As Oy Vantaan Jupiter

Pitotie 17, 01510 Vantaa

Valmis

Asuntoja vapaana 0/32

Velaton hinta alk. 244 800,0 €

Seuraavat esittelyt

Pitotie 17
Su 24.03.2019 klo 14:00-14:30

Townhouse-tyylistä rivitaloasumista nuorekkaalla ja hengittävällä esikaupunkialueella Pakkalassa.

Etsitkö upeaa kahden, kolmen tai neljän makuuhuoneen kotia, joka miellyttää sekä silmää että tuo luonnonläheisyyttä arkeen? As. Oy Jupiterin kahdessa värikkäässä townhouse-talossa voit valita 32 erikokoisesta perheasunnosta, joissa on makuuhuoneita kahdesta neljään kappaletta. Kotiin tullaan pienen kuistin kautta. Isommissa asunnoissa alakerrassa sijaitsee yhteisten tilojen lisäksi yksi vieras- tai työhuoneeksikin soveltuva makuuhuone. Kaikissa kodeissa linjakas ja avara olohuone-ruokailutila-keittiö -yhdistelmä jatkuu viehättävälle terassille ja sieltä omalle pihalle. Pensasaidoilla rajatun asuntokohtaisen pihan päädyssä on oma varasto. Heti varastorakennusten takaa alkaa Tuulensuunpuisto, missä niin aikuiset kuin lapsetkin voivat tavata ystäviä ja nauttia luonnosta.

Laadukasta perheasumista Pakkalassa

Tiesitkö, että Pakkalan kaupunginosa sijaitsee 1600-luvulla rakennetun Backaksen kartanon vanhoilla mailla? Nykyään Pakkala, Kartanonkoski ja muut naapurialueet ovat kuuluisia laadukkaasta perheasumisesta, Vantaan kansainvälisestä koulusta sekä kaupungin parhaista shoppailu- ja ajanvietemahdollisuuksista.

Pakkalassa asut ihanasti ja kuljet helposti

Mihinkään ei ole täältä Pakkalasta pitkä matka, sillä Jupiter sijaitsee kulkureittien läheisyydessä. Kehä kolmosen läheisyyden ansioista työmatka eri puolille pääkaupunkiseutua sujuu nopeasti sekä omalla autolla että julkisilla. Paljon matkustaville Helsinki-Vantaan lentokenttä avaa ovet maailmalle – ja illaksi kotiin!

Jupiter tarjoaa modernin asumiskokemuksen

Optimi-tuoteperheen kohteena Jupiter ilmentää kaunista modernia arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista:
Lattialämmitys lisää asumismukavuutta
Suuret ikkunat tuovat valoa
Tehokkaat pohjaratkaisut
Laadukkaat Puustellin kalusteet
Monipuolinen sisustusvalikoima
Omat pihat ja terassit
Ulkovarastot pihan päädyssä
Laadukkaat piharakenteet.

Kotoisa yläkerta

Jupiterin asuntojen yläkerta on kuin luotu rauhallisiin leikki- ja iltahetkiin. Siellä sijaitsee asuntotyypistä riippuen aulan lisäksi joko kaksi tai kolme kutsuvaa makuuhuonetta sekä tyylikäs ja rauhallinen wc-suihkuhuone-sauna -yhdistelmä. Neljän makuuhuoneen asunnoissa on lisäksi yläkerrassa parveke, jolla kelpaa lueskella lämpimänä päivänä tai vaikka vilvoitella löylyjen välissä.

Modernia, vaikuttavaa ja viihtyisän värikästä arkkitehtuuria, Superfiksut pohjaratkaisut, Suuret ikkunat ja runsaasti luonnonvaloa, Ihana, suojaisa terassi lasitusvarauksella, ja Oma pieni piha ja sen päädyssä asuntokohtainen ulkovarasto.

"Hinta-laatusuhde ratkaisu! Suurella sydämmellä suositellaan! Ottaa vaan yhteyttä ja asiaa eteenpäin!" - Jutilan perhe Espoosta

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

KOTEJA HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - ILMAN TÄHTITIETEELLISTÄ HINTALAPPUA

Pääkaupunkiseudulla on paikoin huutava pula kohtuuhintaisista, isommista kodeista hyvällä sijainnilla. As. Oy Vantaan Jupiter rakennetaan vastaamaan juuri tähän pulmaan. Täällä asut kauniisti, viihtyisästi ja mukavasti lähellä palveluilta – menettämättä kuitenkaan yöuniasi unelmakotisi hintalapun takia.

HAUSKA JA INSPIROIVA PAIKKA KASVAA

Perheen pienimmille Pakkala on hauska, luonnonläheinen ja inspiroiva paikka kasvaa. Uusi kaava-alue houkuttelee lapsiperheitä ja leikkiseuraa löytyy helposti. Lähistöllä toimii neuvola, useampi suomenkielinen päiväkoti ja yksi osin englanninkielinen. Niistä voi jatkaa joko suomenkieliseen tai Vantaan omaan kansainväliseen kouluun.

SILMÄÄHIVELEVÄÄ TYYLIKKYYTTÄ JA OPTIMAALISTA LAATUA

Jupiter on häikäisevä esimerkkejä tarkkaan kootusta Optimi-tuoteperheestämme, jossa on painotettu erityisesti modernia ja korkeatasoista arkkitehtuuria sekä tehokkaita ja viihtyisiä pohjaratkaisuja. Ulkoa talojen ilme on lämmin ja kutsuva, sisältä huikean moderni ja tyylikäs.

IHANAT SISUSTUSMAHDOLLISUUDET

Lehto Optimi -kohteiden sisustus on räätälöitävissä makusi ja toiveittesi mukaan. Räätälöimismahdollisuudet vaihtelevat asunnon valmistusvaiheen mukaan – aikaisessa vaiheessa varattuun asuntoon pääset vaikuttamaan sisustukseen kokonaisvaltaisesti. Myöhemmässä vaiheessa varattuihin asuntoihin rakennuttaja on jo mahdollisesti valinnut osan ratkaisuista.

LUONTO- JA LIIKUNTAELÄMYKSIÄ

Pakkala on luonnonläheinen asuinalue, jonka maisemissa yhdistyvät kaupunki- ja maaseutuasumisen parhaat puolet. Palvelut ovat lähellä, shoppailu- ja viihdetarjonta on kaupungin parasta. Toisaalta pitkän koulu- ja työviikon jälkeen mikään ei ole ihanampaa kuin suunnata yhdessä raittiiseen ulkoilmaan virkistymään.

HINTA-LAATUSUHDE KOHDALLAAN

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Pitotie 17, 01510 Vantaa

Alueen palvelut

 • Pakkalanrinteen päiväkoti n. 500m
 • HopLop 750m
 • Antaksen leikkipuisto 750m
 • Länsi-Vantaan Perheneuvola 1,1km
 • Riihipellon päiväkoti 1,2km
 • Veromäen koulu, Riihipellon toimipiste 1,2km
 • Tulkinpuisto lähivirkistysalue n. 1,2km
 • Lystilän päiväkoti 1,4km
 • Backaksen kartano 1,5km
 • K-Citymarket Jumbo 1,5km
 • Kauppakeskus Jumbo 1,5km
 • Vantaan kansainvälinen koulu 1,7km
 • Viihdekeskus Flamingo 1,8km
 • Kartanonkosken urheilupuisto 2,0km
 • Vantaanjoki 2,5km
 • Vantaan lentoasema 3,9km

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko

maaliskuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Jupiterin asunnot ovat sisustettu Lehdon Optimi-tyylin mukaisesti. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Se on kodikas ja rauhallinen. Turvallinen lapsillesi.

OPTIMI - Laadukas pari-, erillis- tai rivitaloasunto perheellesi

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta ilman vuosien säästämistä? Ei vuokralle vaan omaksi. Nyt se on ihan oikeasti mahdollista. Ilman säästöjä. Ilman ASP-tiliä. Lehto Rahan avulla kasaat omarahoitusosuuden ja saat lainan asunnon hankintaan helposti. Katso video alta!

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

1. Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

2. Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

3. Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis

4. Hae asuntolaina

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista

5. Lunasta oma asunto

Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Lehto Rahan stepit

Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis.

Hae asuntolaina & Lunasta oma asunto

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista. Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla.

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Pitotie 17
Su 24.03.2019 klo 14:00-14:30

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Vantaan Jupiterin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti