As Oy Pirkkalan Säihke

Kauppiaankatu 19-21, 33960 Pirkkala

Tulossa

VALMISTUU 30.11.2020

Asuntoja vapaana 0/5

Velaton hinta alk. 253 900,0 €

As. Oy Pirkkalan Säihke – Loisteliasta arkea Pyhäjärven tuntumassa!

Pyhäjärven kimmellys, kiitetyt kunnalliset palvelut, hyvät shoppailu- ja liikuntamahdollisuudet sekä huippunopeat yhteydet Tampereen keskustaan. 19 400 asukkaan idyllinen ja vauras Pirkkala on ollut asunnonetsijöiden suosikkikohde Tampereen seudulla jo pitkään, eikä ihme!

As. Oy Pirkkalan Säihke kohoaa omalle tontille, vastustamattomalle paikalle 250 metrin päähän Pyhäjärven rannasta, Soljan uudelle asuinalueelle. Pirkkalan kuntakeskuksen peruspalvelut ovat täällä lähellä ja ajomatka Tampereen keskustaan sujuu nopeimmillaan reilussa vartissa.

Tee elämäsi asuntokaupat ja elä loisteliasta arkea As. Oy Pirkkalan Säihkeessä!

Upeita rivitalokoteja rannan ja palvelujen lähellä

Aivan Tampereen kyljessä sijaitseva Pirkkala on viime vuosina nostanut kovasti profiiliaan asunnonetsijöiden keskuudessa. Hinnat ovat alueella nousseet jopa niin, että kohtuuhintaiset mutta silti laadukkaat asuntokaupat alkavat olla jo kiven alla. Pirkkalan suosiota selittävät ihanat rantamaisemat, Tampereen läheisyys, rauhallinen tunnelma sekä luonto ja liikuntamahdollisuudet. Uudet päiväkodit, koulut, kerhot ja harrastukset houkuttelevat lapsiperheitä, kun taas työssäkäyviä ja senioreja miellyttävät nopeat yhteydet Tampereen keskustaan autolla (n. 20-30 min), bussilla (n. 20-30 min) ja pyöräillen (n. 35 min). Paljon matkustavat kiittävät lyhyttä ajomatkaa lentokentälle (10 min).

Luonnonläheistä ja helppoa arkea lapsiperheille

Lapsiperheiden rakastama Pirkkala tarjoaa perheen pieneimmille luonnon rauhaa, leikkikavereita, kiitettyjä kunnallisia palveluita sekä hauskoja harrastusmahdollisuuksia. Pihan leikkipaikalta voidaan suunnata esimerkiksi metsän läpi järven rantaan, Ransu-puistoon, perhekerhoon tai HopLopiin. Uusi hieno Lastentalo päiväkoti-, eskari- ja alkuopetusikäisille rakentuu omaan kaupunginosaan, noin 600 metrin päähän. Harrastusmahdollisuuksia Pirkkalassa on lapsille tarjolla moneen makuun, suosituimpien joukossa partio, joukkuevoimistelu, tanssi, luistelu, judo ja ratsastus.

Tyylikkäät ja avarat rivitaloasunnot

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Suuret ikkunat tuovat asuntoon runsaasti valoa. Keittiöön asennetaan integroitavat kodinkoneet, induktioliesi sekä tyylikäs komposiittiallas. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. Kaikissa asunnoissa on miellyttävä lattialämmitys, joka tuo asuntoon useita käytettäviä lisäneliöitä.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Please add child plugins for content!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Rauhallinen sijainti lähellä Pirkkalan keskustan palveluja

Luonnon rauhaa vai palveluja? As. Oy Pirkkalan Säihkeen kohdalla vastaus kuuluu: molemmat! Säihkeen kodeista on Pyhäjärven rantaan vain kivenheiton matka, mutta myös 2020-luvun alussa valmistuva Lastentalo sekä kuntakeskus palveluineen ovat täältä helpon kävely- tai pyörämatkan päässä. Miten helppoa ja miellyttävää arki voikaan olla, kun sitä elää tällaisessa paikassa!

Liikuntamahdollisuuksia joka makuun

Oletko veneilyihmisiä? Palloiluporukkaa? Tanssija, autohurjastelija ja/vai luonnossa samoilija? Pirkkalassa riittää mukaansa tempaavia aktiviteetteja vaikka joka viikonpäivälle, kiitos lukuisten seurojen ja yhdistysten sekä kunnan oman panostuksen.

Vaikutuksen tekeviä rivitalokoteja

As. Oy Pirkkalan Säihkeen modernilinjaisten kotien kaikki yksityiskohdat on huolellisesti mietitty toimiviksi ja tyylikkäiksi. Säihkeen rivitalokodeissa asutaan avarasti ja tyylikkäästi. Olohuoneen huikea huonekorkeus tekee vaikutuksen ja tuo kotiin valtavasti tilan tuntua. Viihtyisä lounaanpuoleinen terassi sekä moderni ja tyylikäs saunaosasto tuovat arkeen luonnonläheisyyttä ja luksusta.

Nopeasti Tampereelle ja lentokentälle

Työmatkalaisten ja suuren kaupungin humua muuten vain silloin tällöin kaipaavien iloksi Pirkkalasta on erinomaiset yhteydet Tampereelle. Autolla matka taittuu parhaimmillaan parissakymmenessä minuutissa, bussilla 20 ̶ 30 minuutissa ja pyöräillen noin 35 minuutissa. Pirkkalan lentokentälle hurauttaa Säihkeestä vaivaisessa kymmenessä minuutissa.

Tervetuloa yhteisölliseen lapsiperheiden Soljaan!

As. Oy Pirkkalan Säihkeessä luonnonläheinen ja yhteisöllinen lapsuus on helppo rakentaa oman pihapiirin ympärille, sillä leikkikavereita Soljassa riittänee ja tontin rajalla humisevan metsän takana väikkyy kaunis Pyhäjärvi. Miten olisi kesäinen iltapäivä yhdessä metsän ihmeitä ja rantamaisemia tutkien?

Kohtuuhintaiset asuntokaupat arvostetulla alueella

Lehto Asuntojen ainutlaatuiseen konseptin ansiosta sijainti, laatu ja hinta yhdistyvät As. Oy Pirkkalan Säihkeessä tavalla, johon kilpailijoiden on hyvin vaikea vastata. Oma tontti sekä Lehdon uraauurtava rakennustapa ja teknologiakehitys mahdollistavat laadukkaan lopputuloksen sekä kohtuuhintaiset kaupat uudistuvan Soljan paraatipaikalla, Pirkkalan ehkä herkullisimmalla sijainnilla.

Kohteen osoite: Kauppiaankatu 19, 00960 Pirkkala

Uusi asuinalue palveluiden ja luonnon lähellä

As. Oy Pirkanmaan Säihke rakentuu noin kilometrin päähän Pirkkalan keskustasta, uudelle ja halutulle Soljan asuinalueelle. Soljan upouusi Lastentalo päiväkoti, esi- ja alkuopetusryhmineen kohoaa omille kulmille, 600 metrin päähän kotiovelta. Kuntakeskuksen ylä- ja alakouluihin sekä kirjastoon, apteekkiin, K-Marketiin, terveyskeskukseen ja vapaa-aikakeskukseen pyöräilee tai kävelee muutamassa minuutissa. Autolla tai bussilla liikkujia palvelevat Tampereen rajan tuntumassa muun muassa K-Citymarket sekä mainio Kauppakeskus Veska (5,6 km).

Lisää etäisyyksiä:

• Soljan lastentalo (päiväkoti, esi- ja alkuopetus sekä perheiden palveluja) 600 m
• Pirkkalan kuntakeskus 1,4 km
• Apteekki 1,4 km
• Kirjasto 1,4 m
• Alakoulu 1,5 km
• Yläkoulu 1,5 km
• K-Market Pirkanpoika 1,7 km
• Vapaa-aikakeskus 1,7 km
• Terveyskeskus 1,8 km
• Uimaranta 1,8 km
• Pursiseura ja venepaikat 1,8 km
• Frisbeegolf 3,2 km
• Kauppakeskus Veska 6 km
• HopLop 6 km
• Tampereen messu- ja urheilukeskus 6,3 km
• Tampereen keskusta 15 km

Rakennusaikataulu

Marras-Joulukuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

Tammikuu 2020

Kauppojen teko alkaa

Marraskuu 2020

Valmistuminen

Tyylikkäät ja avarat asunnot moderneissa rivitalokodeissa

Säihkeen viisi kaksikerroksista rivitalokotia ovat saunallisia läpitalon kolmioita (70,5 m2) omalla terassilla. Alakerrassa sijaitsevat eteinen, upea II-mallinen keittiö integroiduilla kodinkoneilla sekä oleskelu- ja ruokailutilutila, jonka huonekorkeus on yli viisi metriä. Alhaalla on myös lounaanpuoleinen terassi sekä upea saunaosasto lasiseinällä. Ylhäältä löytyvät kaksi viihtyisää makuuhuonetta, joista toisesta näkymä olohuoneen yli ulos, sekä vaatehuone ja wc/ kodinhoitotila.

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Suuret ikkunat tuovat asuntoon runsaasti valoa. Keittiöön asennetaan integroitavat kodinkoneet, induktioliesi sekä tyylikäs komposiittiallas. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. Kaikissa asunnoissa on miellyttävä lattialämmitys, joka tuo asuntoon useita käytettäviä lisäneliöitä.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Oskar Larsen

0504756607
oskar.larsen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Pirkkalan Säihkeen Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha