As Oy Hämeenlinnan Narri

Linnaniemenkatu 1, Hämeenlinna

Valmis

Asuntoja vapaana 0/76

Velaton hinta alk. 184 900,0 €

Asumisunelmia harvinaisen herkkullisella sijainnilla Hämeen linnan naapurissa! 

Tahtoisitko asua lähellä Hämeenlinnan keskustaa, kaikkien palvelujen ulottuvilla, mutta kuitenkin idyllissä, historiallisissa maisemissa?
Upea uudiskohteemme As. Oy Hämeenlinnan Narri on suunniteltu juuri sinua varten. Viisikerroksinen modernin tyylikäs kerrostalo kohoaa vehreään kulmaan, Hämeen linnaa ympäröivän laajan puistoalueen viereen. Keskustan palvelut ovat viiden minuutin pyörämatkan päässä, mutta kotiintulijaa tervehtii kuitenkin lintujen laulu ja kutsuvat ulkoilureitit Vanajaveden rannassa.

Sopisitko lenkkitreffit Linnansalmen rantaan tai piknikin puistoon?

Loistava sijainti!

As. Oy Hämeenlinnan Narrin sijainti on harvinaisen herkullinen yhdistelmä luonnonläheisyyttä ja keskustan houkutuksia. Linnapuiston ja Eino Leinon puiston laidalla, lähellä Hämeen linnaa (350 m) sekä Linnansalmen rantaa (350 m) asut kaupungin parhaalla paikalla mitä tulee maisemiin ja virkistäytymismahdollisuuksiin. Idyllisestä sijainnista huolimatta arki on täällä helppoa, kun kaikki keskustan (1,1 km) palvelut ovat kuitenkin kotiovelta kävely- tai pyörämatkan päässä. Päiväkoti (700 m), Lyseon erikoislukio (700 m), kirjasto (750 m) sekä Lyseon koulu (850 m) esimerkiksi ovat kaikki leppoisan kävelymatkan päässä.

Arkkitehtuuri on tyylikäs sekoitus kodikkuutta ja moderneja linjoja

Talo sopii tyyliltään ja lämpimältä väritykseltään naapureihin, mikä lisää uude korttelin viehätystä. Asuntojen suunnittelun avainsanoja ovat valoisuus, toimivuus, avaruus ja tyyli. Avarat tilat tarjoavat inspiraatiota niin sinkuille, pariskunnille, pienille perheille kuin asuntosijoittajillekin. Kaksioissa ja kolmioissa aamukahvit voi nauttia lasitetulla parvekkeella. Yksiöissä on valoa sisään kutsuvat kauniit pariovelliset ranskalaiset parvekkeet.

Asuntosijoittajalle As. Oy Hämeenlinnan Narri on niin ikään erinomainen tilaisuus!

Pääradan varrella sijaitseva dynaaminen 68 000 asukkaan kaupunki sijaitsee Tampereelta 47 minuutin ja Helsingin päärautatieasemalta tunnin ja kymmenen minuutin Pendolino-junamatkan päässä. Uudiskohde kasvavan kaupungin keskustan työ- ja opiskelupaikkojen tuntumassa on aina erinomainen sijoitus, ja tämän kohteen vetovoimaa vuokramarkkinoilla lisää vielä huimasti puiston ja rannan läheisyys. Suosittu Lyseon erikoislukio sijaitsee vain 700 metrin päässä As. Oy Hämeenlinnan Narrista. Ammattiopistolle (2,4 km) pyöräilee täältä yhdeksässä ja HAMKin yli neljän tuhannen opiskelijan Visamäen-kampuksellekin (3,2 km) vain 12 minuutissa.

Sisältä asunnot ovat upean vaaleita, viihtyisiä ja valoisia. Jokainen neliö on huolellisesti mietitty ja upeat design-ratkaisut kuten integroidut keittiöt sekä viehättävät kulma- tai ranskalaiset parvekkeet ihastuttavat tyylikkyydellään.

Hämeen linnan kuva: Mikkoau

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Mallinnusten ikkunanäkymät eivät välttämättä vastaa aivan todellisuutta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Please add child plugins for content!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Uudisrakennus osoitteessa, josta muut voivat vain haaveilla

As. Oy Hämeenlinnan Narrin kaltaisia uudiskohteita ei vanhojen kaupunkiemme keskustoihin juurikaan rakenneta. Yleensä on valittava joko keskeinen sijainti tai modernin kodin toimivuus – tässä kohteessa yhdistyvät molemmat!

Kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä

Älä anna idyllisen sijainnin hämätä – täällä asut myös kävelymatkan päässä kaikista keskustan palveluista! Koulut, päiväkodit, kirjasto, ostoskeskus, kuntosali tai elokuvateatteri –mihin tahansa oletkaan matkalla, jalan tai pyörällä olet perillä muutamassa minuutissa.

Puiston laidalla, Vanajaveden tuntumassa

As. Oy Hämeenlinnan Narri sijaitsee harvinaisen herkullisella paikalla Hämeen linnaa ympäröivän upean puiston laidalla. Muut tulevat puiston tapahtumista ja kauniista vuodenkierrosta nauttimaan kauempaa, sinä astut vain ulos kotiovestasi ja olet perillä.

Asuntosijoittajan ykkösvalinta

Asuntosijoittajalle As. Oy Hämeenlinnan Narri on niin ikään erinomainen tilaisuus. Uudiskohde kasvavan kaupungin keskustan työ- ja opiskelupaikkojen tuntumassa on aina erinomainen sijoitus, ja tämän kohteen vetovoimaa vuokramarkkinoilla lisää vielä huimasti puiston ja rannan läheisyys. Myös monet toisen ja kolmannen asteen opiskelupaikat ovat täältä helpon pyörämatkan päässä.

Helppoa arkea

Lapsiperheille As. Oy Hämeenlinnan Narri tarjoaa hauskaa ja luonnonläheistä arkea sekä toimivia lähipalveluja. Päiväkotiin, kouluun ja neuvolaan pääsee leppoisasti kävellen, ja viereisessä puistossa perheen pienimmät nauttivat turvallisesti ja hauskasti vapaudesta tutkia ja viilettää. Linnansalmen rannan suosittu leikkipuisto kutsuu vain 350 metrin päässä.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Linnaniemenkatu 1, 13100 Hämeenlinna

Kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä

As. Oy Hämeenlinnan Narrin sijainti on harvinaisen herkullinen yhdistelmä luonnonläheisyyttä ja keskustan houkutuksia. Linnapuiston ja Eino Leinon puiston laidalla,lähellä Hämeen linnaa (350 m) sekä Linnansalmen rantaa(350 m) asut kaupungin parhaalla paikalla mitä tulee maisemiin ja virkistäytymismahdollisuuksiin. Idyllisestä sijainnista huolimatta arki on täällä helppoa, kun kaikki keskustan (1,1km) palvelut ovat kuitenkin kotiovelta kävely- tai pyörämatkan päässä. Päiväkoti (700 m), Lyseonerikoislukio (700 m), kirjasto (750 m) sekä Lyseon koulu (850 m) esimerkiksi ovat kaikki leppoisan kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Goodmaniin (1,0km), K-Marketiin (1,0km), tai K-Citymarketiin (1,1km) vilahtaa pyörällä viidessä minuutissa. Pyörätieverkosto alkaa heti viereisen puiston reunalta, joten omasta autostakin voi halutessaan helposti luopua!

Lisää etäisyyksiä:

 • Konditoria Laurell 200 m
 • Hämeen linna 350 m
 • Linnansalmen ranta 350 m
 • R-Kioski 500 m
 • Kaivokadun päiväkoti 700 m
 • Lyseon Lukio 700 m
 • Kirjasto 750 m
 • Lyseon koulu 850 m
 • Kauppakeskus Goodman 1,0 km
 • K-Market Hallituskatu 1,0 km
 • Kuntosali Fitness24seven 1,0 km
 • K-Citymarket 1,1 km
 • Keskusta 1,1 km
 • Uimahalli ja uimaranta 1,2 km
 • Terveysasema ja neuvola 1,3 km
 • Liikennepuisto 1,6 km 
 • Bio Rex 1,7 km
 • Urheilutalo 2,8 km
 • Ammattiopisto Tavastia 2,4 km
 • Rautatieasema 2,7 km
 • HAMK 3,2 km

Rakennusaikataulu

marraskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

marras-joulukuu 2018

Kauppojen teko alkaa

kesäkuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

As. Oy Hämeenlinnan Narrin kaikissa asunnoissa on linjakkaat, huippumodernit keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut laadukkailla kodinkoneilla. Pintamateriaalivalikoimasta löytyy sisustusinspiraatiota jokaiseen makuun. Vesikiertoinen lattialämmitys hellii jalkoja ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys kruunaa talvi-iltojen kiireettömät vaahtokylpyhetket.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Emmi Lindholm

040 773 8631
emmi.lindholm@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Linnaniemenkatu 1
Su 01.09.2019 klo 13:00-13:30

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Hämeenlinnan Narrin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha