As Oy Uudenkaupungin Liljaranta

Liljalaaksonkatu 1

Ennakkomarkkinoinnissa

Asuntoja vapaana 32/50

Velaton hinta alk. 96 900,0 €

As. Oy Uudenkaupungin Liljaranta: Moderneja kaupunkikoteja merellisissä maisemissa.

Viihdytkö merellisissä maisemissa, kävelyetäisyydeltä kaikista palveluista? Uudenkaupungin keskustan vanhaan ruutukaavaan rakentuu harvoin uudisrakennuksia, mutta nyt helposta kaupunkiasumisesta kiinnostuneille on tarjolla harvinainen tilaisuus. 50 asunnon As. Oy Uudenkaupungin Liljaranta rakentuu huippusijainnille Kaupunginlahden maisemiin, vain korttelin päähän Aliseltakadulta. Ugilaisittain meri o tääl iha tos rannas, ja nii o muute Liljaranna uus kerrostaloki ihan koht. Nappa äkki oma kotis siit ennenk joku toine viä!

Toimivaa arkea laadukkaissa puitteissa

As. Oy Uudenkaupungin Liljaranta kohoaa Liljalaaksonkadun ja Rantakadun kulmaukseen. Sijainnissa parasta on Kaupunginlahden sekä keskustan palvelujen läheisyys. Venepaikkaa voi pienemmille paateille hakea melkein kotitalon edestä, ja kaikki arjen palvelut päivittäistavaraliikkeistä lääkäripalveluihin ovat helposti ulottuvilla. Ulkoasultaan As. Oy Uudenkaupungin Liljaranta on modernin tyylikäs kerrostalokohde. Sisältä Liljarannan asunnot ovat moderneja ja toimivien pohjaratkaisujen sekä vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta helposti kalustettavia. Asuntojen parvekkeilta on näkymät joko etelään Kaupunginlahdelle tai länteen keskustan suuntaan. Yksiöt ovat kooltaan 25 m2, kaksiot 33,5-58,5 m2. Kolmion voi hankkia joko saunalla (62 m2 ja 76,5 m2) tai ilman (58,5 m2). Eteläpäädyn kolmiokodeissa on kaikissa sauna ja iso parveke etelään. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy talon asukkaille tyylikäs talosauna vilvoitteluparvekkeella.

Palvelut ja etäisyydet

● Bussipysäkki 20 m
● Veneranta 50 m
● Lääkäriasema Mehiläinen 200 m
● Sale 250 m
● K-Market Pikkuherkku (Postipalvelut) 300 m
● Rantamakasiinit 350 m
● Uudenkaupungin tori 400 m
● Pääkirjasto 400 m
● Linja-autoasema 500 m
● Pakkahuone 650 m
● Leijonapuisto 650 m
● Total Gym -kuntosali 350 m
● Elokuvateatteri Kuvala 250 m
● Päiväkoti Tilkkutäkki 600 m
● Vahterusring -kuntoputki 750 m
● Yhtenäiskoulun väistötilat 1,2 km (n. 2023 asti)
● Uusi sivistys- ja hyvinvointikeskus 550 m (n. 2023)
● Terveysasema ja neuvola 1 km
● Kulttuurikeskus Cruselli 1 km
● Uudenkaupungin Golfklubi 1,3 km
● Turku 70 km
● Rauma 50 km

Elämää Uudessakaupungissa

Puutaloistaan, vierasvenesatamasta ja autotehtaastaan tunnettu Uusikaupunki on kaunis ja elinvoimainen merenrantakaupunki lounaisrannikolla, noin tunnin ajomatkan päässä Turusta pohjoiseen. Noin 14 500 asukkaan paikkakunnalla meri on aina läsnä – kirjaimellisesti, sillä se ulottuu ihan kaupungin sydämeen asti. Uusikaupunki tunnetaan erityisesti kesäkaupunkina, jossa kaupunginlahden veneliikennettä pääsee seuraamaan vanhojen makasiinien ravintolaterasseilta, mutta talvisinkin kaupungissa tapahtuu. Innovatiivinen yritystoiminta, autotehtaan työntekijät sekä kaupungissa tehdyt suurinvestoinnit pitävät paikkakunnan vireänä vuoden ympäri.

Keskustan ja ulkoilualueiden lähellä

No entäpä löytyykö As. Oy Uudenkaupungin Liljarannan ympäristöstä ideoita vapaa-aikaan? Kyl maar! Jos omistat veneen, voit hurauttaa sillä saaristoon muutamassa minuutissa. Sorvakon pururata alkaa läheltä ja myös Kaupunginlahden maisemat sopivat lenkkeilyyn – ja valokuvaamiseen – joka vuodenaikaan. Liikuntaa voi kaupungissa harrastaa todella monipuolisesti muutenkin, sillä liikuntatiloja ja seuratoimintaa löytyy joka lähtöön. Kulttuurinnälkäisiä palvelee kulttuurikeskus Cruselli musiikki- ja teatterielämyksineen, sekin kävelyetäisyydellä. Oma auto ei Liljarannassa ole välttämätön ollenkaan, sillä taloyhtiön parkkipaikalta löytyy myös asukkaiden käyttöön tarkoitettu yhteiskäyttöauto.

Katso asuntojen 3D-esittelyt

A33 58.5 m²

A40 76.5 m²

A48 62 m²

A50 44.5 m²

Liljarannan asunnot ovat moderneja ja toimivien pohjaratkaisujen sekä vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta helposti kalustettavia.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Harvinainen uudiskohde Ukin keskustassa

Koska Uudenkaupungin keskusta-alue koostuu enimmäkseen vahoista taloista, on uudisrakentaminen täällä harvinaista. As. Oy Uudenkaupungin Liljarannassa asut kätevästi, tyylikkäästi ja huolettomasti uudessa talossa valmiin kaupungin sydämessä. Kaikki on lähellä, eikä remonttihuolia ole edessä vuosikausiin!

Merellinen sijainti Rantakadun kulmassa

Kuten nimestäkin jo kuulee, As. Oy Uudenkaupungin Liljaranta kohoaa merelliselle paikalle, vain noin 50 metrin päähän Kaupunginlahden rannasta. Pienveneilijät voivat hakea venepaikkaa melkeinpä oman kotitalon edestä, ja purjehtijatkin läheltä – Makasiinien tai Pakkahuoneen puolelta siltaa. Kesäisin voi napata jätskikioskilta eväät ja kuljeksia uudistettua rantaa pitkin pieniä ja isoja veneitä ihaillen. Tällaista on arki Liljarannassa parhaimmillaan.

Vapaa-ajan mahdollisuuksia joka makuun

As. Oy Uudenkaupungin Liljarannan sijainti varmistaa, että lempiharrastuksista ei tarvitse tinkiä ainakaan välimatkan takia. Pakkahuoneen iltatorit, Makasiiniravintoloiden musiikki-illat ja torin tapahtumat ovat kaikki helposti kävelyetäisyydellä. Liikuntamahdollisuuksia löytyy aivan laidasta laitaan, samoin kulttuurielämä on Ukissa vireää. Ja kun sattuu oikein kaunis keli, essuinkka sää merel läksis?

Työpaikat ja palvelut kävelyetäisyydellä

As. Oy Uudenkaupungin Liljarannan sijainti on niin keskeinen, ettei omaa autoa arjessa välttämättä lainkaan tarvita. Työpaikat ja palvelut ovat kaikki kävely- tai pyöräetäisyydellä – sekä keskustan että Ketunkallion liikekeskittymän. Jos Turkuun tai naapurikuntiin tulee asiaa, tarvitsee vain hypätä kadun toisella puolella pysähtyvän linja-auton kyytiin. Turun-bussit kulkevat varsin mukavasti, ja suoraan Helsinkiinkin pääsee bussilla päivittäin.

Tyylikkäät ja toimivat asunnot

As. Oy Uudenkaupungin Liljarannan asunnot on suunniteltu vastaamaan erilaisten ja eri-ikäisten asukkaiden tarpeisiin. Tila ja valo on maksimoitu tarkasti ja fiksusti jaotellut huoneet on helppo kalustaa oman näköisiksi. Keittiöiden vakiovarusteisiin kuuluu musta kivikomposiittiallas ja integroidut kodinkoneet, kun taas kylpyhuoneesta löytyy seinämallinen wc-istuin. Pienempiin asuintoihin virtaa valoa miniparvekkeelta, kun taas isommissa on tilavammat parvekkeet joko etelään tai länteen päin.

Laadukasta edellärakentamista

As. Oy Uudenkaupungin Liljarannan valmistumisesta vastaa Lehto – paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, nopeaa ja ekologista rakentamista. Lehdon rakentama kotisi valmistuu varmasti aikataulussa ja maltilliseen hintaan – nappaa siis nopeasti omasi päältä pois!

Kohteen osoite: Liljalaaksonkatu 1, 23500 Uusikaupunki

Palvelut ja etäisyydet

● Bussipysäkki 20 m

● Veneranta 50 m

● Lääkäriasema Mehiläinen 200 m

● Sale 250 m

● K-Market Pikkuherkku (Postipalvelut) 300 m

● Rantamakasiinit 350 m

● Uudenkaupungin tori 400 m

● Pääkirjasto 400 m

● Linja-autoasema 500 m

● Pakkahuone 650 m

● Leijonapuisto 650 m

● Total Gym -kuntosali 350 m

● Elokuvateatteri Kuvala 250 m

● Päiväkoti Tilkkutäkki 600 m

● Vahterusring -kuntoputki 750 m

● Yhtenäiskoulun väistötilat 1,2 km (n. 2023 asti)

● Uusi sivistys- ja hyvinvointikeskus 550 m (n. 2023)

● Terveysasema ja neuvola 1 km

● Kulttuurikeskus Cruselli 1 km

● Uudenkaupungin Golfklubi 1,3 km

● Turku 70 km

● Rauma 50 km

Rakennusaikataulu

Marraskuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Huhtikuu 2022

Kauppojen teko arviolta

Kesäkuu 2023

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia integroitavia kodinkoneita, laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Oskar Larsen

+358 50 475 6607
oskar.larsen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Uudenkaupungin Liljarannan esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha