Asunto Oy Espoon Raide

Niittykatu 10, 02200 Espoo

Rakenteilla

VALMISTUU 10/2020 - 12/2020

Asuntoja vapaana 0/66

Velaton hinta alk. 169 000,0 €

As. Oy Espoon Raide - Upeita kerrostalokoteja Niittykummussa Länsimetron lähellä!

 

Valoisia koteja, lähipalveluita ja idyllinen pihasauna - kasvavalla alueella

Espoon Niittykumpu Tapiolan, Westendin, Haukilahden ja Olarin naapurissa on perinteisesti ollut yksi Espoon arvostetuimpia asuinalueita. Kaupunginosa on tällä hetkellä kovassa nosteessa, eikä loppua näy! Metroaseman avautuminen on inspiroinut suuria rakennushankkeita alueella. Tähän positiiviseen kehitykseen tuo oman panoksensa myös As. Oy Espoon Raide.

As. Oy Espoon Raiteen arkkitehtuuri on raikasta ja tyylikästä

Laajat lasipinnat, harmaan ja punatiilen väriset tehosteet sekä ikkunoiden rytmityksen hienovarainen vaihtelu antavat kohteelle modernia keveyttä ja elävyyttä. Yhdessä naapuriyhtiöidensä kanssa As. Oy Espoon Raide muodostaa linjakkaan ja näyttävän kokonaisuuden. Kookaalla kolmionmuotoisella korttelipihalla risteilevät pihatiet vievät kaksikerroksiseen pihasaunaan havisevien puiden ja pensaiden katveeseen.

Huikeat kulkuyhteydet metrolla, autolla ja pyöräillen

Niittykummun suosiota espoolaisten keskuudessa selittävät pitäkälti ainutlaatuisen loistavat kulkuyhteydet sekä Helsinkiin että oman kaupungin sisällä. Uusi länsimetro vie Niittykummusta Tapiolan tai Ison Omenan palveluihin ja työpaikoille kolmessa minuutissa, 12 000 opiskelijan Aalto-yliopistolle viidessä, Keilaniemeen seitsemässä ja Kamppiin 16 minuutissa!
Autolla liikkujien aamuja helpottaa Länsiväylän lisäksi Kehä II. Leppävaaraan ajaa parhaimmillaan 11 minuutissa, Aalto-yliopistolle 10 minuutissa ja Kamppiin 13:ssa. Myös työmatkapyöräily on kattavien pyörätieverkostojen ansiosta Espoossa mitä varteenotettavin vaihtoehto.

Haluatko ostaa asunnon Raiteesta ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Kehittyvä ja kasvava alue hyvällä imagolla

Niittykummun tähti on kovassa nousussa, eikä voittokululle näy loppua. Kaupunginosan palvelut ja liikenneväylät kehittyvät yhtä aikaa uudisrakentamisen kanssa, samalla kun Niittykummun imago kohenee uuden laadukkaan arkkitehtuurin kohentaessa katukuvaa entisestään. Niittykumpu on edelleen yksi Espoon arvostetuimmista alueista, ja internet-hakujen perusteella nyt myös yksi halutuimmista!

Omaan asuntoon ilman säästöjä Lehto Rahalla

Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen.

Inspiroivaa asumista ja idyllinen pihasauna

As. Oy Espoon Raiteen yksiöt, kaksiot ja kolmiot on suunniteltu tyyli ja laatu edellä. Tilavat, avarat ja valoisat kodit miellyttävät esteetikon silmää ja inspiroivat sisustamaan. Vehreällä korttelipihalla kutsuu rentoutumaan upea kaksikerroksinen pihasauna. Lehto Asuntojen uraauurtavan rakennustavan ansiosta asut vähän ylellisemmin - mutta kuitenkin kohtuuhintaan!

Huikeat kulkuyhteydet metrolla, autolla ja pyöräillen

As. Oy Espoon Raiteen asukkaana nautit joka päivä erinomaisista kulkuyhteyksistä – olit sitten ahkera metron, auton tai polkupyörän käyttäjä. Metroasemalle on kotiovelta vain vaivaiset 450 metriä, ja sieltä hurahdat – fillari kyydissä – 12 000 tuhannen opiskelijan Aalto-Yliopistolle, Isoon Omenaan, Tapiolan urheilupuistoon tai Helsingin keskustaan. Kehä II ja Länsiväylä nopeuttavat autoilijoiden työmatkoja.

Lähipalveluihisi kuuluu Iso Omena

Kauppakeskus Iso Omena ei ole vain kauppakeskus: täältä löytyvät myös muun muassa kirjasto, terveyskeskus sekä neuvola! Shoppaile, hoida asioita, herkuttele, tapaa ystäviä ja sukella tarinoiden maailmaan – 1,6 kilometrin päässä kotoa. Metrolla matka Omppuun vie Niittykummun asemalta kolme minuuttia, pyörällä vaivaiset viisi minuuttia!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Niittykatu 10, 02200 Espoo

Alueen palvelut

As. Oy Espoon Raide on ihanteellinen tukikohta aktiivisille ihmisille, jotka nauttivat luonnosta ja liikunnasta. Haukilahden ja Westendin merenrannat ja ulkoilumaastot, Tapiolan urheilupuisto ja Espoon keskuspuisto ovat vain muutamia esimerkkejä alueen tarjonnasta. Myös kulttuurielämysten ystäville riittää elämyksiä: lähtisitkö tänään teatteriin, taidemuseoon vai kulttuurifestivaaleille?

Lähipalveluja ja hauskaa tekemistä lapsiperheille

Lapsiperheiden arkeen As. Oy Espoon Raide tarjoaa kiireettömiä aamuja sekä sujuvaa ja hauskaa arkea. Pienimmät vanhempineen tapaavat pihan idyllisellä leikkipaikalla. Päiväkodit, koulut, luistinradat ja uimaranta ovat nekin mukavan lähellä. Koululaisia liiikuttavat iltapäivisin Tapiolan urheilupuiston ja Esportin lukemattomat harrastusmahdollisuudet. Viikonloppuisin suunnataan koko perheen voimin Ison Omenan sisäliikuntapuistoon, hohtogolfaamaan tai elokuviin!

PALVELUT JA ETÄISYYDET

 • Niitykummun metroasema 450 m
 • Kauppakeskus Niitty 450 m
 • Päiväkoti 500 m
 • Alakoulu 900 m
 • Yläkoulu 1,2 km
 • Ruotsinkielinen päiväkoti, koulu ja IBlukio 900 m
 • Iso Omena 1,6 km
 • Kirjasto 1,8 km
 • Terveysasema ja neuvola 1,8 km
 • Esport Center ja Tapiolan urheilupuisto n. 2,5 km
 • Uimahalli 4,6 km
 • AaltoYliopisto 5,1 km
 • Helsingin keskusta n. 12 km
 • Espoon modernin taiteen museo EMMA 3,7 km

Rakennusaikataulu

maaliskuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

huhtikuu 2019

Kauppojen teko alkaa

loka-joulukuu 2020

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Uuden kotisi persoonallinen tyyli syntyy yksilöllisten valintojesi pohjalta. As. Oy Espoon Raiteen kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Autamme sinua mielellämme valinnoissasi. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin.

HUOM! Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta ilman vuosien säästämistä? Ei vuokralle vaan omaksi. Nyt se on ihan oikeasti mahdollista. Ilman säästöjä. Ilman ASP-tiliä. Lehto Rahan avulla kasaat omarahoitusosuuden ja saat lainan asunnon hankintaan helposti. Katso video alta!

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

1. Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

2. Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

3. Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis

4. Hae asuntolaina

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista

5. Lunasta oma asunto

Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Lehto Rahan stepit

Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis.

Hae asuntolaina & Lunasta oma asunto

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista. Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla.

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Kimmo Koponen

050-4719722
kimmo.koponen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Espoon Raiteen Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha