Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähde

Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala

Rakenteilla

VALMISTUU 04/2019 - 06/2019

Asuntoja vapaana 17/89

Velaton hinta alk. 77 660,0 €

Kuohunlähteesta nautit upeista järvenrantamaisemista ja ylimmistä kerroksista näkymistä Kirkkojärven yli.

Osta nyt ja saat 24 kk tuottotakuun* tai 12 kk hoitovastikkeet veloituksetta!

*Esimerkiksi vuokratuotto 22 m2 yksiöstä 6 % ja oman pääoman tuotto 24 kk on jopa 18 %.
Kampanja voimassa 30.4. asti.

As. Oy Kangasalan Kuohunlähde.
Tyylikkäitä koteja keskustassa Kuohun uimahallin naapurissa

Humisevat harjut ja sinisinä välkkyvät vedet. Kangasalan luonnon kauneus saa hengityksen kevenemään ja sydämen laulamaan! Kuohunlähteestä ja sen äärelle suunnanneista terveysmatkailijoista on inspiraationsa saanut myös uusi upea As. Oy Kangasalan Kuohulähde kohoaa paraatipaikalle Kangasalan modernin keskustan ja Kirkkojärven rannan tuntumaan Kirkkojärventie 6 -osoitteeseen.

Hurmaavia koteja As. Oy Kangasalan Kuohunlähteessä

As. Oy Kangasalan Kuohunlähde on upea kymmenkerroksinen uudiskohde uimahalli Kuohun naapurissa. As. Oy Kangasalan Kuohunlähteeseen valmistuu moderneja ja tyylikkäitä yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Osasta tämän upean 10-kerroksisen rakennuksen asunnoista avautuvat mahtavat näkymät Kirkkojärven yli. 

Loistava sijainti

Ydinkeskustaan on vain parisataa metriä ja muihin kaupunginosiinkin helppo kävely- tai pyöräilymatka. Tampereen, Helsingin, Lahden ja Padasjoen bussit lähtevät Keskusaukiolta 250 metrin päästä kotoa, Tampereen bussit vartin välein. Jos oma auto löytyy, suhauttaa sillä Tampereen ydinkeskustaan puolessa tunnissa. Pysäköintioikeus nelipyöräiselle ystävälle on mahdollista lunastaa kodin viereisestä parkkihallista. 

Upeat maisemat ja hieno historia!

Upeat maisemat eivät jääneet huomaamatta 1700-luvun hienostolta, joka suuntasi eri puolilta Suomea Kangasalle Kuohunharjun kupeessa Kuohunlahden rannalla sijaitsevan Kuohunlähteen äärelle. Lähteen vedellä uskottiin 1700-luvulla olevan parantavia vaikutuksia. Siksipä hienostorouvien, -neitien, ja herrojen nähtiin useinkin tapaavan täällä terveyslähteissä kylpien, ulkoillen, tuttuja tavaten ja nauttien hyvää tekeviä, parantavia vesiä.

Upeita luontoelämyksiä

As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen sijainti Kirkkojärven rannan lähellä tarjoaa talon asukkaille myös harvinaisen upeita ulkoilumahdollisuuksia arjen piristykseksi. Kirkkojärvi on Natura 2000 -suojelukohde, jonka siivekkäiden asukkaiden elämää on mukava seurailla lintutornin suojista. Mikä parasta, reilun 10 kilometrin pituinen luontopolku järven ympäri lähtee aivan naapurista, uimahallin edestä! (Kuva: Aulis Eskola)

Uimahallin naapurissa

Kuohussa uit itsesi kuntoon, karaistut kylmäaltaassa, jumppaat monitoimialtaassa, heittäydyt välillä liukumäkeen ja hyppäät vaikkapa kierteellä kolmesta metristä. Löylyveden sihahdus saunan kuumalle kiukaalle kruunaa uintihetken. Kuohun tiloissa voit myös vetää reippaan aamu- tai iltatreenin kuntosalilla ja rentoutua jalkahoidossa, lymfaterapiassa tai urheiluhierojalla.

22 ̶ 22,5 -neliöisissä kodeissa jokainen neliö on tehokäytössä. Toimivan eteisen kulmassa on modernin kiiltävä wc-kylpyhuone. Avokeittiö on kätevä, toimiva ja tyylikäs. Kutsuva huone on suunniteltu helposti kalustettavaksi ja valoisaksi: tänne mahtuu kyllä kaikki tarvittava! Valoa soljuu sisään suuresta ikkunasta tai pariovelliselta ranskalaiselta parvekkeelta. Pintamateriaalit ja kiinteiden kalusteiden design inspiroivat sisustamaan kodista omannäköisen.

Kolmiot - lasiovelliset tila-asunnot
Osassa kohteen kolmioista on tyylikkäät ja modernit lasiovet jakamassa olohuoneen ja toisen makuuhuoneen. Tarpeen mukaan lasiovilla jaettu makuuhuone muuntautuu kauniiksi kirjastohuoneeksi. Kaikista kohteen kolmioista avautuu upeat näkymät kirkkojärvelle ja asukkaan on mahdollista ihailla Kirkkojärven kaunista maisemaa niin keittiöstä, olohuoneesta, kuin toisesta makuuhuoneestakin.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

Harvinaista herkkua: Uudiskoteja ydinkeskustassa

Kaupunkikeskustoissa palvelut toimivat parhaiten, mutta uusia asuntoja rakennetaan vähän, mikä tuo kilpailuetua vuokramarkkinoilla. (Lähde: Vuokraturva.)

Luontopolulle kotiovelta

Jos mielesi kuitenkin tekee luontoelämysten pariin, Kirkkojärven pitkä luontopolku lähtee parin askeleen päässä kotiovelta.

Tyylikkäitä tehoneliöitä katseet keräävässä uudisrakennuksessa

Neliöitään suurempiin yksiöihin tuovat valoa ja avaruutta suuret ikkunat tai viehättävät, pariovelliset ranskalaiset parvekkeet.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Mielit sitten torille, kirjastoon, bussille, kirjastoon tai lukiolle, kävellen tai pyörällä olet hetkessä perillä!

Naapurissa uimahallin altaat, hotelli- ja hyvinvointipalvelut

Harva voi sanoa asuvansa kuin hotellissa ̶ As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen asukkaat voivat!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala

Alueen palvelut

- Kuohu – Kangasalan uimahalli (kahvio Pisara, vesijumppa, jalkahoito, lymfaterapia, kuntosali, urheiluhieroja ym.) 30 m

- Kirkkojärven kulttuuri- ja luontopolku 30 m

- R-kioski ja pakettipiste 35 m

- Kangasalan tori 250 m

- Keskusaukio 250 m

- Apteekki 250 m

- Kaupunginkirjasto 270 m

- Säästöpankki & Otto-automaatti 350 m

- K-Supermarket 400 m

- Kulttuurikeskus Kangasala-talo 450 m

- Terveyskeskus 1,2 km

- Kangasalan lukio 1,9 km

- Ammattiopisto Tredu 2,8 km

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

kesä 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Kangasalan Kuohunlähteen asunnot on sisustettu Lehdon Nero-tyylin mukaisesti. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Emmi Lindholm

040 773 8631
emmi.lindholm@lehto.fi

Laura Hietanen

0504754130
laura.hietanen@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti