As Oy Nurmijärven Sarka

Ropakkotie 6 A, 01800 Nurmijärvi

Valmis

Asuntoja vapaana 0/65

Velaton hinta alk. 124 900,0 €

As. Oy Nurmijärven Sarkassa on kalustettu malliasunto! Pääset katsomaan asuntoa ottamalla yhteyttä myyjään.

As. Oy Nurmijärven Sarka - Kohtuuhintaisia yksiöitä tarjolla lähellä Vantaan palveluita

As. Oy Nurmijärven Sarka - Kohtuuhintaisia yksiöitä tarjolla lähellä Vantaan palveluita

Sarka on uusi, upea kerrostalokohde Nurmijärven Klaukkalassa. Keskustan tuntumaan, erinomaisten palvelujen läheisyyteen valmistuva komea ja puhdaslinjainen kuusikerroksinen uudisrakennus tarjoaa ja asukkailleen sujuvaa arkea ja asuntosijoittajalle mukavan jopa yli 5% tuoton.

As. Oy Nurmijärven Sarkan kuusikerroksiseen rakennukseen valmistuu yhteensä 65 vaalean tyylikästä asuntoa, joista 52 on yksiöitä, seitsemän kaksioita ja kuusi kolmioita. 

Tulevaisuuteen katsova Klaukkala on opiskelumahdollisuuksia, lähipalveluita ja nopeita yhteyksiä

Nurmijärven Klaukkalan kasvuvauhti on jatkunut hyvänä. 20 000 asukkaan taajama on dynaaminen sekoitus monipuolisia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia, erinomaisia palveluita sekä nopeita yhteyksiä. 400 opiskelijan Arkadian yhteislyseon yksityinen lukio taide- ja aikuislinjoineen sijaitsee vain 1,3 kilometrin päässä Sarkan ovelta. Ammattiopisto Keudan Nurmijärven toimipisteeseen matka-aika on julkisilla nopeimmillaan ovelta ovelle alle 10 minuutin.

Arki As. Oy Sarkassa on helppoa

Kaikki julkiset ja kaupalliset palvelut löytyvät läheltä. Terveysasema (1,0 km), apteekki (1,4 km) ja kirjasto (1,2 km) ovat kävelymatkan päässä, samoin päiväkodit (lähin 300 m) ja koulut (lähin 550 m). Ruokaostokset hoituvat aamuvarhaisesta iltamyöhään Alepassa (1,0 km) tai K-Citymarketissa (1,6 km). Kauppakeskus Viiristä löytyvät Citymarketin lisäksi myös muun muassa Alko, kampaamo, urheiluliike, kaksi ravintolaa ja vaatekauppa. Oma auto ei Sarkan asukaalle todellakaan ole välttämätön, sillä pyörällä ja bussilla pääsee täällä kätevästi minne vain. Jos auto lötyy, hurauttaa sillä Helsingin keskustaan moottoritien ansiosta nopeimmillaan 30 minuutissa ja esimerkiksi Vantaan Jumbon sekä viihdekeskus Flamingon työpaikoille, huveihin ja houkutuksiin noin 20 minuutissa.

Upeita ja fiksusti suunniteltuja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Yksiöissä valittavanasi on yhdeksän erilaista pohjaratkaisua. Yksiöiden koot vaihtelevat välillä 27 ̶ 32m2 ja niiden valtteja ovat valoisuus, tehokas tilankäyttö sekä tinkimätön tyyli. Kaikissa yksiöissä on pariovellinen parveke, joko ranskalaista mallia tai hieman suurempi miniparveke.

42,5 ̶ 43,5 -neliöisissä kaksioissa pääosaa näyttelee niin ikään valo ja aikaa kestävä design. Kaikissa on suuret ikkunat sekä jokaisessa joko kulma- tai miniparveke, jolta seurailla vuodenaikojen vaihtumista.

57-neliöisissä kolmioissa on kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta ja kaikissa ihana, viihtyisä kulmaparveke vaikka oman pikku viherkeitaan rakentamiseen. Tutustu asuntojen pohjapiirroksiin ja varaa oma unelmakotisi jo tänään!

Haluatko ostaa asunnon Sarkasta ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!

Kiinnostuitko?

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Koti oman maun mukaan

Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet ja valaistus hoidetaan tyylikkäillä lednauhoilla.

Omaan asuntoon ilman säästöjä Lehto Rahalla

Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen.

Rahalle vastinetta

Asuntojen tilankäytön optimointi näkyy siinä, että huoneistoissa on käytössä lattialämmitys ja kylpyhuoneessa seinämallin wc-istuin. Nurkkaparvekkeellisissa asunnoissa makuuhuoneissa on tyylikkäät lasiliukuovet.

Sujuvat liikenneyhteydet helpottavat työmatkalaisten päivää

Klaukkala on optimaalisen matkan päässä: Helsinkiin pääsee Hämeenlinnanväylää pitkin omalla autolla reilussa puolessa tunnissa. Myös vihreä valinta onnistuu, sillä bussit kulkevat 150 metrin päästä kotiportilta kylänraittia pitkin niin Nurmijärvelle kuin Helsinkiin. Matka-aika Helsingin keskustaan on reilut 45 minuuttia.

Kaikki arjen palvelut lähellä

Kilometrin säteellä kotiovelta ovat niin koulut, päiväkodit, terveyskeskus, ruokakaupat sekä mukava valikoima ravintoloita ja muita kaupallisia palveluita. Mikäli kaipaa vaihtelua, vaateostokset hoitaa helposti viikonloppuna Vantaan puolella kauppakeskus Jumbossa, jonne hurauttaa omalla autolla parissa kymmenessä minuutissa.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Ropakkotie 6 A, 01800 Nurmijärvi

Alueen palvelut

Kilometrin säteellä kotiovelta ovat niin koulut, päiväkodit, terveyskeskus, ruokakaupat sekä mukava valikoima ravintoloita ja muita kaupallisia palveluita. Mikäli kaipaa vaihtelua, vaateostokset hoitaa helposti viikonloppuna Vantaan puolella kauppakeskus Jumbossa, jonne hurauttaa omalla autolla parissa kymmenessä minuutissa. 

 • Kaupalliset palvelut
  • K-Market 700 m
  • Alepa Klaukkala 900 m
  • 
Kesko Oyj, K-citymarket Nurmijärvi Klaukkala n 1.5 km
  • 
Alepa Haikala 1.5 km

 • Terveysasemat / lääkärit
  • Klaukkalan terveysasema n. 800 m
  • Rinnekoti-Säätiö poliklinikka n. 6 km

  • Vantaan kaupunki Katriinan sairaala n. 8.5 km
  • 
Nurmijärven kunta Kirkonkylän terveysasema n. 10 km

 • Päiväkodit
  • Nurmijärven kunta Ropakon päiväkoti n. 200 m
  • Päiväkoti Touhula Klaukkala n. 800 m

  • Tenava-Tarina n. 800 m

  • Nurmijärven kunta, Ylitilantien päiväkoti n. 800 m

 • Alakoulut
  • Nurmijärven kunta, Klaukkalan koulu n. 500 m
  • Nurmijärven kunta Haikalan koulu n. 1.5 km

 • Yläkoulut
  • Nurmijärven kunta, Klaukkalan yläaste n. 700 m

  • Nurmijärven kunta, Mäntysalon koulu n. 2 km


  • Nurmijärven Yhteiskoulu
  • Lukio n. 9 km

 • Klaukkalan Tennishallit Oy n. 900 m

Rakennusaikataulu

alkuvuosi 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

31.12.2018

Valmistuminen

Uuden kotisi persoonallinen tyyli syntyy yksilöllisten valintojesi pohjalta. As. Oy Nurmijärven Sarkan kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja käytännöllisiä. Autamme sinua mielellämme valinnoissasi. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin.

HUOM! Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Sarkaan Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Pasi Kukkola

0407746927
pasi.kukkola@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Nurmijärven Sarka Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti