As Oy Tampereen Viherportti

Vuoreksen puistokatu 40, 33870 Tampere

Rakenteilla

VALMISTUU 01/2023 - 03/2023

Asuntoja vapaana 48/101

Velaton hinta alk. 113 900,0 €

Moderneja ja ekologisia kaupunkikoteja Vuoreksen uudella puutaloalueella

Kaipaatko kestävämpää elämäntapaa pikkukaupunkimaisessa ympäristössä? As. Oy Tampereen Viherportti on pitkälti uusiutuvista materiaaleista rakennettava puukerrostalokortteli Vuoreksen Isokuusessa. Kolmen talon kortteli on yhdistelmä uutta ja vanhaa: huippunopeaa valokuituverkkoa, kirsikkapuita ja kaupunkiviljelyä ja lounastreffejä jaettujen kesäkeittiöaterioiden äärellä. Uusiutuvaa energiaa tuottavassa puukerrostalokorttelissa asut ekologisemmin, fiksummin ja budjettiystävällisemmin kattavien ja entisestään vielä parantuvien lähipalvelujen äärellä — alle vartin päässä Tampereen keskustasta. 

Yhteisöllistä pikkukaupunkiarkea älykkäässä puukorttelissa

Vuores on Tampereen ja Lempäälän rajalle rakentuva, ekotehokkuuden lähtökohdista suunniteltu pikkukaupunkimaisen viihtyisä asuinalue. Järvien ympäröimää aluetta on rakennettu jo vuodesta 2010, joten lähipalveluja löytyy jo mukavasti. Isokuusen hiilineutraali alue, jonka paraatipaikalle As. Oy Tampereen Viherportti kohoaa, profiloituu uudenlaisen puurakentamisen, uusiutuvan energian ja älykkäiden ratkaisujen malliesimerkkinä Suomessa. Rakenteilla on ihanteellinen asuinpaikka erityisesti lapsiperheille, mutta myös kaikille muille viihtyisästä ja kestävästä kaupunkiasumisesta kiinnostuneille.

Luonnonläheinen sijainti ja sujuvat liikenneyhteydet

As. Oy Tampereen Viherportti kohoaa Vuoreksen pohjoisosaan, noin 500 metrin päähän Särkijärven sillasta. Tampereen keskustaan ehtii vartissa, bussilla 23 minuutissa ja pyöräillen puolessa tunnissa. Hervannan yliopistokampukselle vastaavat matka-ajat ovat menopelistä riippuen 10—23 minuuttia ja Helsingin keskustaan autolla moottoritien ansiosta reilusti alle kaksi tuntia. Ruskonkehän kautta myös poikittaisyhteydet Tampereen seudulla ovat hyvät. Pyöräilyreitit vievät keskustaan helposti.

● Tampereen keskusta 9,7 km
● Pirkkalan lentoasema 16 km
● Hämeenlinna 73 km
● Helsinki 173 km
● Yhteiskäyttöauto 24Rent 600 m

Alueen kehittyvät palvelut ulottuvillasi

Palvelut ovat As. Oy Tampereen Viherportin ympäristössä jo hyvät ja kehittyvät vielä lähivuosina lisää. Viherportin välittömään läheisyyteen avautuu Isokuusen uusi päiväkoti sekä esi- ja alkuopetusyksikkö näillä tiedoin tammikuussa 2022. Isokuuseen on suunnitteilla myös oma päivittäistavaraliike. Sen avajaisiin saakka lähimmät ruokakaupat löytyvät Vuoreksen viereisestä liikekeskuksesta. Siellä palvelevat myös jo koulu (luokat 1—9), päiväkoti, neuvola, kahvila, pari ravintolaa, hammashoitola ja eläinlääkärin vastaanotto. Kyliltä löytyy myös jo iso liikuntahalli, upea ja vehreä keskuspuisto sekä liikuntapuisto. Kirjasto tulee Vuores-taloon hiukan myöhemmin.

● Vuoreksen liikuntapuisto 800 m
● Vuoreskeskus (päiväkoti, koulu, neuvola, hammashoitola ja myöh. kirjasto) 1,7 km
● Kahvila Ståhlberg 1,7 km
● Sale 1,7 km
● K-Market 1,9 km
● IKEA 3,7 km
● Kauppakeskus Duo Hervanta 4,4 km
● Tampereen yliopisto, Hervanta 4,7 km

Valoisia ja toimivia asuntoja moneen makuun

As. Oy Tampereen Viherportin korttelin arkkitehtuuri on ilmeeltään lempeää: vaaleaa ja tummaa puuverhoilua luonnollisissa sävyissään. Korttelin veistoksellista kulmaa koristaa Vihreä sormenjälki -taideteos. Asunnot ovat suurten ikkunoiden ansiosta avaria ja valoisia. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden varustelu on perustasoa laadukkaampaa. Vehreällä sisäpihalla on tilat leikille, kaupunkiviljelylle ja kesäkokkaamiselle, yhteisille aterioille, kuntoilulle sekä pyörien kunnostamiselle. Löylyyn pääsee A-talon neljännen kerroksen ullakkosaunassa.

Polkupyörille on hyvät säilytystilat, ja maanalaisessa pysäköintihallissa on latauspisteitä sähköautoille. Korttelissa koti lämpeää ekologisella ja kustannustehokkaalla maalämmöllä. Esineiden internetiin perustuvilla kännykkäsovelluksilla voi tarkastella omaa energiankulutusta, varata saunavuoroja ja tilata palveluja.

Oivalliset puitteet ulkoiluun ja harrastamiseen

As. Oy Tampereen Viherportin ympäristössä on tarjolla paljon virkistävää tekemistä. Vuoreksen ulkoilureitit ovat upean kattavat ja alkavat heti viereisestä puistosta. Vuoreksen asukasyhdistys vuokraa SUP-lautoja ja kajakkeja. Lähellä voi harrastaa myös vaikkapa joogaa, käsipalloa, suunnistusta sekä hiihtoa Suolijärven maisemissa. Lapsille on niin ikään tarjolla hauskoja harrastuksia. Lisää keksitään koko ajan Vuoreksen asukasluvun kasvaessa.

Isokuusen maamerkki As. Oy Tampereen Viherportti sijaitsee koko Suomessa harvinaislaatuisella, ekologiseksi suunnitellulla modernilla puutaloalueella – ja vieläpä sen näkyvimmällä paikalla.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Hiilineutraali puutalokortteli

Isokuusen maamerkki As. Oy Tampereen Viherportti sijaitsee koko Suomessa harvinaislaatuisella, ekologiseksi suunnitellulla modernilla puutaloalueella – ja vieläpä sen näkyvimmällä paikalla. Koko puukortteli on rakennettu mahdollisimman pitkälti uusiutuvista materiaaleista. Asumiseen tarvittava energia tuotetaan puhtaasti ja edullisesti omassa korttelissa maalämpöpumpun avulla. Kestävä elämäntapa tulee haaveesta todeksi myös sähköauton latauspaikkojen, hyvien polkupyörien säilytystilojen sekä kattavan kierrätysjärjestelmän sekä kaupunkiviljelymahdollisuuksien avulla.

Huippukätevä sijainti

Yksi tärkeimmistä helpon ja ekologisen arjen edellytyksistä ovat jalan tai pyöräillen saavutettavat lähipalvelut. Ne ovat As. Oy Tampereen Viherportin asukkaiden ulottuvilla heti kohteen valmistumisesta asti, ja paranevat vielä tulevaisuudessa Vuoreksen asukasluvun kasvaessa tämänhetkisestä yli 6 000 asukkaasta. Liikenneyhteydet Tampereen keskustaan, Ruskonkehälle ja Helsingin moottoritielle jouduttavat arkisia matkoja, liikuitpa sitten pyörällä, (sähkö)autolla tai bussilla.

Luontoelämyksiä ja muita vapaa-ajan mahdollisuuksia

Vuoreksen asuinalue on suunniteltu viihtyisyys, arkiliikunta ja luontoelämykset edellä. Pyöräily ja kävely on tehty helpoksi ja miellyttäväksi. Harvinaisen kattavat ulkoilureitit ja ladut risteilevät puistoissa, metsissä ja rannoilla ja kytkeytyvät viereisen Hervannan polkuihin. Myös harrastuksia ja yhdistystoimintaa Vuoreksessa on jo tarjolla mukavasti eri- ikäisille.

Älykästä asumista

As. Oy Tampereen Viherportti on myös malliesimerkki älykkäästä asuinrakentamisesta. Toimistotyöläisten on mahdollista työskennellä vaikka kokonaan kotoa käsin, kiitos 100/100 Mbsp:n valokuituverkkoyhteyden. Oman asunnon energiankulutuksen tarkkailuun on myös olemassa sovellus, samoin kuin erilaisten palvelujen varaamiseen. Oman kerrostalon aulasta löytyy digitaalinen porrastaulu, johon voidaan ohjelmoida paitsi nimitaulu, esimerkiksi taloyhtiön ilmoitukset, uutiset, sää ja joukkoliikenteen aikataulut.

Näyttävää puukerrostaloarkkitehtuuria ja yhteisöllisiä piha-aktiviteetteja

As. Oy Tampereen Viherportti ei ole mikä tahansa puukerrostalo, vaan moninkertaisesti palkitun oululaisen arkkitehtitoimiston säväyttävä taidonnäyte. Koska kortteli on ensimmäinen, jonka Vuorekseen saapujat näkevät, valittiin suunnittelukilpailun voittajaksi sykähdyttävä kokonaisuus, jonka näkyvintä kulmaa koristaa Vihreä sormenjälki -niminen taideteos. Vaihtelevan korkuiset asuin- ja piharakennukset rytmittävät viihtyisää sisäpihaa, jonka alueella on todelliset mahdollisuudet yhteisöllisen kaupunkiarjen elämiseen erilaisten yhteisten aktiviteettien parissa.

Lehdon lyömätön hinta-laatusuhde

As. Oy Tampereen Viherportin kodit ovat Lehdon konseptin mukaisesti sekä laadukkaita että kohtuuhintaisia. Yhdistelmä on osa Lehdon konseptia, jonka avulla tuomme laadukkaat kaupunkikodit yhä useamman suomalaisen ulottuville. As. Oy Tampereen Viherportin kaikki kodit yksiöistä aina neliöihin saakka ovat viihtyisiä, valoisia ja erinomaisen toimivia. Sisustusmateriaalien, kiintokalusteiden ja kodinkoneiden laatu hakee vertaistaan – varsinkin uuden kotisi maltillinen hintalappu huomioiden. Asumiskustannukset pysyvät kohtuullisina ekologisen ja kustannustehokkaan maalämmön ansiosta.

Kohteen osoite: Vuoreksen puistokatu 40, 33870 Tampere 

Palvelut ja etäisyydet: 
 

 • Tervaslammenpuisto 200 m

 • Yhteiskäyttöauto 24Rent 600 m

 • Vuoreksen liikuntapuisto 800 m

 • Vuoreskeskus (päiväkoti, koulu, neuvola, hammashoitola ja myöh. kirjasto) 1,7 km

 • Kahvila Ståhlberg 1,7 km

 • Sale 1,7 km

 • K-Market 1,9 km

 • Vuoreksen keskuspuisto 1,7 km

 • IKEA 3,7 km

 • Kauppakeskus Duo Hervanta 4,4 km

 • Tampereen yliopisto, Hervanta 4,7 km

 • Tampereen keskusta 9,7 km

 • Pirkkalan lentoasema 16 km

 • Hämeenlinna 73 km

 • Helsinki 173 km

Rakennusaikataulu

Syyskuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Syksy 2021

Kauppojen teko alkaa

Tammikuu 2023

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Joonas Nuutinen

050-4133280
joonas.nuutinen@lehto.fi

Oskar Larsen

+358 50 475 6607
oskar.larsen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Tampereen Viherportin esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha