As Oy Järvenpään Plyysi

Arolantie 1, 04410 Järvenpää

Rakenteilla

VALMISTUU 05/2019 - 07/2019

Asuntoja vapaana 1/60

Velaton hinta alk. 119 000,0 €

Tervetuloa asuntonäyttöön 23.5 klo 17.00-18.30. Katso tarkemmat tiedot alta.

Yksiö 29,5m2 klo 17.00-17.30
Kolmio 58,5m2 klo 17.30-18.00
Neliö 68m2 klo 18.00-18.30
 

Näihin koteihin pääset muuttamaan 31.5.2019! 

Lehto rakentaa palvelujen tuntumaan aivan keskustan kupeeseen vanhalle asemakaava-alueelle upouuden seitsemänkerroksisen kerrostalon. Samassa pihapiirissä sijaitsee suojeltu, alun perin vuonna 1939 rakennettu vanha mattotehdas, jonka kunniaksi uusi taloyhtiö on saanut nimekseen As. Oy Järvenpään Plyysi.

Järvenpään keskustan läheisyyteen laadukkaita kerrostaloasuntoja

As. Oy Järvenpään Plyysiin valmistuu 60 asuntoa käsittävä uusi kerrostalokokonaisuus Järvenpään keskustan palveluiden ja junaradan läheisyyteen. Tässä upea mahdollisuus hankkia kohtuuhintainen koti vain puolen tunnin päästä Helsingin keskustasta.

Etsitkö laadukasta kotia junaradan läheltä?

Järvenpään tarina on nousussa, sillä elinvoimainen kaupunki vetää uusia asukkaita puoleensa ympäri maata. Kaupungin ainulaatuinen historia yhdistettynä sopivaan sijaintiin ja loistaviin kulkuyhteyksiin tekee siitä erinomaisen valinnan muun muassa Helsingin-työmatkalaisille.
Vuosina 2015–2017 Järvenpäässä väestönkasvu on ollut selvästi suurempaa kuin muissa pääkaupunkiseutua ympäröivissä Kuuma-kunnissa. Järvenpään muuttovoitto oli 1­500 ihmistä, kun koko Kuuma-alueen yhteenlaskettu muuttovoitto oli 1 900 ihmistä. Lisäksi Järvenpäässä syntyvyys on alueen suurinta.

Palvelut löytyvät vierestä ja junalla Helsinkiin alle 30 minuutissa

Kaupat, liikkeet, ravintolat ja muut julkiset ja kaupalliset palvelut löytyvät kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Helsingin-työmatkalaisia ilahduttaa tieto siitä, että rautatieasema sijaitsee vain reilun puolen kilometrin päässä kotiovelta. Bussiasema löytyy junaradan varrelta 500 metrin päästä. Helsingin päärautatieasemalle matkustaa junalla 30 minuutissa, eikä ajomatka omalla autollakaan ole kuin 44 minuuttia.

Upeita ja fiksusti suunniteltuja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Yksiöissä valittavanasi on yhdeksän erilaista pohjaratkaisua. Yksiöiden koot vaihtelevat välillä 29,5 ̶ 33m2 ja niiden valtteja ovat valoisuus, tehokas tilankäyttö sekä tinkimätön tyyli. Kaikissa yksiöissä on pariovellinen ranskalainen parveke, joko ranskalaista mallia tai hieman suurempi miniparveke.

58,5-neliöisissä kolmioissa on kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta ja ihana, viihtyisä parveke vaikka oman pikku viherkeitaan rakentamiseen. Tutustu asuntojen pohjapiirroksiin ja varaa oma unelmakotisi jo tänään!

Haluatko ostaa asunnon Plyysistä ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!

Esim. kolmio A6 3h + kt / Vh. 167 500 €. Tontin vuokravastike 136 €/kk, Hoitovastike 158 €/kk, Lyhennysvapaan jälkeinen rahoitusvastike 601 €/kk. Halutessasi voit lunastaa tontin itsellesi, jolloin tontin lunastusosuus 36 079 €.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Pihapiirin kiinnostava historia

Uuden taloyhtiön nimi viittaa menneeseen, sillä pihapiirin tehdasrakennus tunnettiin valmistuttuaan Plyyshi- ja mattotehtaana. Viime vuosina mattotehdas on ollut toimisto- ja pienteollisuus- käytössä, mutta asemakaavamuutoksen myötä se muutettiin asuinkäyttöön. Yhdessä uudisrakennuksen kanssa talot muodostavat näyttävän kokonaisuuden.

Omaan asuntoon ilman säästöjä Lehto Rahalla

Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen.

Sijoitus yhteen nopemmin kasvavista kaupungeista

Järvenpään tarina on nousemassa uuteen kukoistukseen, kun elinvoimainen kaupunki vetää uusia asukkaita puoleensa ympäri maata. Vuosina 2015–2017 Järvenpäässä väestönkasvu on ollut selvästi suurempaa kuin muissa pääkaupunkiseutua ympäröivissä Kuuma-kunnissa. Järvenpään muuttovoitto oli 1­500 ihmistä, kun koko Kuuma-alueen yhteenlaskettu muuttovoitto oli 1 900 ihmistä. Lisäksi Järvenpäässä syntyvyys on alueen suurinta. (Lähde Helsingin Sanomat 21.4.)

Nopeat yhteydet Helsinkiin

Helsingin-työmatkalaisia ilahduttaa tieto siitä, että rautatieasema sijaitsee vain reilun puolen kilometrin päässä kotiovelta. Bussiasema löytyy junaradan varrelta 500 metrin päästä. Helsingin päärautatieasemalle matkustaa junalla 30 minuutissa, eikä ajomatka omalla autollakaan ole kuin 44 minuuttia.

Kaikki arjen palvelut lähellä

Asukkaat pääsevät nauttimaan loistavan sijainnin eduista, sillä kaikki kaupat, liikkeet, ravintolat ja muut julkiset ja kaupalliset palvelut löytyvät kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Ammattiopistoja ja muita kouluja on tarjolla niin aikuisille kuin lapsille, ja päiväkodit pitävät hyvää huolta perheen pienimmistä. Kaikki julkiset palvelut sosiaali- ja terveyskeskuksineen ovat alle kilometrin päässä.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Arolantie 1, 04410 Järvenpää

Alueen palvelut

Järvenpään Plyysin sijainti on todella hyvä, sillä kaikki kaupat, liikkeet, ravintolat ja muut julkiset ja kaupalliset palvelut löytyvät kävely- tai pyöräilymatkan päästä. 

 • Päiväkoti 250 m
 • Kirjasto 400m
 • S-Market 450m
 • Uimahalli 450m
 • K-Supermarket 550m
 • Bussiasema löytyy junaradan varrelta 650 metrin päästä
 • Juna-asema 650m
 • Tokmanni 850m
 • K-Citymarket 900m
 • Ammattiopisto Spesia 1km
 • Kinnarin Koulu 1km
 • Prisma 1,2km
 • Lidl 1,6km

Rakennusaikataulu

alkuvuosi 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Nyt

Kauppojen teko

31.5.2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Uuden kotisi persoonallinen tyyli syntyy yksilöllisten valintojesi pohjalta. Kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Autamme sinua mielellämme valinnoissasi. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin.

HUOM! Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Plyysiin Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Järvenpään Plyysi Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha