As Oy Espoon Tyyrpuuri

Tyyrpuuri 2, 02330 Espoo

Rakenteilla

VALMISTUU 10/2019 - 12/2019

Asuntoja vapaana 3/72

Velaton hinta alk. 169 000,0 €


Laadukkaita kaupunkiasuntoja Saunalahden suositulle alueelle.

Kuka sanoi ettei kauniita ja kohtuuhintaisia kerrostalokoteja voisi rakentaa Espoon merenrantakaupunginosiin? Emme me ainakaan! As. Oy Tyyrpuurin upeissa kodeissa arki on astetta ihanampaa, oli läheisellä Saunalahdella sitten tyven ilta tai vaahtopäisiä aaltoja. Viileän vaalea modernin rakentamisen taidonnäyte kohoaa rauhalliselle paikalle metsän reunaan, noin kilometrin päähän merenrannasta. Huipputyylikkääseen rakennukseen valmistuu yhteensä 72 valoisaa asuntoa.

Upeita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita 

As. Oy Tyyrpuurissa valittavanasi on 45 upeata yksiötä, kahdeksan kaksiota, 18 kolmiota sekä yksi 2 ̶ 3h+kt -pohjainen asunto. Kaikissa asunnoissa on linjakkaat, huippumodernit keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut laadukkailla kodinkoneilla. Pintamateriaalivalikoimasta löytyy sisustusinspiraatiota jokaiseen makuun. Vesikiertoinen lattialämmitys hellii jalkoja ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys kruunaa talvi-iltojen kiireettömät vaahtokylpyhetket.

Luonnonrauhaa ja ulkoilmaelämyksiä

Ulkoilmasta nauttijoille Saunalahti on ihanteellinen pesäpaikka. Lenkkipolut merenrannassa ja kallioisessa metsämaisemassa, Espoon Keskuspuiston hiihtoladut, lukuisat lähistöllä olevat venesatamat sekä Sarfvikin golfkenttä tarjoavat upeita elämyksiä arkeen ja virkistäviin viikonloppuihin. Kesäisin Suvisaaristo kutsuu seikkailijoita laineilleen ja luodoilleen.

Toimivat lähipalvelut

Saunalahti on ihana yhdistelmä rauhaa, palveluita ja hyviä yhteyksiä. Koulun yhteydessä kilometrin päässä toimii uusi upea kirjasto ja terveysasema palvelee Kivenlahdessa 1,8 kilometrin päässä. Päiväkoteja löytyy puolen kilometrin säteeltä kaksi ja neuvola on 800 metrin päässä. S-Market Saunalahti palvelee alueen asukkaita aamuvarhaisesta yömyöhään.

Upeat yhteydet Espooseen ja Helsinkiin

Isoon Omenaan (7,8 km) ajaa alle kymmenessä minuutissa. Helsingin keskustaan (19,8 km) ehtii Länsiväylää pitkin nopeimmillaan reilussa parissakymmenessä minuutissa. Bussipysäkki sijaitsee 400 metrin päässä.

Puhdaslinjaisissa, 26 ̶ 33m2 kokoisissa yksiöissä valoa ja raitista ulkoilmaa virtaa sisään parvekkeilta, jotka ovat pienimmissä asunnoissa ranskalaista mallia. 55 ̶ 65,5m2 kokoisissa kolmioissa on tilava olohuone avokeittiöllä, kaksi viihtyisää makuuhuonetta sekä viherkeidasta rakentamaan kutsuva suojaisa parveke.

40 ̶ 41m2 kokoisissa päätykaksioissa on mukavan kokoinen eteinen, huipputyylikäs avokeittiö sekä valoa kahdesta suunnasta sisään kutsuva kulmaparveke.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Upeita ja tehokkaita koteja monin eri elämäntilanteisiin

As. Oy Espoon Tyyrpuurissa valittavanasi on upeita ja tehokkaita yksiöitä, kaksioita, sekä eri kokoisia kolmioita. Linjakas, moderni arkkitehtuuri ja valkea väritys tekevät talosta tienoon kiistattoman kaunottaren.

Lähipalvelut helpottavat arkea

Saunalahdessa kaikki tarvittava on lähellä. S-Market Saunalahti palvelee aamuvarhaisesta yömyöhään. Saunalahden pizzerioissa nälkä kaikkoaa ja Kivenlahden puolelta löytyy lisää ravintoloita lounas- ja illallisherkuttelijoille. Koulun yhteydessä kilometrin päässä toimii uusi upea kirjasto ja terveysasema palvelee Kivenlahdessa 1,8 kilometrin päässä. Espoonlahden Lippulaiva-kauppakeskus kutsuu tekemään löytöjä 3,4 kilometrin päässä. Espoon suurimpaan shoppailukeitaaseen Isoon Omenaan hurauttaa autolla alle kymmenessä minuutissa.

Tyylikkäitä tehoneliöitä katseet keräävässä uudisrakennuksessa

Kyllä, asuntokaupoilla ulkonäölläkin on väliä! As. Oy Tyyrpuurin linjakas, moderni arkkitehtuuri ja valkea väritys tekevät talosta tienoon kiistattoman kaunottaren.

Nopeat yhteydet Espoon ja Helsingin työpaikkakeskuksiin

Helsingin keskustaan ajaa Länsiväylää pitkin nopeimmillaan reilussa parissakymmenessä minuutissa. Muutaman vuoden päähän suunniteltu Kivenlahden metroaseman avautuminen 1,6 kilometrin päässä Tyyrpuurista tuo Espoon ja Helsingin opiskelu- ja työpaikkakeskukset kuten Otaniemen, Keilaniemen ja Ruoholahden vieläkin lähemmäs.

Merenrantaa ja luonnonsuojelualueita

Saunalahden asukkaat pääsevät nauttimaan upeista ulkoilumahdollisuuksista niin meri- kuin metsämaisemissakin. Lenkkipolut merenrannassa ja kallioisessa metsämaisemassa, Espoon Keskuspuiston hiihtoladut, lukuisat lähistöllä olevat venesatamat sekä Sarfvikin golfkenttä tarjoavat ulkoilmasta nauttijoille upeita elämyksiä arkeen ja virkistäviin viikonloppuihin.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Tyyrpuuri 2, 02330 Espoo

Alueen palvelut

- S-Market Saunalahti 700m 

- Kivenlahden terveysasema 1,8 km

- Bussipysäkki 400m 

- Kivenlahden tuleva metroasema 1,6 km

- R-Kioski 1,9km

- Paapuurin päiväkoti 450 m

- Saunalahden päiväkoti 500m 

- Neuvola 800m 

- Saunalahdedn koulu ja kirjasto 1,1 km

- Saunalahden Grilli 120 m

- Crispy Pizza 650 m

- Ravintola Nepal 1,6 km 

- Kivenlahden koira-aitaus 1,4 km

- Latokaski – Saunalahti - latu 1,6 km 

- Kivenlahden uimaranta, talviuintipaikka ja beach volley -kenttä 1,7km

- Ostoskeskus Lippulaiva 3,4 km

- Iso Omena 7,8 km

- Espoon modernin taiteen museo Emma (Tapiola) 13 km

- Helsingin ydinkeskusta (19,8 km)

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

marras-joulukuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Yleisilme on viimeistelty, laadukas sekä pohjoismaisen viileän vaalea. Laadukkaat kodinkoneet sekä upeat keittiö-, kylpyhuone- ja parvekeratkaisut tuovat arkeen hitusen luksusta. Kaksioiden ja kolmioiden arkeen ripauksen ylellisyyttä tuovat maisemien lisäksi kulmaparvekkeet tai -terassit sekä upeat lasiset liukuovet asuntojen sisällä. Minkälaiseksi sinä sisustaisit unelma-asuntosi?

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Tyyrpuuriin Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Pasi Kukkola

040 774 6927
pasi.kukkola@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Espoon Tyyrpuurin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha