As Oy Jyväskylän Koneistaja

Kaivokatu 3 B, 40700 Jyväskylä

Valmis

Asuntoja vapaana 1/71

Velaton hinta alk. 140 000,0 €

 

Upeita pikkukoteja vilkkaimpien opiskelijakampusten lähelle Jyväskylään!

Jyväskylän opiskelijakaupungin sydämeen, Vehkalammen puistoa vastapäätä Kaivokadulle kohoaa pian upea kahdeksankerroksinen uudiskohde nimeltä As. Oy Jyväskylän Koneistaja. Tontti on taloyhtiön oma, joten tontinvuokravastiketta ei ole. 

Valitse omasi toinen toistaan upeammista yksiöistä ja kaksioista

As. Oy Jyväskylän Koneistaja on komea, moderni kerrostalokohde. Sen kahdeksaan kerrokseen valmistuu yhteensä 65 kappaletta 24,5 – 35,5m2 kokoisia yksiöitä, sekä kahdeksan kutsuvaa, 43m2 kokoista kaksiota. Yksiöistä 16 suurinta on alkovillisia. Schildtin erikoislukion, Gradian ammattiopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun sekä yliopiston läheisyys tekee asunnoista myös kiinnostavan kiinteistösijoituskohteen.

Sijainti toimii niin omistusasujalle, kuin vuokra-asukkaalle

Oppilaitoksia ajatellen As. Oy Jyväskylän Koneistajan sijainti toimii, sillä Kaivokadulta kipaisee hetkessä niin Jyväskylän yliopistolle ja ammattikorkeakoulukampuksille kuin suuriin toisen asteen oppilaitoksiinkin. Jyväskylän yliopistolle matkaa tulee vain 1,6 kilometriä. Schildtin lukion Viitaniemen toimipiste kutsuu Vehkalammen puiston toisella puolella, vain 600 metrin päässä. Voionmaan toimipisteelle on matkaa 900 metriä. Yhteensä Schildtin erikoislukiossa opiskelee peräti 1200 nuorta. 1500 opiskelijan ammattiopisto Gradialle on matkaa vain kilometri. Näillä kulmilla juuri Koneistajan kotien kaltaiset hyvin suunnitellut pikkukodit ovat kysytyimmillään!

Viihtyisä piha ja kätevä parkkihalli

As. Oy Jyväskylän Koneistajan pihasta on suunniteltu viihtyisä. Sitä elävöittävät viheralueet, piknik-pöydät ja lasten oma leikkipaikka. Pihapuiden varjossa kelpaa pitää silmällä keinuissa ja hiekkalaatikolla viihtyviä lapsia ja päivittää samalla kuulumiset naapurien kesken. Kaksi- ja nelipyöräisiä ystäviämmekään ei As. Oy Jyväskylän koneistajassa ole unohdettu! Polkupyörille löytyy taloyhtiöstä kymmenittäin paikkoja. Autolle taas voi hankkia oman budjetin mukaan joko avopaikan, kylmän tai puolilämpimän hallipaikan. Toimivan arjen paketin viimeistelevät kätevät irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot.

Moderneja, valoisia ja ihastuttavia yksiöitä ja kaksioita

Yksiöissä valoa sisään kutsuvat kauniit pariovelliset parvekkeet, kaksioissa ja kolmioissa voi aamukahvit nauttia omalla viihtyisällä parvekkeella. Kaikissa asunnoissa on upeat, uutuudenkiiltävät kylpyhuoneet sekä huipputyylikkäät keittiöratkaisut integroiduilla kodinkoneilla. Jalkoja hemmottelee ihanan ylellinen lattialämmitys.

Koneistajan kaksiot ovat kaikki kulmahuoneistoja. Olohuoneeseen tulvii valoa kahdesta eri suunnasta, kolmesta ikkunasta. Olohuoneeseen mahtuu kaikki tarvittava: sohva, sohvapöytä ja neljän tai kuuden hengen ruokailuryhmä mahtuvat tänne helposti. Kaikissa kaksioissa on ihanan viihtyisä kulmaparveke ja reilunkokoinen makuuhuone, jonka seinän levyiseen kaapistoon saa järjestykseen vaatteet ja kaiken muun tarvittavan.

Kaksi- ja nelipyöräisiä ystäviämmekään ei As. Oy Jyväskylän koneistajassa ole unohdettu! Polkupyörille löytyy taloyhtiöstä kymmenittäin paikkoja. Autolle taas voi hankkia oman budjetin mukaan joko avopaikan, kylmän tai puolilämpimän hallipaikan.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Kävelyetäisyydellä kaikesta

As. Oy Jyväskylän Koneistajassa asut kävelyetäisyydellä kaikista kaupungin palveluista, elämyksistä ja huvituksista.

Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet

Savelan kaupunginosa tarjoaa monia mahdollisuuksia liikkeen ja luonnon ystäville, esim. Laajavuori mahtavine lenkkiopolkuineen.

Upeat, fiksusti suunnitellut kodit

As. Oy Jyväskylän Koneistaja tarjoaa upeita pikkukoteja modernia estetiikkaa ja asumisen helppoutta arvostaville kaupunkilaisille. Pääosassa näissä yksiöissä ja kaksioissa on valo, tila, linjakkuus ja tyyli.

Lähellä kampusalueita

As. Oy Jyväskylän Koneistajan sijainti on ihanteellinen asumiseen ja vaikka vuokraamiseen, sillä opiskelijakaupungin suurimmat kampukset sijaitsevat kaikki kävely- tai pyöräilymatkan päässä.

Valoisat modernit asunnot

Yksiöissä valoa sisään kutsuvat kauniit pariovelliset parvekkeet, kaksioissa ja kolmioissa voi aamukahvit nauttia omalla viihtyisällä parvekkeella.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kaivokatu 3 B, 40700 Jyväskylä

Palvelut ja etäisyydet:

 • K-Supermarket 45 m (Otto-automaatti, Postin pakettiautomaatti, Salaattibaari, Rinki-ekopiste)

 • Bussipysäkki 160 m

 • Schildtin lukio Viitaniemi 600 m ja Voionmaa 900 m

 • Ammattiopisto Gradia 1 km

 • Jyväskylän ammattikorkeakoulu 1,3 km ja 2,0 km

 • Jyväskylän yliopisto 1,6 km

 • Subway 300 m

 • Kuntosali GOGO Express Savela 550 m

 • Lounasravintola/Konditoria Caffitella 500 m

 • Kotipizza 650 m

 • Terveysasema 1,9 km

 • Kirjasto 2 km

 • Viitaniemen uimaranta 1,9 km

 • Viitaniemen liikuntapuisto 1,2 km

 • Finnkino 2,4 km

 • Kauppakeskus Forum 2,3 km

 • Matkakeskus 2,6 km

Rakennusaikataulu

Heinäkuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Heinä-elokuu 2018

Kauppojen teko alkaa

syksy 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

As. Oy Jyväskylän Koneistaja tarjoaa upeita pikkukoteja modernia estetiikkaa ja asumisen helppoutta arvostaville kaupunkilaisille. Pääosassa näissä yksiöissä ja kaksioissa on valo, tila, linjakkuus ja tyyli. Miten sinä sisustaisit oman, upean unelmakotisi?

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Emmi Lindholm

040 773 8631
emmi.lindholm@lehto.fi

Oskar Larsen

0504756607
oskar.larsen@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Kaivokatu 3 B, 40700 Jyväskylä
Su 22.09.2019 klo 13:00-13:30

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Jyväskylän Koneistajan Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha