As Oy Helsingin Jokerinraitti

Hattelmalantie 2 a

Tulossa

VALMISTUU 12/2020 - 02/2021

Asuntoja vapaana 0/48

Velaton hinta alk. 141 000,0 €

As. Oy Helsingin Jokerinraitti – Aurinkoenergiaa ja lähipalveluita Raide-Jokerin vieressä

Tuoreet eväät kotitalon kivijalkakaupasta. Kävellen 6 000 opiskelijan yliopistokampukselle. Lähtisitkö illalla jokirantaan melomaan?

Pihlajiston kehittyvän keskustan uusi valkea maamerkki, As. Oy Helsingin Jokerinraitti on aurinkoenergiaa hyödyntävä 47 asunnon puolihitaskerrostalokohde aivan tulevan Raidejokeri-pikaraitiolinjan pysäkin vieressä. Kohteen 20 yksiötä, 14 kaksiota, 6 kolmiota sekä 7 neliötä tarjoavat tilaa ja valoa ekologisesti ja kohtuuhintaan, kävelyetäisyydellä kaikesta. Nopeat yhteydet Viikkiin, keskustaan, Itäkeskuksen ja Espoon suuntaan varmistavat arjen sujuvuuden. Vapaalle vaihdettaessa ihanat puistot, metsät, ulkoilu- ja luonnonsuojelualueet tarjoavat virkistäytymismahdollisuuksia vaikka muille jakaa.

8-kerroksisen Jokerinraitin innovatiivinen arkkitehtuuri varastaa katseet elegantilla ja maamerkkimäisellä linjakkuudellaan. Tilaa oivaltavasti hyödyntävien asuntojen koot vaihtelevat 26,5 m2 neliön yksiöistä 76 m2 neliökoteihin. Toisen kerroksen oleskelupihalla kelpaa viettää rauhallista kesäiltapäivää. Saman kerroksen talosaunassa karisee pois päivän stressi. Autolle voi lunastaa paikan katetusta pysäköintitilasta.

Ekologisempaa arkea lähipalvelujen ja luontoelämysten äärellä

Pihlajisto on vajaan 2 500 asukkaan asuinalue Viikin tiedepuiston naapurissa, noin 7 kilometriä linnuntietä Helsingin keskustasta koilliseen. Kehittyvä kaupunginosa sijaitsee korkealla kalliomaastossa lähellä Vantaanjoen viheralueita. Parasta Pihlajistossa ovat palvelujen ja Viikin yliopistokampuksen läheisyys, ulkoilureitit, näköalat, puistot sekä nopeat yhteydet eri suuntiin. Arviolta vuonna 2024 avattava Raide-
Jokeri -pikaraitiotieyhteys itään ja länteen tekee Pihlajistosta myös sijoittajille erityisen kiinnostavan kaupunginosan.

Jokerinraitin asukkaiden arki soljuu, sillä kaikki palvelut ovat helposti käden ulottuvilla. Lähikauppa valmistuu oman kotitalon kivijalkaan, ja kunnallisetkin palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Vilkkaalle yliopistokampukselle pyöräilee viidessä ja Viikin Prismaankin kolmessa minuutissa. Helsingin keskustaan vilahtaa autolla nopeimmillaan vartissa, suoralla bussiyhteydellä noin 20 minuutissa ja pyöräillen puolessa tunnissa. Kehä I:n ja Runkolinja 550:n sekä sen lähivuosina korvaavan Raide-Jokerin ansiosta myös poikittaisyhteydet Espoon ja Itäkeskuksen suuntaan pelaavat mainiosti.

Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet

Jokerinraitin ihanaan arkeen kuuluvat myös inspiroivat ulkoilureitit. Läheisen Vantaanjoen viihtyisät puistoalueet, kevyen liikenteen väylät, melontareitit sekä yli 10 kilometrin hiihtolatu kutsuvat nauttimaan maisemista. Lisää vaihtoehtoja tuovat Longinojan taimenpuron luontopolku, Pikkukosken uimarannan lähellä sijaitseva jääkiipeilykallio ja avantouintipaikka, Lammassaaren pitkospuut sekä Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueen lintubongauspaikat. Oulunkylän siirtolapuutarhassa voi kasvattaa puhdasta lähiruokaa itselleen keväästä syksyyn saakka.

Lapsiperheille As. Oy Helsingin Jokerinraitti ympäristöineen tarjoaa helppoa arkea ja upeita luontoelämyksiä. Kauppa löytyy pohjakerroksesta, leikkipaikka toisen kerroksen oleskelupihalta, päiväkoti 100 metrin ja alakoulukin 600 metrin päästä. Leikkipuisto Salpausselässä (350 m) tarjolla on hauskaa ohjattua toimintaa vauvoille, leikki-ikäisille sekä alakouluikäisille. Bussipysäkin ja tulevan Raide-Jokerin läheisyyden ansiosta isommat koululaiset pääsevät tulemaan ja menemään itsenäisesti.

Tyylikkäitä yksityiskohtia joka puolella

Jos ostat kotisi hyvissä ajoin, pääset itse valitsemaan materiaali- ja kalustevalikoimastamme mieleisesi vaihtoehdot persoonallisen sisustuksen pohjaksi. Asunnoistamme löytyy paljon laatutietoisen esteetikon silmää ilahduttavia yksityiskohtia. Keittiössä on muun muassa mustakivikomposiittiallas, tyylikäs hana, valkolasinen välitila, integroitu jääkaappi-pakastin sekä tietysti induktioliesi. Kaapinovien sävyvaihtoehdoissa pääset valitsemaan valkoisen, harmaan, saarni-tai tammipuukuvion väliltä.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Aavistuksen ihanampaa arkea lapsiperheille

Helsingin Jokerinraitti on unelmakohde myös aktiivisesta elämästä nauttiville lapsiperheille. Perheasujat ovat etusijalla puolihitas-arvonnassa, minkä lisäksi Jokerinraitin valtteja ovat muun muassa kivijalkakauppa omassa kotitalossa sekä tietysti puiston, päiväkodin, neuvolan ja koulun läheisyys.

Jokimaisemia, luontopolkuja ja liikuntamahdollisuuksia

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Helsingin Jokerinraitti tarjoaa maisemia ja mahdollisuuksia myös luonnon ja liikunnan ystäville. Vantaanjoen rantareitit kutsuvat iltakävelyille, pyöräilemään tai hiihtämään, ja joella voi kokeilla vaikka melontaa.

Aurinkoenergiaa ja näyttävää arkkitehtuuria

As. Oy Helsingin Jokerinraitin arkkitehtuuri ilahduttaa vähäeleisellä moderniudellaan. Raikkaan linjakas kerrostalokohde tarjoaa huolella suunniteltuja pohjaratkaisuja yksiöistä neliöihin. Kookkaat aurinkopaneelit kohteen katolla auttavat pienentämään asumisen hiilijalanjälkeä ja tuovat asukkaille myös selvää säästöä vastikekustannuksiin.

Fantastinen sijainti lähellä Raide-Jokeria ja kaikkia palveluita

Tulevan pikaraitiotiepysäkin viereen kohoavan As. Oy Helsingin Jokerinraitin sijainti on harvinaisen herkullinen. Kaupalliset ja kunnalliset palvelut ovat ihan käden ulottuvilla, viihtyisä puisto kivenheiton päässä ja Viikin yliopistokampuskin kävelyetäisyydellä. Tuleva Raide-Jokeri tekee liikkumisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa arviolta 2024.

Huikeat palvelut

Jokerinraitin asukkaiden arki soljuu, sillä kaikki palvelut ovat helposti käden ulottuvilla. Lähikauppa valmistuu oman kotitalon kivijalkaan, ja kunnallisetkin palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Vilkkaalle yliopistokampukselle pyöräilee viidessä ja Viikin Prismaankin kolmessa minuutissa.

Loistava hinta-laatusuhde

Puolihitas-asunnot ovat edullisempia kuin vastaavan asunnon hinta vapailla markkinoilla. Asunnon myyntihinta on hyväksytetty Helsingin kaupungin Hitas-toimikunnalla ja asunto-osakeyhtiössä ei ole yhtiölainaa. Lehdon ainutlaatuinen konsepti mahdollistaa korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Hattelmalantie 2a, 00710 Helsinki

Kaupunkielämän parhaat puolet ulottuvillasi

Kauppa löytyy pohjakerroksesta, leikkipaikka toisen kerroksen oleskelupihalta, päiväkoti 100 metrin ja alakoulukin 600 metrin päästä. Leikkipuisto Salpausselässä (350 m) tarjolla on hauskaa ohjattua toimintaa vauvoille, leikki-ikäisille sekä alakouluikäisille. Bussipysäkin ja tulevan Raide-Jokerin läheisyyden ansiosta isommat koululaiset pääsevät tulemaan ja menemään itsenäisesti.  Touhula Jalokivi -seikkailupäiväkoti sijaitsee 700 metrin päässä ja Aurinkokiven päiväkoti sijaitsee noin 370 metrin päässä yhdessä Aurinkokiven koulun kanssa.

Palvelut ja etäisyydet:

 • Lähikauppa alakerrassa 

 • Pikaraitiotiepysäkki valmistuu talon viereen 

 • Päiväkoti Aulanko 100 m 

 • Bussipysäkki 150 m

 • Pukinmäen asema 1,8 km

 • Alepa 150 m 

 • Fit Pihlajisto -kuntosali 170 m 

 • Leikkipuisto Salpausselkä 350 m 

 • Vantaanjokiranta 400 m 

 • Alakoulu 600 m 

 • Prisma 1,4km

 • Pihlajamäen terveysasema ja neuvola 1,1 km 

 • Viikin kirjasto 1,1 km 

 • Viikin tiedepuisto 1,2 km 

 • Helsingin uusi yhteiskoulu 1,3 km  

 • Pikkukosken uimaranta 1,5 km 

 • Viikin monitoimitalo 1,9 km 

 • Kulttuurikeskus Malmitalo 3 km 

 • Itis 5,7 km 

 • Helsingin keskusta 8,3 km 

Rakennusaikataulu

marraskuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

joulukuu 2019

Kauppojen teko alkaa

joulukuu 2020

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Pasi Kukkola

040 774 6927
pasi.kukkola@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Helsingin Jokerinraitin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha