As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I

Tenholantie 12 A

Ennakkomarkkinoinnissa

VALMISTUU 12/2023 - 02/2024

Asuntoja vapaana 26/53

Velaton hinta alk. 221 000,0 €

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I -
Tyylikäs ympäristöystävällinen koti Vanhalla Ruskeasuolla, Keskuspuiston naapurissa.

Haaveissa uusi, ympäristöystävällinen ja luonnonläheinen koti Helsingin kantakaupungista? Moderni ekokohde As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski rakennetaan rauhalliselle sijainnille Vanhalle Ruskeasuolle, keskelle kattavia lähipalveluita. Varaa oma unelma-asuntosi ja koe, miten helppoa ja miellyttävää kaupunkiasuminen voikaan parhaimmillaan olla!

Varatessasi asunnon ajoissa As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:sta, saat valita uuteen kotiisi haluamasi sävyt upeasta materiaalivalikoimastamme. Vaihtoehtoja on useita niin seiniin, lattioihin kuin keittiön ja kylpyhuoneiden kalusteisiinkin. 

Fantastinen sijainti

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski rakentuu fantastiselle sijainnille noin puolen kilometrin päähän Mannerheimintiestä. Manskun liikenne on täältä juuri sopivan kaukana ja ratikka toisaalta sopivan lähellä, jotta kaikkien perheenjäsenten arki sujuu helposti ja mutkattomasti. Kattavat lähipalvelut ruokakaupasta päiväkoteihin, kouluihin ja terveyspalveluihin sujuvoittavat niin city-sinkkujen, seniorien kuin ruuhkavuosivanhempienkin arkea.

Luontoelämyksiä ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia

As. Oy Helsingin Keskuspuiston asukkaana arjestasi ei luontoelämyksiä puutu. Tontin vierestä alkavat Keskuspuiston ulkoilureitit, joista osta lanataan lumisina talvina hiihtoladuiksi. Metsälenkeille vaihtelua tarjoavat esimerkiksi Meilahden ranta ja Seurasaari. Parin kilometrin säteeltä löytyy valtavasti kokeiltavia harrastuksia jousiammunnasta ja ratsastuksesta palloilulajeihin ja balettiin, maastopyöräilyyn, yhteisöteatteriin ja veneilyyn.

Helposti joka suuntaan – myös fillarilla

As. Oy Helsingin Kaskeen rakennetaan maanalainen parkkihalli, josta on mahdollista hankkia latauspaikka sähköautolle. Auto ei täällä silti suinkaan ole mikään välttämättömyys, sillä työmatkat Kaskesta Helsingin keskustaan sujahtavat Keskuspuiston kautta vartissa. Pasilan ja Ilmalan asematkin ovat kätevän lähellä, bussipysäkistä puhumattaan. Se löytyy heti kotitalon vierestä!

Ekologista kaupunkiasumista isolla E:llä

As. Oy Helsingin Keskuspuisto on todellinen Ekokohde isolla E:llä. A-energialuokan rakennukset säästävät vettä ja energiaa ja auttavat hallitsemaan hulevesiä. Ympäristöystävällisestä rakennusprosessista todistamaan kohteelle on haettu arvostettua RTS-luokitusta. Toteutuessaan se olisi iso etu taloyhtiön osakkaille, sillä RTS-luokitus nostaa mukavasti kohteen arvoa ja auttaa säilyttämään sen pitkälle tulevaisuuteen.

Puistonäkymiä ja sisustusvaihtoehtoja

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kasken asunnot ovat ilmeeltään skandinaavisen moderneja, raikkaita ja ihanan valoisia. Kotien varustelutaso on erinomainen. Kaikissa asunnoissa on vakiona muun muassa keittiön huipputyylikäs kivitaso, lasinen välitila sekä musta kivikomposiittiallas. Perheasunnoissa riittää tilaa sekä yhteisille leikeille että rauhoittumiselle ja hiljaisille hetkille.
Omannäköisen unelmakodin saat varaamalla asuntosi pian ja valitsemalla laadukkaista pintamateriaali- ja kiintokalustevaihtoehdoistamme itsellesi mieluisimmat. Pohjoisen ja idän puoleisiin asuntoihin saat kaupan päälle ihanat, vehreät metsänäkymät!

Täältä ekotietoinen asunnonetsijä voi hyvillä mielin ostaa uuden laadukkaasti varustellun kodin pienemmällä hiilijalanjäljellä.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Sijainti Keskuspuiston kyljessä

Tämän kohteen kiistaton valttikortti on fantastinen sijainti aivan Keskuspuiston laidalla. As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I:n kohdalla Keskuspuisto on noin 300 metrin levyinen ja täynnä ulkoilureittejä. Puiston toiselta puolelta alkaa uudistunut Pasila Ylen torneineen, palveluineen ja liikenneyhteyksineen. Vaikka puisto ei omista ikkunoista näkyisikään, on sen läheisyys kuitenkin valtava elämänlaatua lisäävä tekijä. Suojellun Keskuspuiston vieressä kantakaupungin alueella myös asuntojen arvonkehitysnäkymät ovat erittäin lupaavat.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Keskuspuiston Kaskesta sekä vanhan Ruskeasuon, Pikku Huopalahden että Pasilan palvelut ovat kaikki kävely- tai pyörämatkan päässä. Lähikauppa, päiväkodit, Steiner-koulu ja fillarihuolto löytyvät omilta kulmilta Ruskeasuolta, kun taas kunnalliset koulut, terveysasema, apteekki ja neuvola Pikku Huopalahdesta, Laaksosta ja Meilahdesta – kaikki 1,4 kilometrin säteeltä. 1,8 kilometrin päässä sijaitsee liikemäärältään pohjoismaiden suurin kauppakeskus Tripla. Triplasta löytyy vaate- ja sisustuskauppojen lisäksi mm. Prisma, kauppahalli, ravintoloita, kahviloita ja ulkoterasseja, yksityinen terveysasema, kaksi elokuvateatteria sekä vauhdikas vapaa-ajankeskus.

Kätevät yhteydet joka suuntaan

Vaikka Keskuspuiston Kaskeen rakennetaan kätevä maanalainen parkkihalli, ilman omaakin autoa täällä pärjää mitä mainioimmin. Viereiseltä pysäkiltä pääsee Pasilan kautta Itä-Helsingin suuntaan, ja Mannerheimintien loistavat bussi- ja ratikkayhteydet ovat noin puolen kilometrin päässä. Ilmalan ja Pasilan asemilta pääsee lentokentälle ja Pasilasta kaukojunien kyytiin. Hämeenlinnanväylän, Hakamäentien ja Vihdintien läheisyyden takia ovat bussilla ja autolla varsin toimivat kaikkiin ilmansuuntiin.

Luontoelämyksiä ja liikuntaa

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I tarjoaa asukkailleen harvinaisen monipuolisia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja liikunnasta. Keskuspuiston ulkoilureitit alkavat vierestä. Läheisessä liikuntakeskuksessa voi harrastaa käsi- ja sulkapalloa, salibandyä, tennistä ja pöytätennistä, nyrkkeilyä ja voimailua, ratsastusta sekä jousiammuntaa. Veneilemään ja maastopyöräilemään pääsee Pikku Huopalahdessa, ja merta rakastaville maakravuille Meilahden ranta ja Seurasaari tarjoavat lisää vastustamattomia ulkoilukohteita. Lenkin jälkeen on mahtavaa istahtaa joko omaan tai taloyhtiön tyylikkääseen saunaan rentoutumaan ja karistamaan päivän kiireet pois.

Luonnonläheistä lapsiperhearkea

Keskuspuiston Kaskessa lapsiperheet ovat VIP-asukkaita. Asunnoista hieman yli puolet on perheasuntoja eli valoisia ja hyvin suunniteltuja kolmioita ja neliöitä. Kaikissa perheasunnoissa on laadukkaasti varustellut, II-malliset tai ruokailutilan viereen sijoitetut avokeittiöt sekä oravanpesämäiset sisäänvedetyt parvekkeet. Tietyissä asunnoissa on kylpyhuoneen lisäksi toinenkin wc, sauna ja/tai vaatehuone. Naapuritalossa voi harrastaa vauvauintia ja uimakoulua ja päiväkoti on vain hiukan kauempana. Englannin- ja ruotsinkieliset päiväkodit sekä Steiner-päiväkoti ja koulu tuovat valinnanvaraa. Omassa lähimetsässä leikit sujuvat naapurin lasten kanssa luonnonläheisesti läpi vuoden. Viereisellä pallokentällä pääsee talvella harjoittelemaan luistelua.

Paremman huomisen edellärakentaja

Meitä Lehdolla ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme. A-energialuokan kohteesta As. Keskuspuiston Kaskesta ekotietoinen asunnonetsijä voi hyvillä mielin ostaa uuden laadukkaasti varustellun kodin pienemmällä hiilijalanjäljellä. Keskuspuiston Kaski on nimittäin suunniteltu alusta loppuun säästämään energiaa ja vettä sekä ottamaan talteen sadevedet viherkattojen avulla. Kohde lämpenee kaukolämmöllä. Helpposäätöinen vesikiertoinen lattialämmitys lämmittää asunnot ihanan tasaisesti.

Kohteen osoite: Tenholantie 12 A, 00280 Helsinki

Palvelut ja etäisyydet: 

 • Bussipysäkki 50 m

 • Ratikkapysäkki 550 m 

 • Ilmalan asema 1,5 km

 • K-Market Ruskeasuo 180 m

 • Päiväkoti Ruskeasuo 280 m

 • Happy Children Kindergarten 80 m

 • Vauvauinti ja uimakoulu 80 m

 • Steiner-koulu, -esikoulu ja -lukio 320 m

 • Pyörähuolto Fillarix 330 m

 • Ruskeasuon siirtolapuutarha 360 m

 • Steinerpäiväkoti Sirius 370 m

 • Ruskeasuon liikuntapuisto 460 m

 • Pikku Huopalahden ala-aste 700 m

 • Meilahden yläaste 1,1 km

 • Laakson Neuvola 1,2 km

 • Kivelän terveysasema 1,4 km

 • Hoplaxskolan 1,8 km

 • Tripla 1,8 km

 • Helsingin keskusta 5 km

Rakennusaikataulu

Maaliskuu 2022

Ennakkomarkkinointi alkaa

Huhti- toukokuu 2022

Kauppojen teko alkaa

Huhtikuu 2022

Rakentaminen alkaa

Joulukuu 2023

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut, kuten kauniit kivitasot, jotka ovat vakiovaruste kohteen keittiöissä. Ajoissa varaavat asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. 
Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita, laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Mallipalojen värit näytöllä eivät välttämättä vastaa todellisuutta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

 Huoneistoluettelo

Ota yhteyttä

Pasi Kukkola

040 774 6927
pasi.kukkola@lehto.fi

Kimmo Koponen

050-4719722
kimmo.koponen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Helsingin Keskuspuiston Kaski I esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha