As Oy Kirkkonummen Duo

Tarutie, Tolsa, Kirkkonummi

Valmis

Asuntoja vapaana 9/90

Velaton hinta alk. 114 000,0 €

Seuraavat esittelyt

Tarutie 22, Tolsa Kirkkonummi
Su 10.02.2019 klo 12:00-12:30

Kirkkonummen Duoon pääset muuttamaan heti!

Kirkkonummen Duo on kaksi upouutta kerrostaloa keskellä Tolsan kehittyvän kasvukeskuksen sykettä!

As Oy Kirkkonummen Duo on kahden kerrostalon tyylikäs kokonaisuus, joka tarjoaa viihtyisiä koteja sinkuille ja pienille perheille. 

Ihania pikkukoteja lähellä juna-asemaa Kirkkonummella

Taloyhtiöstä löytyy nimittäin erittäin kysyttyjä yksiöitä yksineläjille tai pariskunnille samoin kuin kolmioita pienille perheille. Kaikki huoneistoneliöt on suunniteltu tehokkaasti niin, ettei asiakas maksa turhasta. Huoneistot ovat pohjaratkaisuiltaan toimivia, valoisia ja helposti kalustettavia. Huoneistokohtaiset saunat on korvattu taloyhtiön yhteisellä saunaosastolla ja pukuhuoneella.

Loistava sijainti radan varrella

As Oy Kirkkonummen Duo sijaitsee alle kilometrin päässä vuonna 2015 käyttöönotetusta Tolsan juna-asemasta. Tämä on ilouutinen julkista liikennettä suosiville työssäkävijöille, sillä matka junalla Helsingin ytimeen kestää vaivaiset 40 minuuttia.

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

Kaikki huoneistoneliöt on suunniteltu tehokkaasti niin, ettei asiakas maksa turhasta. Huoneistot ovat pohjaratkaisuiltaan toimivia, valoisia ja helposti kalustettavia. Huoneistokohtaiset saunat on korvattu taloyhtiön yhteisellä saunaosastolla ja pukuhuoneella.

Dynaaminen Duo

Kasvava Kirkkonummi on loistava paikka muuttaa sekä sijaintinsa että palveluidensa ansiosta. Näpsäkät kulkuyhteydet, trendikkäät harrastusmahdollisuudet ja kehittyvä ravintolakulttuuri kuvastavat hyvin alueen monipuolisuutta.

Kirkkonummen Duon suunnittelu ja rakentaminen ovat osa täysin uutta suomalaista kerrostalorakentamista.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Monipuoliset ja hyvät palvelut

Palvelut ovat nousseet paikalle pikaisesti, ja nyt alueelta löytyvät niin koulut, päiväkodit kuin kaupalliset palvelutkin. Kirkkonummen keskustassa ovat koulujen lisäksi kaikki julkiset ja kaupalliset palvelut ravintoloineen, kahviloineen ja kauppakeskuksineen.

Erinomainen sijainti ja ympäristö

Kasvava Kirkkonummi on loistava paikka muuttaa sekä sijaintinsa että palveluidensa ansiosta. Näpsäkät kulkuyhteydet, trendikkäät harrastusmahdollisuudet ja kehittyvä ravintolakulttuuri kuvastavat hyvin alueen monipuolisuutta.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Taloyhtiöstä löytyy erittäin kysyttyjä yksiöitä yksineläjille tai pariskunnille samoin kuin kolmioita pienille perheille. Kaikki huoneistoneliöt on suunniteltu tehokkaasti niin, ettei asiakas maksa turhasta.

Kohtuuhintaista asumista

Yllättävän kätevä sijainti pienessä yhteisössä suuren kaupungin mahdollisuuksilla on saatu toteutettua niin, että elämisen kustannukset pysyvät järkevinä.

Hieno asuinseutu

Tolsa kantaa maalaismaisen seudun rikasta historiaa, sillä aluetta on alettu rakentaa vasta kuluvan vuosituhannen alusta. Uudet asukkaat ovat tervetulleita kirjoittamaan oman sivunsa uuden Tolsan historian lehdille!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Tarutie 22, Tolsa, Kirkkonummi

Alueen palvelut

  • Tolsan Juna-asema 600 m
  • Tolsan K-market 550 m
  • Prisma & K-Citymarket Kirkkonummi 3,0 km
  • Päiväkoti 650 m
  • Peruskoulu 600 m

Rakennusaikataulu

Joulukuu 2017

Ennakkomarkkinointi alkaa

Alkuvuosi 2018

Kauppojen teko alkaa

Joulukuu 2018

Valmistuminen

Suunnittele, sisusta ja nauti!
Asuntojen lattiat on toteutettu tyylikkään harmaalla Tammi Baltique -laminaatilla. A-rapun kodeissa keittiöihin on valikoitunut rauhoittavan valkoiset pinnat ja B-rapun luonnonläheisemmät saarniviiluiset pinnat. Kylpyhuoneessa eleganttina väriyhdistelmänä toimii antrasiitti lattialaatoissa ja korkeakiiltoinen valkoinen seinäkaakeleissa. Ajattomia ja seesteisiä värivalintoja, joihin sinun on helppo räätälöidä oma uniikki ja persoonallinen tyylisi - oli se sitten räväkän räiskyvää, tyynen levollista tai kaikkea siltä väliltä.

Valokuvat on kalustetusta malliasunnosta. 

Suunnittele ja toteuta toiveittesi koti! Nämä viehättävät ja käytännölliset asunnot ovat sinun valtakuntasi.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Duoon Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Peppi Puhakka

0407714152
peppi.puhakka@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Tarutie 22, Tolsa Kirkkonummi
Su 10.02.2019 klo 12:00-12:30

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Kirkkonummen Duon Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti