As. Oy Espoon Soukanniemen Loiste

Kilvoituksentie 2, 02360 Espoo

Rakenteilla

VALMISTUU 06/2018 - 08/2018

Asuntoja vapaana 1/18

Velaton hinta alk. 284 500,0 €

Unelmien asumista Espoon Suvisaariston kainalossa - Kohde on jo valmistunut ja muuttamaan pääset heti!

Meren ympäröimälle niemelle 25 minuutin ajomatkan päähän Helsingin Kampista nousee kolme vaaleaa, kaksikerroksista rivitaloa.

Etsitkö kotia Espoosta?

Haaveiletko järkevänhintaisesta kodista rauhallisella merellisellä alueella, mutta kuitenkin lähellä pääkaupungin työpaikkoja ja huvituksia? Soukanniemessä luonnon ympäröimällä asuinalueella voit aistia meren läheisyyden, sekä nauttia luonnon tarjoamasta rauhasta. Voit lenkkeillä rauhallisessa saaristossa tai istua rantakivillä nauttimassa auringonlaskusta, mahdollisuudet ovat rajattomat. 

Nämä kodit hurmaavat valoisuudellaan, tyylikkäällä designilla sekä rauhallisella sijainnillaa. Valitse omasi viihtyisien kolmioiden ja 4-5 huoneen perheasuntojen joukosta!

Soukanniemessä arki sujuu astetta ihanammin. Saaristo sekä hyvät lähipalvelut yhdistettyinä Espoon ja Helsingin työpaikka-, ja kulttuuritarjontaan takaavat sen, ettei elämänlaadusta puutu yhtäkään avainelementtiä. Länsimetron toisessa vaiheessa metroliikennettä tullaan jatkamaan Matinkylästä Kivenlahteen, ja tällöin myös Soukka tulee saamaan oman metroasemansa. Metroasema tulee sijoittumaan Soukantorin tuntumaan, eli n. 2 kilometrin päähän. (Kuva: JIP)

Toimivat pohjaratkaisut perheellesi

Kolmiokodin alakerta koostuu eteisestä, yhdistetystä keittiö-olohuone-ruokailutilasta sekä kylpyhuoneesta suihkuvarauksella. Olo- ja ruokailuhuone jatkuu viihtyisän terassin kautta omalle pikku pihalle. Yläkerrassa sijaitsee kaksi makuuhuonetta sekä toinen kylpyhuone omalla saunalla. Yläkerran kahdesta makuuhuoneesta on molemmista käynti omalle parvekkeelleen -jolla on mukavasti tilaa vilvoitella vaikkapa löylyjen lomassa!

As Oy Espoon Soukanniemen Loisteessa voit valita kahdestatoista kauniista 76m2 kolmiosta ja kuudesta 102m2 tai 107m2 kokoisesta 4-5h+k päätykodista. Kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia. Arkeen luksusta tuovat oma sauna, terassi ja kaksi parveketta, oma pikku piha, tarkkaan mietityt sisustus- ja kalusteratkaisut ja komeat, valoa sisään houkuttelevat ikkunat.

Monipuoliset palvelut

Shoppailemaan ajaa Isoon Omenaan alle vartissa ja kaikki Kampin liikenneyhteydet ovat noin 25 minuutin ajomatkan päässä. Hyvät kulkuyhteydet yksityisautolla sekä julkisillakin takaavat sulavan liikkumisen niin Espoon sisällä kuin Helsingin suuntaankin. Parin kilometrin päässä sijaitsevat niin neuvola, useampi kunnallinen päiväkokti, koulu, uimaranta kuin luistinratakin. Lukion pihaan pyöräilee 10 minuutissa ja pääkaupunkiseudun opiskelutarjonta on tietysti vailla vertaa koko Suomessa - Espoon oma Aalto-yliopisto etunenässä. (Kuva: Arkke)

Meri ja rauha

”Meri, rauha, palvelut ja hyvät yhteydet - niistä on suomalaisten rakkaimmat asumisunelmat tehty. Espoon Soukanniemi toteuttaa nämä haaveet pilkulleen. Soukanniemi on idyllinen pientaloalue, jota meri syleilee kolmesta suunnasta. Soukanniemen äänimaisemaa hallitsevat kaislojen kahina ja lintujen laulu, mutta Helsingin ydinkeskustan humuun hurauttaa alueelta silti jopa 25 minuutissa. Voisiko oman kodin sijainnilta enää parempaa toivoakaan?”
Anna Isotalo, Asuntomyyjä
Optimi-tuoteperhe, Lehto Asunnot Oy
Kuva: JKorpimies

Pyöräilijän unelmakohde

Haluaisitko lapsesi kasvavan rauhallisella ja merellisellä alueella, käyvän koulua lähellä ja pääsevän aikanaan pyrkimään maan parhaisiin korkeakouluihin lähellä lapsuudenkotia? Soukanniemen lapset kasvavat juuri näin ihanteellisissa puitteissa. Parin kilometrin päässä sijaitsevat niin neuvola, useampi kunnallinen päiväkokti, koulu, uimaranta kuin luistinratakin. Lukion pihaan pyöräilee 10 minuutissa ja pääkaupunkiseudun opiskelutarjonta on tietysti vailla vertaa koko Suomessa – Espoon oma Aalto-yliopisto etunenässä.

Viisi pointtia

Soukanniemi on oikea valinta perheellesi

Espoo on vauras, eteenpäin menevä ja uutta luova kaupunki, joka tarjoaa asukkailleen niin työpaikkoja, opiskelumahdollisuuksia, kulttuuria ja liikuntaharrastuksia kuin luonnon rauhaakin. Sijoittaminen dynaamiseen merenrantakaupunkiin pääkaupungin kyljessä ei koskaan voi olla vikatikki!

Rivitalon edut, edullinen hinta

Rivitaloasuja nauttii tilasta, pihasta, terassista ja pihapiirin yhteisöllisyydestä ilman, että joutuu työpäiviensä päätteeksi murehtimaan liikaa kotinsa, pihapiirin ja ympäristön kunnostuksesta ja ylläpidosta. Loisteessa rivitaloasumisen helppous yhdistyy viihtyisään ja raikkaaseen arkkitehtuuriin, upeaan designiin sekä kauniisiin materiaali- ja sisustusvalintoihin.

Elämisen edellytykset löytyvät läheltä

Ruokakauppa, koulu, päiväkodit, kirjasto, apteekki, neuvola ja R-kioski sijaitsevat kaikki 1,7-2,5 kilometrin säteellä. Kauppakeskus Lippulaivassa 3,5 kilometrin shoppailija tekee paljon löytöjä, eikä ajomatka Isoon Omenaankaan kestä varttia pidempään. Keilarantaan ajaa töihin 20 minuutissa, kun taas Kampin yhteydet ja palvelut taas tavoittaa noin 25 minuutissa.

Upea saaristoluonto

Etelä-Espoon valttikortteihin kuuluvat nopeiden yhteyksien sekä rauhallisten asuinalueiden lisäksi henkeäsalpaavan kaunis saaristo ja pitkä, kaunis rantaviiva. As Oy Espoon Soukanniemen Loisteen asukkaana pääset nauttimaan niistä osana jokapäiväistä arkeasi. Täältä lähdetään aamu- tai iltalenkille saaristoon. Entä viikonloppuisin?

Onnellisen lapsuuden eväät

Haluaisitko lapsesi kasvavan rauhallisella ja merellisellä alueella, käyvän koulua lähellä ja pääsevän aikanaan pyrkimään maan parhaisiin korkeakouluihin lähellä lapsuudenkotia? Soukanniemen lapset kasvavat juuri näin ihanteellisissa puitteissa.

Ylpeydellä esittelemme

Olemme ylpeitä tästäkin Optimi-kohteesta. Kohteen toteutuksessa on painotettu erityisesti modernia ja korkeatasoista arkkitehtuuria sekä tehokkaita ja viihtyisiä pohjaratkaisuja. Ulkoa talojen ilme on lämmin ja kutsuva, sisältä huikean moderni ja tyylikäs.

Kohteen osoite: Kilvoituksentie 2, 02360 Espoo

Alueen palvelut

  • Kirjasto 1,9 km
  • K-supermarket 2,5 km
  • Apteekki 2,5 km
  • R-Kioski 2,5 km
  • Kauppakeskus Lippulaiva 3,5 km
  • Espoonlahden uimahalli 3,5 km
  • Espoonlahden urheilupuisto 3 km
  • Iso Omena 7,7 km
  • Kamppi 20 km

Rakennusaikataulu

Alkuvuosi 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Nyt

Kauppojen teko

Toukokuu 2018

Kohde on jo valmistunut!

Laadukkaat sisustusvalinnat

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sinua varten upean kokoelman laadukkaita sisustusmateriaaleja, joista valitsemalla teet kodistasi juuri sinun näköisesi! Optimi-kokonaisuuden huipputyylikkäillä sisustus- ja kalustevaihtoehdoilla luot kodistasi persoonallisen, tyylikkään ja upean kokonaisuuden, jossa koko perhe viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin.

Lehto Optimi – yksilöllinen asumisratkaisu halutussa ympäristössä

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Niina Aikio

niina.aikio@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Soukanniemen Loisteen Infopaketti (PDF)

Ota yhteyttä

Lähetä viesti