As Oy Helsingin Newton

Työpajankatu 6

Tulossa

VALMISTUU 10/2021 - 12/2021

Asuntoja vapaana 18/125

Velaton hinta alk. 184 000,0 €

As. Oy HELSINGIN NEWTON. NEROKASTA ASUMISTA KOHTUUHINTAAN. 

Rakennamme Helsingin Kalasatamaan uusia kohtuuhintaisia Nero-koteja.
Katso esitteet tästä:

ITÄISEN KANTAKAUPUNGIN SYDÄN.

Entiselle satama- ja teollisuusalueelle on noussut rento, moderni ja monipuolinen kerrostaloasujan unelma. Kalasatama on paikka, jossa koti, palvelut, työ ja vapaa-aika ovat aina ulottuvillasi. Kauppakeskus Redin palvelut kauppoineen sekä viihde- että harrastusmahdollisuuksineen ovat aivan alueen ytimessä ja naapurissa voi nauttia mm. Suvilahden ja Teurastamon monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Kalasataman metroasema on vain kiven heiton päässä ja vireän kaupunkielämän vastapainona on helppo ja välitön pääsy luontoon sekä meren äärelle.

MODERNI KOTI NIIN SINKULLE KUIN PERHEELLISELLE.

Helsingin Newtonin uudet kaupunkikodit ovat kooltaan 27–107,5 m2. Valittavanasi on yhteensä 123 asuntoa, 55 modernia yksiötä, 34 kaksiota, 29 kolmiota, 4 neliötä ja 1 viisiö. Asumisen arkea helpottavat laadukkaat keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut. On ilo kokkailla avoimessa nykyaikaisessa keittiössä, jossa kodinkoneet on integroitu. Tilavan kylpyhuoneen kalusteet ovat moderneja ja kaikissa asunnoissa on mm. tyylikäs seinämallinen Villeroy & Bochin wc-istuin. Huoneissa oleva lattialämmitys jakaa lämmön miellyttävän tasaisesti kaikkialle asuntoon eikä patterit ole sisustusunelmiesi tiellä. Osassa huoneistoja on parvi antamassa loft-asumisen tunnelmaa. Jokaisessa Newtonin asunnossa on parveke, joka voi olla myös ranskalainen.

URBAANIA ASUMISTA KAUPUNKINÄKYMIN.

16:een kerrokseen kohoavan Newtonin ylimpien kerroksien asunnoista on huippunäkymät itäiseen kantakaupunkiin. Kattokerroksessa sijaitsee myös toinen asukkaiden yhteisistä sauna-/kerhotiloista. Toinen yhteinen tila sijaitsee 7. kerroksessa, josta on pääsy viihtyisälle kattoterassille. Kellarikerroksessa on oma pesulatila sekä autohallipaikkoja myös sähköautoille.

Lataa tästä Newtonin esite!

• Tutustu As. Oy Helsingin Newtonin asuntopohjiin ja autopaikkoihin
• Lue nerokkaista sisustusratkaisuista
• Esitteessä mukana myös hinnasto!

As. Oy Helsingin Newton esite

KALASATAMA KATSOO TULEVAISUUTEEN.

Kalasatamaa on alusta asti suunniteltu laajana kaupunkikokonaisuutena ja kaupunginosaa kehitetään joustavasti yhdessä asukkaiden, yritysten, kaupungin sekä alueen muiden toimijoiden kanssa. Kalasataman tavoitteena on olla aidosti ympäristöystävällinen ja älykäs kaupunginosa, joka näyttää mallia myös muille. Alueelle on jo nyt luotu uudenlaisia, nerokkaita ratkaisuja aina jätehuollosta asukkaiden väliseen vuorovaikutukseen. Ja kun alue vuonna 2040 valmistuu, se tarjoaa 10 000 työpaikkaa sekä turvallisen ja älykkään kotipaikan jopa 25 000 urbaanille helsinkiläiselle.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Koti oman maun mukaan

Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet ja valaistus hoidetaan tyylikkäillä lednauhoilla.

Omaan asuntoon ilman säästöjä Lehto Rahalla

Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen.

Rahalle vastinetta

Asuntojen tilankäytön optimointi näkyy mm. siinä, että huoneistoissa on käytössä lattialämmitys ja kylpyhuoneessa seinämallin wc-istuin. Tilan tuntu on asunnoissa maksimoitu – upeat suuret ikkunat tuovat valoa. Kaikissa asunnoissa on parveke, joka voi olla myös ranskalainen. Linjakas tyyli jatkuu läpi aina keittiö- ja kylpyhuonetiloihin saakka.

Sujuvat liikenneyhteydet helpottavat työmatkalaisten päivää

Helsingin Kalasatamassa olet lähellä niin luontoa kuin kantakaupungin sykettä. Kalasatamasta on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Metro lähtee vain 200 metrin päästä kotiovelta. Täältä on helppo myös lähteä kaupungin ulkopuolelle – Lahden väylälle on vain 2 km.

Kaikki arjen palvelut lähellä

Lähellä ovat niin koulut, päiväkodit ja monet kaupalliset palvelut, ravintolat sekä harrastusmahdollisuudet. Muutamassa minuutissa pääset metrolla ostoksille tai viihtymään Helsingin keskustaan.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta ja nerokkaasta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset ja kohtuuhintaiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Haluatko ostaa asunnon Edisonista ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!

Kohteen osoite: Työpajankatu 6, 00530 Helsinki.

Alueen palvelut

Lähellä ovat niin koulut, päiväkodit sekä suuri valikoima ravintoloita ja muita kaupan palveluita – upeita harrastusmahdollisuuksia unohtamatta.   

 • Kalasataman metroasema 200 m

 • Kalasataman peruskoulu 700 m

 • Päiväkoti Kalasatama 700 m

 • Kauppakeskus Redi 180 m

 • Terveysasema 300 m

 • Kalasatamanpuisto ja leikkipaikka 750 m

 • Isoisänsilta 1 km

 • Kallion kirjasto 1,5 km

 • Uimahalli 1,8 km

 • Rautatieasema 3,2 km

 • Kampin linja-autoasema 3,8 km

   

   

Rakennusaikataulu

kesä 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

syksy 2019

Kauppojen teko alkaa

syksy 2021

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Uuden kotisi persoonallinen tyyli syntyy yksilöllisten valintojesi pohjalta. As. Oy Helsigin Newtonin kalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Autamme sinua mielellämme valinnoissasi.

HUOM! Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan asuntoon ilman säästöjä!

Lehto Rahan avulla asunnon ostaja voi asua 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

Täytä hakemus toivomaasi asuntoon täällä.

Lehto Raha

Lehto Raha on vaivaton tapa ostaa uusi asunto.

Perinteistä asuntosäästämistä fiksumpi vaihtoehto!
1. Valitse unelmiesi asunto (lehtoraha.fi)
2. lähetä hakemus ja tutustu asuntomyynnissä
3. ja lunasta omaksi asuttuasi 12 kk vuokralla.
Pääset muuttamaan valitsemaasi uuteen asuntoon ja hyödyt hyvitettävästä osuudesta, kun lunastat asunnon itsellesi.
LEHTORAHA.FI

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Peppi Puhakka

040 771 4152
peppi.puhakka@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu
• Tutustu pohjaratkaisuihin ja hintoihin

As. Oy Helsingin Newton esite

Newtonin sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha