-Espooseen.

Upeaa rivitaloarkkitehtuuria

Julkisivujen rauhallinen puuverhoilu ja hillityn elegantit sävyvalinnat yhdessä modernien linjojen kanssa hivelevät esteetikon silmää. Kokkaat ikkunat, vehreät maisemat, avara skandidesign sekä huipputehokas neliöiden käyttö tekevät kodeista tyylikkäät, toimivat ja inspiroivat asua. Luksusta Kuningattaren asukkaiden arkeen tuovat kolmiokotien kaksi ihanaa parveketta sekä oma upea saunaosasto.

As. Oy Espoon Kuningattaressa elät arkeasi keskellä kaikkea

Kauppa, päiväkoti ja koulu löytyvät kaikki viiden minuutin kävely- tai pyörämatkan säteeltä, samoin Jorvin sairaalan työpaikat. Espoon keskuksessa (12 min) ja naapuri-Kauniaisissa (10 min) odottavat erinomaiset julkiset palvelut, harrastusmahdollisuudet, hulppeat ostoskeskukset IKEAa unohtamatta. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta myös Leppävaaran (15 min), Länsi-Vantaan (12 min) sekä Helsingin keskustan (34-40 min) työpaikat ja palvelut ovat hetkessä saatavilla.

Luontoelämyksiä ja upeita ulkoilumahdollisuuksia

As. Oy Espoon Kuningatar on ykkösvalinta vaihtelevista luontoelämyksistä, ulkoilusta ja liikunnasta nauttiville. Neljän järven välissä sijaitsevassa Pellaksenmäessä luontopolulle pääsee reilun 400 metrin päästä ja hiukan pidemmällä odottavat Oittaan ulkoilualueen huikean monipuoliset ja hauskat mahdollisuudet. Lajeissa ja reiteissä on huimasti valinnanvaraa kaikkiin makuihin ja jokaisena vuodenaikana!

Helppoa ja elämyksellistä arkea lapsiperheille!

As. Oy Espoon Kuningatar tarjoaa lapsille hauskan ja elämyksellisen paikan kasvaa. Lähin päiväkoti on muutaman sadan metrin päässä ja koulukin helpon pyöräilymatkan päässä. Pellaksenmäen leppoisa rivitaloasuinalue kiinnostaa lapsiperheitä ja siksi leikkiseuraa voi hyvinkin löytyä oman pihan leikkipaikalta. Muutaman sadan metrin päässä kutsuu hiukan isompi leikkipaikka ja luistinrata jäädytetään talvisin puolen kilometrin päähän. Taidetalo Pikku-Aurora kutsuu kulttuurin pariin. Viikonloppuisin aktiivinen perhe suuntaa Kauniaisiin laskettelemaan tai vaikka lumikenkäilemään Oittaan upeisiin järvimaisemiin.

Varauksia voit tehdä 

Viisi pointtia

Idyllistä asumista moderneissa puitteissa

As. Oy Espoon Kuningatar on upea yhdistelmä suomalaista puutaloperinnettä sekä 2020-luvun tyylikästä suunnittelua. Värikkäät talot pihapuiden katveessa ovat sisältä ihanan vaaleita, tilavia, valoisia ja viihtyisiä.

Luontoelämyksiä ja upeita ulkoilumahdollisuuksia

As. Oy Espoon Kuningatar on mainio valinta luontoelämyksistä, ulkoilusta ja liikunnasta nauttiville. Neljän järven välissä sijaitsevassa Pellaksenmäessä luontopolulle pääsee reilun 400 metrin päästä ja hiukan pidemmällä odottavat Oittaan ulkoilualueen huikean monipuoliset ja hauskat mahdollisuudet.

Nopeat liikenneyhteydet joka suuntaan

As. Oy Espoon Kuningatar kohoaa Espoon sydämeen, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta arkiset matkat sujuvat joutuisasti mihin päin lähdetkin.

KAIKKI ARJEN PALVELUT JA NIIN PALJON MUUTA

As. Oy Espoon Kuningattaren asukkaiden arki sujuu, kiitos toimivien lähipalvelujen. Lähimmälle päiväkodille kävelee vain kolmessa minuutissa ja koululle pyöräilee viidessä minuutissa.

Helppoa ja elämyksellistä arkea lapsiperheille

As. Oy Espoon Kuningatar tarjoaa lapsille hauskan ja elämyksellisen paikan kasvaa. Lähin päiväkoti on muutaman sadan metrin päässä ja koulukin helpon pyöräilymatkan päässä.

Hinta-laatusuhde kohdallaan

Me Lehdolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Diakonissantie 18, 02840 Espoo

Alueen palvelut

Lapsiperheille As. Oy Kuningas tarjoaa hauskaa ja toimivaa arkea. Päiväkodit (lähin 530 m) ja koulut (1,3 km) ovat ihan lähellä, samoin leikkipaikat (omalla pihalla ja isompi 490 metrin päässä). Träskändan kartanopuiston (790m) helppokulkuiset hiekkapolut ovat kuin tehdyt reippaille vaunulenkeille. Luistinrata on puolen kilometrin päässä ja Taidetalo Pikku-Aurorassa (1,3 km) vaalitaan lasten omaa leikkiä, luovuutta ja yhdessä tekemistä. Viikonloppuisin aktiivinen perhe suuntaa luontopolulle (420 m), laskettelemaan (1,4 km) tai nauttimaan Oittaan rantamaisemien (4,3 km) lukemattomista ulkoilma-aktiviteeteista. 

Palvelut ja etäisyydet

 • Bussipysäkki 600 m
 • Pihlajarinteen leikkipaikka 490 m
 • Päiväkoti Pihlajarinne 530 m
 • Fågelsångens daghem 1,2 km
 • Jorvin sairaala 1,2 km
 • Hammashoitola 1,2 km
 • Järvenperän koulu 1,3 km
 • K-Supermarket Aurora 1,3 km
 • Kauniaisten jäähalli 1,3 km
 • Kauniaisten hiihtokeskus 1,4 km
 • Auroran neuvola 2,1 km
 • Koivuhovin asema 2,3 km
 • Löfkulla Golf 3,4 km 
 • Espoon keskus 5,1 km
 • Kauppakeskus Entresse 5,5 km
 • Oittaan ulkoilualue 4,3 km 

Rakennusaikataulu

Toukokuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

Toukokuu 2019

Kauppojen teko

Joulukuu 2019 - Helmikuu 2020

Valmistuminen

Laadukkaat sisustusvalinnat

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sinua varten upean kokoelman laadukkaita sisustusmateriaaleja, joista valitsemalla teet kodistasi juuri sinun näköisesi! Optimi-kokonaisuuden huipputyylikkäillä sisustus- ja kalustevaihtoehdoilla luot kodistasi persoonallisen, tyylikkään ja upean kokonaisuuden, jossa koko perhe viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin.

Lehto Optimi – yksilöllinen asumisratkaisu halutussa ympäristössä

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Kuningattaren infopaketti (PDF)

Lataa Kuningattaren sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha