As Oy Tampereen Tuohi

Toivonkuja 3, 33900 Tampere

Rakenteilla

VALMISTUU 11/2019 - 01/2020

Asuntoja vapaana 0/36

Velaton hinta alk. 105 500,0 €

Avaria pikkukoteja hurmaavan Härmälän sydämessä!

Härmälän viehättävä kaupunginosa Pyhäjärven rannalla Tampereella uudistuu kovaa vauhtia. Viiden kilometrin päähän Tampereen keskustasta sijaitsevalle idylliselle puutalojen somistamalle asuinalueelle rakennetaan nyt paljon uutta. Upea puukerrostalokohde As. Oy Tampereen Tuohi kohoaa muutaman minuutin kävelymatkan päähän Pyhäjärven rannasta.

Härmälä on vanhojen omenapuiden tuoksua ja edelläkäyvää arkkitehtuuria

Nelikerroksinen As. Oy Tampereen Tuohi edustaa rauhallisuudellaan ja vähäeleisyydellään tyylikkäästi uutta suomalaista puukerrostaloarkkitehtuuria. Valittavanasi on yhteensä 36 asuntoa: 24 yksiötä (23m2) ja 12 kaksiota (41,5m2). Asuntojen ikkunoista aukeaa kauniit näkymät joko Vähäjärven puisto on tai vehreälle sisäpihalle. Kaksioiden suuret kulmaparvekkeet avaavat maisemia useampaan ilmansuuntaan.

Keskustaan hetkessä autolla, bussilla tai pyöräillen

Kaikki tarvittava löytyy helpon kävelymatkan päästä. Asukkaita palvelevat mm. kaksi hyvää lähikauppaa, koulu, päiväkoti, kirjasto ja pizzeriasekä R-Kioski postipalveluilla. As. Oy Tampereen Tuohesta on erinomaiset kulkuyhteydet Tampereen keskustaan. Autolla viiden kilometrin matka Hämeenkadun sydämeen taittuu parhaimmillaan alle vartissa. Pyöräillen tai tiheään liikennöivillä busseilla perille ehtii alle 20 minuutin. Pyöräilijä voi valita reitikseen joko rannan maisemalliset hiekkatiet taileveät, mukavat asfaltoidut pyöräreitit.

Kaunista ja luontoystävällistä puukerrostaloarkkitehtuuria

As. Oy Tampereen Tuohen asukkaat voivat nauttia auringonpaisteesta korttelin yhteisellä puistoalueella ja leikkipuistossa tai Tuohen omalla sisäpihalla. Korttelin yhteiseltä virkistysalueelta löytyy viehättävä huvimaja sekä asukkaiden yhteinen kasvihuone. Tuohen oma pihasaunatila vilpoloineen on rauhoittumisen tyyssija, johon on helppo tulla vaikka suoraan lenkkipolulta!

Avarat huoneistot ja laadukkaat sisustusvalinnat

As. Oy Tampereen Tuohen yksiöihin ja kaksioihin astuttaessa vaikutuksen tekee heti valon yltäkylläisyys ja tilojen avaruus. Lattialämmityksen ansiosta seinillä ei ole tilaa viemässä lämpöpattereita, jolloin ikkunat on voitu suunnitella suuriksi ja valoa kutsuviksi. Suurista lasipariovista sekä kaksioiden kulmaparvekkeilta avautuvat vehreät näkymät joko Vähäjärven puistoon tai Tuohen omalle sisäpihalle. Upea keittiö integroiduilla kodinkoneilla sekä huipputyylikkäät kylpyhuoneratkaisut viimeistelevät laadukkaan kokonaisuuden.

As. Oy Tampereen Tuohi on upea esimerkki uudesta suomalaisesta puukerrostaloarkkitehtuurista. Sen puisessa julkisivussa muistot Härmälän menneisyydestä yhdistyvät upeasti tämän hetken moderniin designiin. Rakennusmateriaalina on kaunis, ekologinen, hengittäväja uusiutuva luonnonmateriaali, joka onsekä ympäristö-että terveystietoisen ykkösvalinta.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Tunnelmallinen Härmälä

ltakävelyt Härmälän kortteleissa vievät kuin aikamatkalle kiehtovaan paikallishistoriaan. Tämän päivän Härmälä on dynaaminen ja yhteisöllinen, luonnonläheinen paikka asua. Pyhäjärven rantamaisematja kaupunginosan useat puistot tuovat arkeen tervetulleita tilaisuuksia virkistäytyä luonnon äärellä.

Keskustaan hetkessä autolla, bussilla tai pyöräillen

As. Oy Tampereen Tuohi on erinomainen tukikohta myös Tampereen keskustassa työskenteleville. Autolla Hämeenkadun sydämeen ennättää 15 minuutissa, bussilla tai pyöräillen alle 20 minuutin. Pyörällä liikkuville Tuohionkin ihanteellinen paikka asua. Viikonloppuisin voi nauttia Pyhäjärven rantamaisemista ja kiertää vaikka koko järven polkien!

Kaunista ja luontoystävällistä puukerrostaloarkkitehtuuria

As. Oy Tampereen Tuohi on upea esimerkki uudesta suomalaisesta puukerrostaloarkkitehtuurista. Sen puisessa julkisivussa muistot Härmälän menneisyydestä yhdistyvät upeasti tämän hetken moderniin designiin. Rakennusmateriaalina on kaunis, ekologinen, hengittäväja uusiutuva luonnonmateriaali, joka onsekä ympäristö-että terveystietoisen ykkösvalinta

Avarat huoneistot ja laadukkaat sisustusvalinnat

As. Oy Tampereen Tuohen yksiöihin ja kaksioihin astuttaessa vaikutuksen tekee heti valon yltäkylläisyys ja tilojen avaruus. Lattialämmityksen ansiosta seinillä ei ole tilaa viemässä kömpelöitä lämpöpattereita, jolloin ikkunat on voitu suunnitella suuriksi ja valoa kutsuviksi. Upea keittiö integroiduilla kodinkoneilla sekä huipputyylikkäät kylpyhuoneratkaisut viimeistelevät laadukkaan kokonaisuuden

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

As. Oy Tampereen Tuohen asukkaille kaikki palvelut ovat helposti kävelyetäisyydellä. Kaupunginosaa halkovalle Nuolialantielle on kotiovelta vain parisataa metriä, ja sen varrelta löytyvät niin bussipysäkki, R-Kioski, koulu, kirjasto kuin pizzeriakin. Noin kymmenen minuutin kävelymatkan sisältä löytyvät myös lähikaupat sekä Kauppakeskus Veskan liikkeet, liikuntapaikat, palvelut ja ravintolat.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Toivonkuja 3, 33900 Tampere

Alueen palvelut

 • Vähäjärvenpuisto 20 m
 • Bussipysäkki 450 m
 • R-Kioski (Postin noutopiste) n. 350 m
 • Härmälän koulu 450 m
 • Kirjasto 450 m
 • Sale 800 m
 • K-Citymarket 900 m
 • Kauppakeskus Veska 900 m
 • Tampereen messu- ja urheilukeskus 1 km
 • Päiväkoti 1,1 km
 • Uimaranta 1,2 km
 • Tenniskenttä 1,2 km
 • Terveysasema 2,9 km
 • Ikea 3,9 km
 • Tampereen keskusta 5 km

Rakennusaikataulu

tammikuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

maalis-huhtikuu 2019

Kauppojen teko alkaa

loka-joulukuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista ja edistyksellisillä plisee-kaihtimilla voit säätää ikkunoiden näkymän mieleiseksesi. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella. Pientä luksusta kylmeneviin syys- ja talvi-iltoihin tuo lattialämmitys.

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Kohteen sisustusvalinnat on jo tehty. Kysy myyjältä tarkemmat asuntokohtaiset tiedot.

DECO - Laadukas puukoti

Lehto Deco -puukerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon vaatiman puumateriaalin alle minuutissa. Puuta meillä suomalaisilla siis riittää ja hyödynnämme sitä parhaaseen mahdolliseen käyttöön – asuinrakentamiseen.

Deco-talot rakennetaan suurimmaksi osaksi yhdestä maailman laadukkaimmista rakennusaineista - suomalaisesta puusta, edistyksellisillä rakentamismenetelmillä. Puutalojen sisäilma on laadultaan erinomaista, koska puu hengittää materiaalina hyvin. Puun käyttö rakennusmateriaalina lisääntyy Suomessa jatkuvasti, sillä hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää, uusiutuvaa ja ekologista. Suomessa puurakentamisella on pitkät perinteet, ja puurakentamisen hyödyt tunnetaan hyvin. Kotimaisena raaka-aineena puun käytön lisäämisellä on myös kansantaloudellista hyötyä ja sen työllisyysvaikutukset ovat merkittävät.

Keittiöiden kodinkoneet ovat korkealaatuisia ja kalusteisiin integroituja ja altaat sekä wc-kalusteet ovat tyylikkäitä ja tasokkaita. Asunnot ovat lisäksi valoisia suurien ikkunoiden ansiosta. Rakennusvaiheessa on mahdollista valita mieluisimmat sisustusratkaisut tarkkaan valituista sisustusmateriaalivaihtoehdoistamme, jolloin kodista voi tehdä juuri oman näköisensä.

Valokuvat jo valmistuneesta DECO kohteesta.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta ilman vuosien säästämistä? Ei vuokralle vaan omaksi. Nyt se on ihan oikeasti mahdollista. Ilman säästöjä. Ilman ASP-tiliä. Lehto Rahan avulla kasaat omarahoitusosuuden ja saat lainan asunnon hankintaan helposti. Katso video alta!

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

1. Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

2. Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

3. Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis

4. Hae asuntolaina

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista

5. Lunasta oma asunto

Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Lehto Rahan stepit

Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis.

Hae asuntolaina & Lunasta oma asunto

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista. Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla.

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Emmi Lindholm

040 773 8631
emmi.lindholm@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Tampereen Tuohen Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha