As Oy Turun Gloria

Ruissalontie 12a A

Valmis

Asuntoja vapaana 18/70

Velaton hinta alk. 133 900,0 €

 

Yksin tai kaksin - kaksiot ovat kaikille

Nyt saa 22 222€ alennusta kaikista Lehdon muuttovalmiista kaksioista. 

Kampanja-aika 22.2.-30.3.2023. Turun Gloriassa kampanja voimassa, kun ostaja on yksityishenkilö ja sama ostaja omistaa enintään 4 asuntoa per kohde. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

KATSO ASUNNOT JA VARAA OMASI

As. Oy Turun Gloria - Viihtyisää kaupunkiasumista kävelymatkan päässä ydinkeskustasta


Vanhan puu-Portsan ja rakenteilla olevan Kirstinpuiston välille kohoaa uusi asuinkortteli. As. Oy Turun Gloria on 4-kerroksinen ullakollinen uuden ajan funkkistalo vanhan saippuatehtaan vieressä, 2 kilometriä Kauppatorilta. Kohteessa yhdistyvät uniikki sijainti vanhan ja uuden Turun välissä, keskustassa mutta kuitenkin viihtyisän ja puistomaisen uudisalueen reunalla. Uutta omistusasujille sekä sijoittajille sopivassa kohteessa ovat kompaktit mutta toimivat perheasunnot.

Valinnanvaraa ja vaikutusmahdollisuuksia 2020-luvun funkkistalossa

Kirstinpuisto on Linnankaupunkiin, tarkemmin Port Arthurin ja Iso-Heikkilän väliin sijoittuva tulevaisuudessa noin 2 600 asukkaan uusi asuinalue, josta on kilometri Turun rautatieasemalle ja kaksi kilometriä Kauppatorille. Huippupaikalle rakentuvan alueen tulee tekemään erityisen viihtyisäksi puistomainen viherakseli. Ydinkeskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

● Rautatieasema 1,1 km
● Aurajoki ja Föri 1,5 km
● Hansakortteli 1,8 km
● Turun linna 1,8 km
● Satama 2 km
● Linja-autoasema 2,2 km

Oivalliset puitteet ulkoiluun

As. Oy Turun Glorian kotikadun varrelle on suunnitteilla Kirstinpuiston oma päivittäistavarakauppa. Jo nyt kaikki tarvittava on lähellä, esimerkiksi Portsan K-Market (450 m), päiväkoti Satuportsa (450 m) sekä Topeliuksen koulu (800 m). Glorian kanssa samassa korttelissa sijaitsee historiallinen vanha saippuatehdas, nykyinen Saippuacenter, jonka tiloissa toimii muun muassa kunto- sekä tanssisaleja. Kävelymatka Kauppatorille on noin 20 minuuttia ja pyörämatka alle 10 minuuttia.

● Kuntosali ja tanssikoulut 20 m
● Logomo 1,9 km
● Kauppatori 2 km
● Kauppahalli 2 km
● Kaupunginteatteri 2,1 km
● Pääkirjasto 2,6 km

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

Gloria on maamerkkimäinen tyylinäyte viiden toisiinsa sointuvan uudiskohteen korttelissa. Ensimmäisen kerroksen yksiöissä on parvet sekä hulppea 4 metrin huonekorkeus. 26-26,5 neliön yksiöissä on lisäksi 2 neliön irtainvarasto asunnon sisällä. Pihan puoleisissa asunnoissa on 40 cm syvät ranskalaiset parvekkeet, ja Tukholmankadun puolen isommissa asunnoissa sisäänvedetyt parvekkeet. Tyylikäs saunaosasto löytyy funkkistalon ullakolta.

Arjen palvelut ulottuvillasi

Glorian asukkaille on tarjolla vapaa-ajan aktiviteetteja heti naapurista lähtien. Läheisten kuntosalien ja tanssikoulujen lisäksi Glorian keskeisen sijainnin ansiosta kävely- tai pyöräilyetäisyydeltä löytyvät Logomo, Kakolanmäki, jokiranta sekä keskusta lukuisine tapahtumineen ja palveluineen. Ruissalon ulkoilupoluille on matkaa noin 3 kilometriä kotiovelta.
Turun Gloria on myös perheille hieno tilaisuus asua keskustan tuntumassa kohtuuhintaan. Viihtyisä korttelipiha tekee ulkoiluhetkistä mukavia ja hyvät julkiset kulkuyhteydet helpottavat perheiden arkea.

Tilaa innovatiivinen Tablebed kotiisi valmiiksi asennettuna

As. Oy Turun Glorian asuntoihin on nyt mahdollista tilata valmiiksi asennettua kätevä ja kaunis Tablebed-muuntokaluste tehostamaan neliöiden käyttöä uudessa kodissasi. Innovatiivisen tekniikan ansiosta Tablebed muuntautuu sekunneissa vuoteesta pöydäksi ja päinvastoin. Tablebed voidaan sijoittaa kaikkiin Glorian asuntoihin. Kolmio-/neliökotisi makuuhuoneeseen sopisi erityisen hyvin Tablebed Single, jolloin saat yhdistetyn työ-/vierashuoneen. Yksiöihin puolestaan sopisi mainiosti Tablebed Double työ/- ruokapöydäksi sekä parisängyksi tilaa säästämään. Kun tilaat Tablebedin kauttamme asuntokauppojen yhteydessä, korkealaatuinen vuode, patja ja työpöytä odottavat sinua valmiiksi asennettuna muuttopäivänäsi.

► Tablebed on suomalainen design-kaluste
► Tablebed on käännettävissä työpöydästä/ruokapöydästä
sängyksi muutamassa sekunnissa. Avausmekanismi on
erittäin helppokäyttöinen, eikä vaadi paljon voimaa.
► Kestävää lukkoa pystyy käyttämään helposti yhdellä
kädellä vipua kääntämällä.
► Vesitiivis eristys pitää vuodeosan kuivana, vaikka pöydälle
läikkyisi jotain.
► Mukavan ja hyvälaatuisen patjan ansiosta
nukkumamukavuus on parempi kuin vuodesohvassa.
► Tablebed kätkee myös vuodevaatteet pöydän sisään,
lisäsäilytystilaa ei tarvita.

Toisella puolella urbaani ja uusi asuinalue Kirstinpuisto, toisella charmikas vanha puu-Portsa. As. Oy Turun Gloria sijaitsee Kirstinpuiston reunalla, uuden ja vanhan Turun välissä.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Kohtuuhintaan keskustan liepeillä

Toisella puolella urbaani ja uusi asuinalue Kirstinpuisto, toisella charmikas vanha puu-Portsa. As. Oy Turun Gloria sijaitsee Kirstinpuiston reunalla, uuden ja vanhan Turun välissä. Glorian asunnot ovat moderneja ja laadukkaita, mutta sijaintiinsa nähden kohtuuhintaisia. Osakkailla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa omiin nimiinsä.

Lähi- ja ydinkeskustan palveluja

As. Oy Turun Glorian lähikortteliin on suunnitteilla liikekeskus. Jo nyt kävelyetäisyydeltä löytyy kaikki tärkeimmät palvelut, eikä lähipalveluja tarvitse odotella. Myös ydinkeskustan uudistettuun Hansa-kortteliin, kahviloihin ja ravintoloihin on kävely- tai pyörämatka, jokirantaa, Kakolanmäkeä ja Föriä unohtamatta.

Helppoa ja hauskaa perhe-elämää kaupungissa

As. Oy Turun Gloria tarjoaa urbaania elämää rakastaville perheille ohittamattoman mahdollisuuden: kohtuuhintaisia kolmio- ja neliökoteja keskustan tuntumassa, viihtyisäksi ja vehreäksi varta vasten suunnitellulla uudella alueella. Silti palvelut ja keskustan harrastusmahdollisuudet ovat ihan lähellä.

Vaihtelevia pohjaratkaisuja ja ullakkosauna

As. Oy Turun Glorian listoilla on eri muotoisia ja kokoisia asuntoja erilaisiin asumistarpeisiin. Asunnot ovat valoisia, hyvin suunniteltuja ja hintaluokassaan erittäin laadukkaasti varusteltuja. Kaikkiin asuntoihin kuuluu esimerkiksi keittiön integroidut kodinkoneet ja musta kivikomposiittiallas, vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys sekä seinämallinen wc-istuin. Asumiskokemuksen kruunaa löylyt taloyhtiön ullakkosaunassa.

Erityinen mahdollisuus sijoittajille

Asuntosijoittamisessa tärkeintä on löytää kohde, jossa yhdistyvät sopiva hinta ja keskeinen sijainti. Molemmat ovat As. Oy Turun Glorian valtteja, joten näille asunnoille riittää varmasti kysyntää vuokramarkkinoilla.

Harvinainen funkkistyylinen uudiskohde maineikkaan toimiston kynästä

As. Oy Turun Glorian on piirtänyt palkittu ja lukuisia tunnettuja kohteita toteuttanut turkulaislähtöinen arkkitehtitoimisto Lundén. Yhdessä vanhan saippuatehtaan, naapurin puutalojen ja samaan kortteliin rakentuvien uudiskohteiden kanssa Gloria muodostaa upean, Turun eri aikakausista kertovan tarinan. Korttelin asunto-osakeyhtiöiden nimet on lainattu Saippuatehtaan valmistamista vanhoista saippuamerkeistä.

Kohteen osoite: Ruissalontie 12a, 20200 Turku

Palvelut ja etäisyydet: 

●   Palvelut ja etäisyydet:
●   Kuntosali ja tanssikoulut 20 m 
●   Päiväkoti Satuportsa 450 m
●   K-Market Portsa 500 m
●   Topeliuksen koulu 800 m
●   Rautatieasema 1,1 km
●   Aurajoki ja Föri 1,5 km
●   Hansakortteli 1,8 km
●   Turun linna 1,8 km
●   Logomo 1,9 km 
●   Satama 2 km
●   Kauppatori 2 km
●   Kauppahalli 2 km
●   Kaupunginteatteri 2,1 km
●   Linja-autoasema 2,2 km 
●   Pääkirjasto 2,6 km
●   Ruissalo 3 km

Rakennusaikataulu

Kesäkuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Joulukuu 2021

Kauppojen teko alkaa

Loka-Joulukuu 2022

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Joonas Nuutinen

050-4133280
joonas.nuutinen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Turun Glorian esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha