}}

As. Oy Järvenpään Kvartetti

Harava 1, 04400 Järvenpää

Valmis

Asuntoja vapaana 1/56

Velaton hinta alk. 179 000,0 €

Seuraavat esittelyt

Harava 1, 04400 Järvenpää
La 15.12.2018 klo 12:30-13:00

Sibeliuksenkin niin rakastamat peltoaukeat levittäytyvät Kvartetin ympärillä. Tervetuloa iki-ihanaan historialliseen Ainolaan asumaan!

Ihania laatukoteja Ainolassa, Sibeliuksen huvilan naapurissa!

Sibeliuksen Ainolan maisemiin Järvenpään Lepolaan kohoaa As. Oy Järvenpään Kvartetti, Lehdon Deco-tuoteperheen uusi lippulaiva, neljän puupäällysteisen luhtitalon viehättävä kokonaisuus. Deco-luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Ainolan junaseisakkeen lähellä

Järvenpään Lepola III on uusi asuinalue, joka on jatkoa suositulle Lepola II alueelle. Erityisen suotuisan alueesta tekee erinomaiset kulkuyhteydet viereiseltä Ainolan junaseisakkeelta. Seisakkeelle on matkaa vain n. 500 metriä. Yhteensä alueella opiskelee lähes 2000 opiskelijaa, mikä tekee tästä kohteesta myös erittäin houkuttelevan sijoitusmielessä!

”Helsingissä laulu kuoli sisälläni”

”Helsingissä laulu kuoli sisälläni”, valitteli Sibelius, ja rakennutti Ainola-nimisen huvilan Järvenpäähän, parin sadan metrin päästä paikasta, johon As. Oy Järvenpään Kvartetti nousee nyt. Järvenpäässä itsenäisyytemme syntyvuosien taiteilijoita veti puoleensa pääkaupungin läheisyys mutta myös luonnon rauha. Sama yhdistelmä, joka tekee Lepolan alueesta Järvenpäässä vastustamattoman asuinkohteen nytkin, 2020-luvun taitetta lähestyttäessä.

”Suurimman osan olen säveltänyt Ainolassa. Minusta tuntuu aina, että jokaisen pitää elää metsässä taikka suuressa kaupungissa. Täällä Ainolassa tämä hiljaisuus puhuu.” (Lähde: www.ainola.fi)

Kuva: Arto J

Liikenneyhteydet parasta a-luokkaa

Kvartetti nousee rauhalliselle alueelle lähelle oppilaitoksia ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Ainolan junaseisakkeelle on vain puolisen kilometriä, ammatti- ja seurakuntaopistoille 800 metriä, uimarannalle reilu kilometri ja keskustaan 2,5 km. Lähimpään ruokakauppaan polkaisee muutamassa minuutissa. Elämänlaatua tarjoava luonnonläheinen alue on ihanteellinen varsinkin vuokramarkkinoita ajatellen.

Parvekkeelliset valoisat asunnot

Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti tilaviin ja valoisiin oleskelutiloihin, joissa suurin osa valveillaoloajasta yleensä vietetäänkin. Luonnonvaloa tulvii sisään suurista ikkuna-ovi yhdistelmistä, joista on myös käynti parvekkeelle. Asunnot ovat laadukkaasti sisustettu ja varustettu mm. integroiduilla kodinkoneilla, induktioliedellä ja nykyaikaisella keittiön komposiittialtaalla. Lapsille on virikkeellinen, suojaisa ja turvallinen leikkialue sisäpihan keskiössä. Autoileville ihmisille on parkkipaikkoja vähintäänkin riittävästi.

Mukavan kokoisessa kaupungissa luonto on aina lähellä ja liikuntaharrastusmahdollisuudet samoin. Lemmenlaakson lehdon ja Tuusulanjärven lintuveden luonnonsuojelualueet kuululvat Natura 2000 -ohjelman piiriin. Rantapuiston vieressä sijaitsee lintujensuojelualue, jossa lintujen elämää Tuusulanjärvellä voi katsella ja kuunnella lintutornista aivan keskustan tuntumassa!

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Miljöö, jota mestarikin rakasti

Järvenpään ja sen kahdeksan kilometrin pituisen Tuusulanjärven idylliset maisemat kiehtoivat suomalaisen taiteen kultakauden nimekkäimpiä tekijöitä - eivätkä syyttä. Sibelius, Aho, Järnefelt ja monet muut loivat mestariteoksensa täällä nauttien Helsingin läheisyydestä mutta myös luonnon hiljaisuudesta ja luomisrauhasta.

Pyöräilijän ja liikkujan unelma

Liikuntalajeja Järvenpäässä voi harrastaa monipuolisesti ratsastuksesta, jalkapallosta ja jääkiekosta ringetteen, pesäpalloon, jalkapalloon ja koripalloon. Talvipakkasilla paikalliset kiristävät luistimet jalkaan ja lähtevät suihkimaan Tuusulanjärvelle auratulle luistinradalle! Kvartetista pääsee kätevästi niin lenkille tai uimaan järvimaisemiin, futista pelaamaan Ainolan nurmelle kuin ratsastamaan läheiselle tallillekin.

Kasvava ja elinvoimainen Järvenpää

2020-lukua lähestyvä dynaaminen Järvenpää on kovassa nosteessa koulutus- ja kulttuuritarjontansa sekä vikkelien liikenneyhteyksiensä ansiosta. Kaupungin asukasluku kasvaa kasvamistaan samalla kun liikenneyhteydet nopeutuvat.

Nopeat kulkuyhteydet juna-aseman naapurissa

Helsinkiin pääsee Järvenpäästä alle puolen tunnin junalla tai autolla, ja Helsinki-Vantaan lentokenttä avaa ovet kaikkialle maailmaan vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Melkoiset maastot ulkonaliikkujalle

Lemmenlaakson lehdon ja Tuusulanjärven lintuveden luonnonsuojelualueet kuululvat Natura 2000 -ohjelman piiriin. Rantapuiston vieressä sijaitsee lintujensuojelualue, jossa lintujen elämää Tuusulanjärvellä voi katsella ja kuunnella lintutornista aivan keskustan tuntumassa!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Harava 1, 04400 Järvenpää

HELSINKIIN 30 MINUUTISSA

Lepolan asuinalueelta on vain kävelymatka Ainolan juna-asemalla, josta junamatka Helsinkiin kestää alle 30 minuuttia. Bussiyhteydet Tuusulan ja Helsingin suuntaan ovat myös hyvät.

OPPILAITOKSET LÄHELLÄ

Lepolan kaupunginosan lähialueella sijaitsevat Seurakunta ja Keuda -ammattiopistot, Ratsastuskeskus Aino sekä Ainolan jalkapallokenttä. Kyrölän ja Jukolan koulut sekä ruokakauppa sijaitsevät kävelymatkan päässä. Järvenpään keskusta sijaitsee noin 2km matkan päässä, jossa on tarjolla kaupungin kaikki palvelut, kuten virastotalo, kaupat, kampaamot, ravintolat sekä uimahalli. Kulttuuria harrastaville keskustan tuntumassa sijaitsee myös Järvenpää-talo, jossa järjestetään monipuolisesti kulttuuri- ja musiikkitapahtumia.

  • Junaseisake 500m
  • Ammattiopisto 800m
  • Seurakuntaopisto 800m
  • Helsinki 36km
  • Päiväkoti 900m
  • Järvenpää 2,6km

Rakennusaikataulu

heinäkuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Nyt

Kauppojen teko

marras-joulukuu 2018

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista ja edistyksellisillä plisee-kaihtimilla voit säätää ikkunoiden näkymän mieleiseksesi. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella. Pientä luksusta kylmeneviin syys- ja talvi-iltoihin tuo lattialämmitys

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Kohteen sisustusvalinnat on jo tehty. Kysy myyjältä tarkemmat asuntokohtaiset tiedot.

Deco-talot rakennetaan suurimmaksi osaksi yhdestä maailman laadukkaimmista rakennusaineista - suomalaisesta puusta, edistyksellisillä rakentamismenetelmillä. Puutalojen sisäilma on laadultaan erinomaista, koska puu hengittää materiaalina hyvin. Puun käyttö rakennusmateriaalina lisääntyy Suomessa jatkuvasti, sillä hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää, uusiutuvaa ja ekologista. Suomessa puurakentamisella on pitkät perinteet, ja puurakentamisen hyödyt tunnetaan hyvin. Kotimaisena raaka-aineena puun käytön lisäämisellä on myös kansantaloudellista hyötyä ja sen työllisyysvaikutukset ovat merkittävät.

DECO - Laadukas puukoti

Lehto Deco -puukerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon vaatiman puumateriaalin alle minuutissa. Puuta meillä suomalaisilla siis riittää ja hyödynnämme sitä parhaaseen mahdolliseen käyttöön – asuinrakentamiseen.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Kvartettiin Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Harava 1, 04400 Järvenpää
La 15.12.2018 klo 12:30-13:00

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Järvenpään Kvartetin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti