As Oy Järvenpään Kunnari

Ylänkötie, 04400 Järvenpää

Rakenteilla

VALMISTUU 05/2019 - 07/2019

Asuntoja vapaana 0/32

Velaton hinta alk. 141 000,0 €

As. Oy Järvenpään Kunnari

Järvenpään Kunnari on viihtyisä 32 kodin puurakenteinen luhtitaloyhtiö, joka rakentuu Kinnarin kaupunginosaan. Kinnari on Järvenpään suosituimpia ja halutuimpia asuinalueita, jonne harvoin rakennetaan uusia asuintaloja - nyt on ainutlaatuinen tilaisuus muuttaa upouuteen kotiin vehreälle pientaloalueelle Järvenpään keskustan tuntumaan.

Moderneja, valoisia ja ihastuttavia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. 

Yksiöissä valoa sisään kutsuvat kauniit pariovelliset parvekkeet, kaksioissa ja kolmioissa voi aamukahvit nauttia omalla viihtyisällä parvekkeella. Kaikissa asunnoissa on upeat, uutuudenkiiltävät kylpyhuoneet sekä huipputyylikkäät keittiöratkaisut integroiduilla kodinkoneilla. Jalkoja hemmottelee ihanan ylellinen lattialämmitys.

Järvenpään keskustan naapurissa

Koko Järvenpään keskusta puistoineen, kulttuurielämyksineen, shoppailuineen ja liikenneyhteyksineen on täältä kävelyetäisyydellä. Kaupunkilaisten rakastama Tuusunlanjärvi kutsuu kesäisin uimaan ja talvisin luistelemaan.

Kinnarin arvostettu ja rauhallinen alue

Kinnarin pientalopainotteinen  alue  on  suosittu  etenkin  perheiden  keskuudessa,  eikä  ihme!  Päiväkoti  (600m),  koulu  (450m),  terveyskeskus  ja  neuvola  (850)  ovat  kaikki  lähellä,  samoin  kuin  ruokakaupat  (lähin 400  m,  K-Citymarket  850  m).  Järvenpään  rantapuisto  uimarantoineen  (1,8km)  on  kuuden  minuutin  pyörämatkan  päässä,  ja  Kinnarista  löytyy  viihtyisiä  puistoja  myös  omasta  takaa.

Ihanan moderni sisustus

Deco-luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

Vehreä ja rauhallinen sijainti keskustan läheisyydessä

Pientalovaltaisella alueella asut viihtyisästi mutta kuitenkin kaikki palvelut helposti ulottuvillasi!

Kauniisti päivitettyä perinteistä puutaloidylliä

Ulkoseinien lämmin ja tuoksuva puuverhoilu luo herkullisen kontrastin sisätilojen eleettömän vaalean eleganssin kanssa. Viimeistellyt sisustusratkaisut kruunaavat kokonaisuuden.

Helppoa ja luonnonläheistä arkea lapsiperheille

Päiväkoti (600 m), koulu (450 m), terveyskeskus ja neuvola (850) ovat kaikki leppoisan kävelymatkan päässä, samoin kuin ruokakaupat (lähin 400 m, K-Citymarket 850 m).

Vuokratuottoa tarvittaessa

Keskustan työpaikkojen, palvelujen läheisyys sekä tuhansien opiskelijoiden toisen asteen koulutuskeskusten sijainti varmistaa hyvän vuokratuoton.

Deco-tuoteperheen lippulaiva!

Deco-tuoteperheemme valmistetaan valvotusti tehdasolosuhteissa ja itse talon pystytys tapahtuu todella nopeasti ja sääsuojatusti.

Kohteen osoite: Ylänkötie, 04400 Järvenpää

Alueen palvelut

PALVELUT JA ETÄISYYDET: 
- Pop Ravintola 170 m 
- Bussipysäkki 280 m
- Kotipizza 300 m 
- Lidl 400 m 
- Kinnarin koulu 450 m 
- Kinnarin päiväkoti 600 m 
- K-Market Kinnari 700 m 
- Terveyskeskus ja neuvola 850 m 
- K-Citymarket (apteekki, pankkiautomaatti ja Alko) 850 m 
- Tokmanni 900 m 
- Järvenpää-talo 1,0 km 
- Kirjasto 1,0 km 
- Järvenpään asema 1,3 km 
- Järvenpään keskusta 1,5 km 
- Järvenpään rantapuisto 1,7 km 
- Uimahalli 1,8 km 
- Tervanokan uimaranta 1,8 km 
- Ammattiopisto Keuda: Sibeliuksenväylä 1,9 km ja Wärtsilänkatu 2,5 km 
- Lukio 2,5 km 
- Helsinki-Vantaan lentoasema 23, 9 km 
- Helsingin keskusta 39,1 km 

Rakennusaikataulu

Lokakuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Marras-joulukuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Kesä-heinäkuu 2019

Valmistuminen

Deco-luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

DECO - Laadukas puukoti

Lehto Deco -puukerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon vaatiman puumateriaalin alle minuutissa. Puuta meillä suomalaisilla siis riittää ja hyödynnämme sitä parhaaseen mahdolliseen käyttöön – asuinrakentamiseen.

Deco-talot rakennetaan suurimmaksi osaksi yhdestä maailman laadukkaimmista rakennusaineista - suomalaisesta puusta, edistyksellisillä rakentamismenetelmillä. Puutalojen sisäilma on laadultaan erinomaista, koska puu hengittää materiaalina hyvin. Puun käyttö rakennusmateriaalina lisääntyy Suomessa jatkuvasti, sillä hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää, uusiutuvaa ja ekologista. Suomessa puurakentamisella on pitkät perinteet, ja puurakentamisen hyödyt tunnetaan hyvin. Kotimaisena raaka-aineena puun käytön lisäämisellä on myös kansantaloudellista hyötyä ja sen työllisyysvaikutukset ovat merkittävät.

Keittiöiden kodinkoneet ovat korkealaatuisia ja kalusteisiin integroituja ja altaat sekä wc-kalusteet ovat tyylikkäitä ja tasokkaita. Asunnot ovat lisäksi valoisia suurien ikkunoiden ansiosta. Rakennusvaiheessa on mahdollista valita mieluisimmat sisustusratkaisut tarkkaan valituista sisustusmateriaalivaihtoehdoistamme, jolloin kodista voi tehdä juuri oman näköisensä.

Valokuvat jo valmistuneesta DECO kohteesta.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Kunnariin Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Järvenpään Kunnarin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti