As Oy Sipoon Sigfrid

Löötinkuja 6 ja 8, 04130 Sipoo

Rakenteilla

VALMISTUU 08/2019 - 10/2019

Asuntoja vapaana 0/36

Velaton hinta alk. 97 000,0 €

Muuta uuteen kotiin jo tänä vuonna – saat 2 500 € matkalahjakortin asuntokaupan päälle!

Etu on voimassa 31.12.2019 mennessä tehdyille uusille asuntokaupoille ja koskee vuonna 2019 valmistuvia asuntokohteita.
Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Kauniita pikkukoteja Sipoon Nikkilän keskustassa!

Sipoon Sigfrid on moderni 36 asunnon puurakenteinen luhtitaloyhtiö, joka rakennetaan Sipoon Nikkilän kaupunginosaan. Nikkilä on kehittyvä ja kasvava asuinalue, jonka suunnittelussa on otettu huomioon viihtyisä asuinympäristö sekä hyvät kulkuyhteydet ja kaupalliset palvelut. Identiteettiä ja monipuolisuutta alueelle tuovat sen vanhat ja kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset, kuten keskiaikainen Pyhän Sigfridin kirkko, jonka mukaan asunto-osakeyhtiö on saanut nimensä.

Modernia rakentamista

Asunnot ovat viihtyisiä ja valoisia yksiöitä ja kaksioita. Yksiöistä aukeaa kauniiden suurten pariovien takaa joko parveke tai terassi. Kaikissa kaksioissa on pariovellinen parveke. Kaikissa asunnoissa on upeat, ylelliset kylpyhuoneet sekä huipputyylikkäät ja toimivat keittiöratkaisut integroiduilla kodinkoneilla. Asunnoissa on lattialämmitysjärjestelmä, jonka ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti ja sisustaminen on monipuolisempaa ja vaivattomampaa.

Palvelut kävelymatkan päässä

Nikkilän keskustaan on As. Oy Sipoon Sigfridistä vain noin 700 metrin kävelymatka. Keskustan yhteydessä sijaitsee muun muassa Nikkilän terveyskeskus, Sipoon Apteekki, S-market Nikkilä, K-Supermarket Basilika sekä ABC Nikkilä Sipoo. Lähialueella on useita kouluja, kuten Sibbo Gymnasium (100m), Sipoonjoen koulu ja Kungsvägens skola (200 m), Sipoon lukio (400m) sekä Lehmuslinnan päiväkoti (1,1 km).

Kotoisa pihapiiri

Sipoon Sigfrid on kahden kaksikerroksisen luhtitalon yhtiö, Asuintalot muodostavat viihtyisän pihapiirin, jossa on molempien talojen edustalla aikuisille oleskelualue sekä lapsille virikkeellinen leikkialue. Taloyhtiöllä on lisäksi kaksi piharakennusta, joissa on huoneistokohtaiset varastotilat sekä ulkovälinevarasto.

Alueella on loistavat HSL:n bussiyhteydet. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain 160m! Täältä pääset nopeasti Helsingin keskustaan, Vantaalle, Keravalle sekä myös Porvoon suuntaan. Autoilevalle on vain vartin ajomatka Keravalle, alle puolen tunnin matka Porvooseen ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle, sekä reilun puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustaan.

Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti toimiviin tilaratkaisuihin sekä tyylikkyyteen. Keittiössä on tasokkaat integroidut kodinkoneet, induktioliesi sekä komposiittiallas ja kylpyhuoneessa ylellinen Villeroy & Boch:n seinämallinen wc-istuin. Suunnittelijamme ovat valinneet asuntoihin trendikkäät laminaatti- ja laattavaihtoehdot, joista asunnon ostajana pääset valitsemaan sinulle mieluisimmat.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Arkkitehtuuri

As. Oy Sipoon Sigfridin valttikortteja ovat uutta ja vanhaa hurmaavasti yhdistelevä moderni arkkitehtuuri sekä asuntojen valoisat ja avarat pohjaratkaisut.

Kaikki hyvän arjen palvelut kävelyetäisyydellä

Lähellä sijaitsevat niin suomen- kuin ruotsinkieliset koulut, päiväkodit ja lukiot kuin suomenkielinen ammattiopistokin. Lähin kahvila on 450 metrin päässä, kun taas S-Marketin (900 m) tai K-Supermarketin (1 km) pihaan kävelee muutamassa minuutissa.

Virkistäviä luontoelämyksiä arkeen ja viikonloppuun

Sipoo on myös upea paikka virkistyä lähiluonnossa esimerkiksi lenkkeilyn, laskettelun (7,3 km), hiihdon (1,1 km), golfin (2,1 km), frisbee-golfin (1,1 km), maastopyöräilyn ja sieni- tai saaristoretkien parissa.

Loistavat liikenneyhteydet

Lähin bussipysäkki (160 m) on aivan omilla kulmilla! Bussilinjat vievät täältä Helsinkiin, Porvooseen sekä Keravalle.

Viihtyisä kotipiha

As. Oy Sipoon Sigfridin pihalla koivujen ja viinimarjapensaiden lomassa on pienimmille viihtyisä leikkipaikka piknik-pöytineen. Autot pysäköidään pihan parkkipaikalle aidan taa. Asukkaiden arkea helpottavat asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä kätevä pyörävarasto pihalla.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Löötinkuja 6 & 8, 04130 Sipoo

Alueen palvelut

 • Bussipysäkki 160 m
 • Kahvila Kaksi verantaa 450 m
 • Sipoon pääkirjasto 600m
 • Suomenkielinen päiväkoti 600m
 • Ruotsinkielinen koulu 180 m
 • Suomenkielinen koulu 200 m
 • Ruotsinkielinen lukio 100 m
 • Suomenkielinen lukio ja ammattioppilaitos 400 m
 • Nikkilän keskusta n. 700 m
 • S-Market Nikkilä 900 m
 • K-Supermarket Basilika 1 km
 • Terveysasema 750m
 • Apteekki 950m
 • Liikuntakeskus Sipoon Syke 900 m
 • Monitoimihalli 1,2km

Rakennusaikataulu

Marraskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Talvi 2019

Kauppojen teko alkaa

Syys-lokakuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista ja edistyksellisillä plisee-kaihtimilla voit säätää ikkunoiden näkymän mieleiseksesi. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella. Pientä luksusta kylmeneviin syys- ja talvi-iltoihin tuo lattialämmitys.

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Kohteen sisustusvalinnat on jo tehty. Kysy myyjältä tarkemmat asuntokohtaiset tiedot.

DECO - Laadukas puukoti

Lehto Deco -puukerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon vaatiman puumateriaalin alle minuutissa. Puuta meillä suomalaisilla siis riittää ja hyödynnämme sitä parhaaseen mahdolliseen käyttöön – asuinrakentamiseen.

Deco-talot rakennetaan suurimmaksi osaksi yhdestä maailman laadukkaimmista rakennusaineista - suomalaisesta puusta, edistyksellisillä rakentamismenetelmillä. Puutalojen sisäilma on laadultaan erinomaista, koska puu hengittää materiaalina hyvin. Puun käyttö rakennusmateriaalina lisääntyy Suomessa jatkuvasti, sillä hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää, uusiutuvaa ja ekologista. Suomessa puurakentamisella on pitkät perinteet, ja puurakentamisen hyödyt tunnetaan hyvin. Kotimaisena raaka-aineena puun käytön lisäämisellä on myös kansantaloudellista hyötyä ja sen työllisyysvaikutukset ovat merkittävät.

Keittiöiden kodinkoneet ovat korkealaatuisia ja kalusteisiin integroituja ja altaat sekä wc-kalusteet ovat tyylikkäitä ja tasokkaita. Asunnot ovat lisäksi valoisia suurien ikkunoiden ansiosta. Rakennusvaiheessa on mahdollista valita mieluisimmat sisustusratkaisut tarkkaan valituista sisustusmateriaalivaihtoehdoistamme, jolloin kodista voi tehdä juuri oman näköisensä.

Valokuvat jo valmistuneesta DECO kohteesta.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Omaan asuntoon ilman säästöjä!

Lehto Rahan avulla asunnon ostaja voi asua 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

Täytä hakemus toivomaasi asuntoon täällä.

Lehto Raha

Lehto Raha on vaivaton tapa ostaa uusi asunto.

Perinteistä asuntosäästämistä fiksumpi vaihtoehto!
1. Valitse unelmiesi asunto (lehtoraha.fi)
2. lähetä hakemus ja tutustu asuntomyynnissä
3. ja lunasta omaksi asuttuasi 12 kk vuokralla.
Pääset muuttamaan valitsemaasi uuteen asuntoon ja hyödyt hyvitettävästä osuudesta, kun lunastat asunnon itsellesi.
LEHTORAHA.FI

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Löötinkuja 6-8, Sipoo. Tervetuloa!
La 09.11.2019 klo 12:00-12:30

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Sipoon Sigfridin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha