As Oy Helsingin Jalopähkinä

Asteritie 3, 00720 Helsinki

Rakenteilla

VALMISTUU 12/2019 - 02/2020

Asuntoja vapaana 4/90

Velaton hinta alk. 159 000,0 €

Tyylikkäät cityasunnot Pukinmäessä!

As. Oy Jalopähkinä edustaa urbaania asumista parhaimmillaan. Linjakkaat kerrostalot sijoittuvat vehreän pientaloalueen päätyyn. Pukinmäen lähipalvelut ja Malmin keskustan kattavat palvelut ovat molemmat vain lyhyiden kävelymatkojen päässä.

Talojen viherkatot ja vanhan jalopähkinäpuun ympärillä levittyvä luonnontilainen alue sitovat kohteen kauniisti ympäröivään luontoon.

Ihanampaa arkea kävelymatkan päässä kaikesta

As. Oy Helsingin Jalopähkinän asukkaita hemmotellaan erinomaisilla lähipalveluilla. Pukinmäen asemalle suhahtaa täältä fillarilla kolmessa ja Malmin asemalle neljässä minuutissa. Junamatka Helsingin keskustaan kestää Pukinmäestä ainoastaan 11 minuuttia. Lähin bussipysäkki sijaitsee 300 metrin päässä ja autoilijan aamulähtöjä nopeuttaa Kehä I:n läheisyys.

Tyylikästä arkkitehtuuria ja ihanan valoisia koteja

As. Oy Helsingin Jalopähkinä on upea kolmen toisiinsa yhdistyvän talon kohde, jonka linjakas arkkitehtuuri hivelee silmää ja jonka asunnot kutsuvat sisustamaan. Tila ja valo on asunnoissa maksimoitu, ja viimeistelty modernin linjakas tyyli jatkuu läpi asunnon aina keittiö- ja kylpyhuonetiloihin saakka. Näihin koteihin voit ihastua joka aamu uudestaan!

Asuntojen suunnittelun johtotähti on ollut tilan ja valon maksimointi. Myös tyyli, toimivuus ja laatu ovat olleet suunnittelijoiden sydäntä lähellä. Asukkaiden arkea helpottamaan rakennetaan sauna, pesutupa, lasten leikkipaikka, oleskelupiha sekä pyörä- ja autopaikkoja.

Valinnanvaraa ja helppoja rutiineja

Asukkaille arki As. Oy Helsingin Jalopähkinässä tarjoaa sujuvia rutiineja sekä monipuolisia päivähoito, koulu- ja harrastusmahdollisuuksia. Tarjolla on monipuolisesti kulttuuria, liikuntaa ja muiden uusien taitojen oppimista. Ulkoilmaihmiset suuntaavat koiran kanssa puistoon, vuokraviljelypalstalle tai sitten melomaan, uimaan tai lenkkeilemään vehreisiin jokimaisemiin. Lapsille on tarjolla hyviä ohjattuja leikkipuistoja, monipuolisia liikuntapaikkoja sekä paljon hauskoja ja kehittäviä harrastusmahdollisuuksia.

Haluatko ostaa asunnon Jalopähkinästä ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!
Lue lisää: lehtoraha.fi

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Vapaa-ajanmahdollisuuksia jokaiseen makuun

As. Oy Helsingin Jalopähkinän asukkaita vapaa-ajan pulmat eivät vaivaa. Tarjolla on monipuolisesti kulttuuria, liikuntaa ja muiden uusien taitojen oppimista. Ulkoilmaihmiset suuntaavat koiran kanssa puistoon, vuokraviljelypalstalle tai sitten melomaan, uimaan tai lenkkeilemään vehreisiin jokimaisemiin.

Omaan asuntoon ilman säästöjä Lehto Rahalla

Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen.

Tyylikästä arkkitehtuuria ja ihanan valoisia koteja

As. Oy Helsingin Jalopähkinä on upea kolmen toisiinsa yhdistyvän talon kohde, jonka linjakas arkkitehtuuri hivelee silmää ja jonka asunnot kutsuvat sisustamaan. Tila ja valo on asunnoissa maksimoitu, ja viimeistelty modernin linjakas tyyli jatkuu läpi asunnon aina keittiö- ja kylpyhuonetiloihin saakka.

Huippusijainti nopeiden kulkuyhteyksien äärellä

As. Oy Helsingin Jalopähkinä sijaitsee erinomaisella paikalla Pukinmäen ja Malmin asemien välimaastossa. Kaupunkikeskusten vilinä ja häly jää taa kauan ennen omaa kotiovea, mutta arkiset matkat sujuvat kuitenkin ihanan nopeasti.

Kaikki palvelut leppoisasti kävelyetäisyydellä

As. Oy Helsingin Jalopähkinän asukkaana sinun ei tarvitse murehtia arjen pyörittämisen yksityiskohdista. Tarvitsitpa sitten sinkun ateriatarpeita, perheellisen viikko-ostoksia, kirjastoa, uimahallia, terveyspalveluja, neuvolaa, pikaruoka-ateriaa, apteekkia tai kauppakeskuksen laajoja valikoimia, kaikki on kotioveltasi leppoisasti kävelyetäisyydellä.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Asteritie 3, 00720 Helsinki

Alueen palvelut

Vapaa-ajanmahdollisuuksia vaikka muille jakaa. As. Oy Helsingin Jalopähkinän asukkaiden voi olla vaikea valita Malmin ja Pukinmäen lukemattomienharrastusvaihtoehtojen väliltä. Tarjolla on monipuolisesti kulttuuria, liikuntaajamuiden uusien taitojenoppimista. Ulkoilmaihmiset suuntaavat koiran kanssa puistoon, vuokraviljelypalstalle tai sittenmelomaan, uimaan tai lenkkeilemään vehreisiin jokimaisemiin. Lapsille ontarjolla hyviä ohjattujaleikkipuistoja, monipuolisia liikuntapaikkoja sekä paljon hauskoja ja kehittäviä harrastusmahdollisuuksia

Tärkeimmät lähipalvelut ja etäisyydet:

 • Bussipysäkki 300 m
 • Pukinmäen asema 700 m
 • Malmin asema 900 m
 • Daghemmet Barnabo 110 m
 • Päiväkoti Asteri 300 m
 • Pukinmäenkaaren peruskoulu 750 m
 • Staffansby lågstadieskola 1,9 km
 • Uimahalli 1,2 km
 • Terveyskeskus ja neuvola 1,3 km
 • R-Kioski 500 m
 • K-Market Pukinmäki 500 m
 • Prisma 800 m
 • Pukinmäen kirjasto 670 m
 • Haaga-Helia Malmi 780 m
 • Kauppakeskus Malmin Nova 1,1 km
 • Tikkurila 7,6 km
 • Helsingin ydinkeskusta 14,2 km

Rakennusaikataulu

Marraskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Joulukuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Joulukuu 2019

Valmistuminen

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys.

Kylpyhuoneessa on tarkkaan mietityt kalusteet. Tilavassa peilikaapissa ja allaskaapissa on paljon säilytystilaa. Pesukoneelle on paikka tason alla. Suihkuseinät ovat modernia kaarevaa mallia.

Sisustuksella saat rakennettua kodistasi juuri sinun näköisesi!

HUOM! Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Jalopähkinään Lehto Raha -sivulla tästä.

 

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Peppi Puhakka

040 771 4152
peppi.puhakka@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Helsingin Jalopähkinän Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha