As Oy Helsingin Darwin

Tuulimyllyntie 3 A

Rakenteilla

VALMISTUU 06/2021 - 08/2021

Asuntoja vapaana 17/77

Velaton hinta alk. 177 000,0 €

Ekologista arkea vehreässä Myllypurossa

Käytännölliset pohjaratkaisut, ekologinen ja kustannustehokas maalämpö. Ullakkokerroksessa kaksi kattosaunaa näköalaterasseilla. Kohtuuhintaiset yksiöt, kaksiot ja kolmiot pienillä vastikkeilla, velattomassa yhtiössä. 

Uuden sukupolven kerrostalo kohoaa kävelymatkan päähän Myllypuron metrolta ja palveluista. Hyvän päivän päätteeksi Suomen suurin liikuntakeskus, puolentoista kilometrin pituinen liikuntapuisto sekä kauniit ulkoilureitit odottavat sinua vain pienen matkan päässä As. Oy Helsingin Darwinista.

Loistava sijainti

Noin 11 000 asukkaan Myllypuro sijaitsee kallioisessa metsämaisemassa kolme-neljä kilometriä Viikin kampukselta itään ja kaksi kilometriä Itäkeskuksesta luoteeseen päin. Asuinalueen väkiluku on ripeässä kasvussa uuden Metropolia-ammattikorkeakoulun sekä muiden panostusten myötä. Lähivuosina alueelle valmistuvat mm. uusi päiväkoti, peruskoulu, kieli- ja aikuislukio sekä Stadin ammattiopiston uudet tilat.

- Bussipysäkki 50 m
- Metro Myllypuro 750 m
- K-Supermarket 500 m
- S-Market 550 m
- Terveyskeskus 750 m
- Päiväkoti Neulanen 650 m
- Myllypuron koulu 800 m
- Ammattikorkeakoulu Metropolia 950 m
- Liikuntamylly 1 km
- Kirjasto 2,5 km

Kaikki tarvittava lähellä

Darwinista metrolle, kauppoihin, kouluun, päiväkotiin ja harrastuksiin kipaisee helposti, vaikka omaa autoa ei olisikaan. Itiksessä (2,3 km) ja sen tuntumassa odottavat lukemattomat erikoisliikkeet, Prisma, leffateatteri, ravintolat, kahvilat, kirjasto sekä kulttuurikeskus Stoa.

Kulkuyhteydet ovat Helsingin Darwinista erinomaiset. Bussi pysähtyy 50 metrin päässä Darwinin alaovelta, ja metrolle 750 metrin päähän kävelee muutamassa minuutissa. Metromatka Myllypuron keskustasta Helsingin keskustaan kestää 16 minuuttia ja autolla kotiovelta noin 20 minuuttia. Poikittaisten runkolinjojen sekä myöhemmin valmistuvan Raide-Jokerin ansiosta myös poikittaisyhteydet ovat Myllypurosta erinomaiset.

Kaunista ja toimivaa arkkitehtuuria

Pelkistetty julkisivu ja lasitetut parvekkeet ritiläyksityiskohtineen tekevät kokonaisuudesta harmonisen. Kokonaisuuden kruunaa ullakkokerroksen komea saunaosasto sekä kauniisti muotoiltu, kävelytiestä tukimuurilla erotettu piha-alue leikkipaikkoineen.

Darwinin avarissa 28-39 neliön yksiöissä löytyy sekä kompakteja, että alkovillisia asuntoja. 58,5-63 -neliöisissä kaksioissa on avarat tilaratkaisut ja valoisat avokeittiöt. Kolmiokodit ovat kooltaan 59,5-68 m2 ja niistä löytyvät upeat saarekkeelliset keittiöt sekä osasta kauniit parvekkeet. Sisustuksen laadusta kertovat integroidut kodinkoneet, upeat keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut sekä modernit materiaalivaihtoehdot, jotka ovat katsottavissa sisustusesitteestä.

Loistavat pohjaratkaisut, ekologinen ja kustannustehokas maalämpö.
Kohtuuhintaiset yksiöt, kaksiot ja kolmiot hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen lähellä.
Nerokasta.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Ekologinen ja fiksu

Darwin on uuden ajan ekologinen asuintalo. Talon hiilijalanjälkeä kutistava maalämpö minimoi myös asuntokohtaisia asuinkustannuksia. Sähköautojen latauspisteet pihan autopaikoilla, bussi pysähtyy lähes kotiovella ja metrolle sekä muiden palvelujen ääreen kävelee helposti.

Komea

Modernilinjainen Darwin edustaa rakentamisen evoluutiota myös arkkitehtuuriltaan. Tyylikkäät linjat ja laadukkaat julkisivumateriaalit, lasitetut parvekkeet sekä huoliteltu piha-alue ihastuttavat niin asukkaita kuin ohikulkijoitakin. Ullakon saunaosasto näköalaterasseineen tuo sekin aivan erityistä lisäarvoa kohteen julkisivuun ja asukkaiden arkeen.

Lapsirakas

Lapsiperheet ovat yksi Helsingin Darwinin tärkeimmistä kohderyhmistä. Kohteessa on paljon kolmioita, pihalta löytyy oma pieni leikkialue ja upouusi Neulasen luontopainotteinen päiväkoti on kävelyetäisyydellä. Kilometrin säteeltä löytyy myös kaksi yksityistä päiväkotia, joista toinen englanninkielinen. Ala- ja yläkouluille rakentuu uusi yhtenäiskoulu kävelymatkan päähän, ja koulun vieressä toimivassa leikkipuistossa on lapsille ohjattua toimintaa. Suositussa mediakirjastossa juniorit viihtyvät 3D-tulostimien, videopelien, videoeditoinnin tai äänistudiotyöskentelyn parissa.

Kätevä

Helsingin Darwin sijaitsee lähellä kaikkea, ja arki täällä sujuu mutkitta. Päiväkodit, koulut, bussi, metro, kaupat ja harrastukset – kaikki on helposti ulottuvillasi. Itäkeskuksen mahtava palveluvalikoimakin on fillarimatkan päässä, ja metrolla sinne ajaa vielä nopeammin.

Luonnonläheinen ja liikunnallinen

Pyöräilyreitit, leikkipuistot, ladut, pulkkamäet ja hiljaa humiseva korpimetsä. Darwinin laadukas arki syntyy paitsi kotitalon seinien sisällä, myös ulkona raittiissa ilmassa. Lisäksi Myllypuro on kansallisellakin tasolla harvinaisen monipuolinen paikka mitä tulee liikunta- ja urheilulajien valikoimaan.

Kohtuuhintainen

Kaupungin vuokratontille kohoava Darwin on hinta-laatusuhteeltaan suorastaan kadehdittavan hyvä kohde. Kaupungin pitkäaikaiselle vuokratontille nouseva taloyhtiö on velaton ja vastikkeet pienet. Lehdon uraauurtava rakennustapa pitää laadun korkealla, kuivaketjun ja aikataulut kohdillaan sekä kustannukset kurissa. Darwin toteuttaa asumisunelmasi ja sinä saat elää omannäköistäsi elämää, kun rahaa säästyy muuhunkin!

Kohteen osoite: Tuulimyllyntie 3A, 00920 Helsinki

Helsingin Darwin on täydellinen asuinpaikka jokaiselle, jolle monipuoliset vapaa-ajanmahdollisuudet ovat tärkeitä. Omilta kulmilta löytyy Suomen suurin, vilkkain ja monipuolisin urheilukeskus Liikuntamylly, Arena Centerin salibandyareena, formularata, palloilu-, jää- ja uimahallit, koirapuistoja sekä laaja liikuntapuisto lenkkeilyyn. Myllypuron ulkoilualue jatkuu metsien poikki ihanassa korpimaisemassa. Lähialueilta löytyvät myös mm. ratsastustalli ja siirtolapuutarha.

Myllypurossa lapset ja nuoret ovat VIP-asukkaita. Rakenteilla tai valmistumassa on uusi suuri päiväkotirakennus, peruskoulu, kielilukio sekä uudet tilat Stadin ammattiopistolle. Uusi mediakirjasto on myös juniorien suosiossa, minkä lisäksi Myllypuro tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet harrastaa eri liikunta- ja urheilulajeja. 


Alueen palvelut ja etäisyydet: 


-    Bussipysäkki 50 m
-    Metro Myllypuro 750 m
-    K-Supermarket 500 m
-    S-Market 550 m
-    Bumblebees Kindergarten 650 m
-    Terveyskeskus 750 m
-    Päiväkoti Neulanen 650 m
-    Päiväkoti Pilke Taikakuu 1 km
-    Mediakirjasto 500 m
-    Myllypuron koulu 800 m
-    Ammattikorkeakoulu Metropolia 950 m
-    Liikuntamylly 1 km
-    Myllypuron liikuntapuisto 1,4 km
-    Salibandyhalli Arena Center 1,1 km
-    Itis 2,3 km
-    Prisma 2,4 
-    Kirjasto 2,5 km
-    Helsingin keskusta n. 13 km

Rakennusaikataulu

Maaliskuu 2020

Ennakkomarkkinointi alkaa

Kesäkuu 2020

Kauppojen teko alkaa

Kesäkuu 2021

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista ja edistyksellisillä plisee-kaihtimilla voit säätää ikkunoiden näkymän mieleiseksesi. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella. Pientä luksusta kylmeneviin syys- ja talvi-iltoihin tuo lattialämmitys

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Kimmo Koponen

050-4719722
kimmo.koponen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Helsingin Darwinin Infopaketti

Darwinin Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha