}}

As. Oy Vantaan Kastanja

Kolmikallionrinne 1, 01710 Vantaa

Ennakkomarkkinoinnissa

Asuntoja vapaana 23/27

Velaton hinta alk. 279 000,0 €

VARAAJAN ETU

VALITSE 5000€:LLA LISÄHINTAISIA SISUSTUSMATERIAALEJA!

*Kampanja on voimassa 15.11.-15.12.2018 välisenä aikana kauppaan johtaneissa varauksissa
*valinnat valikoimamme puitteissa

Tervetuloa tyylikkääseen kotiin Länsi-Vantaalle!

As. Oy Vantaan Kastanja on suunniteltu sinulle, joka haluat asua tyylikkäästi rauhallisella alueella lähellä luontoa, mutta silti hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä. Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin koulu, päiväkoti, neuvola, lähikaupat kuin leikkipaikatkin. Upeat ulkoilureitit ja hiihtoladut alkavat miltei takapihalta.

Arkea upeissa puitteissa!

As. Oy Vantaan Kastanja tarjoaa upeita ja valoisia koteja kahdessa tasossa. Kohteen erillistalo ja paritaloa ovat suurine ikkunoineen ilmeeltään linjakkaan moderneja. Toisaalta harjakatot ja rauhallinen puuverhoilu tuovat talojen julkisivuun lämpöä ja kotoisuutta.

Ulkoilua luonnonkauniissa maisemissa ja palveluiden äärellä

Kastanjan asunnot kohoavat metsäiseen rinteeseen, kävelymatkan päähän lähipalveluista. Useat päiväkodit ja lähikaupat palvelevat helpon kävelymatkan päässä. Isommat ostokset hoituvat vaikkapa Vantaan Myyrmannissa, tai Espoon Sellossa. Kotiin palaajaa odottaa joka ilta ihanan avara koti, ulkoilureitit sekä oman saunan löylyt.

Nopeat liikenneyhteydet

Kehä III:n sekä Vihdintien läheisyyden ansiosta täältä on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulle. Oli työpaikkasi sitten Espoossa, Helsingissä tai koti-Vantaalla, Pähkinärinteestä käsin työmatkoihin ei koskaan hurahda liian suurta palaa arkipäivistäsi ja aikaa säästyy muulle, tärkeämmälle.

Modernit ja valoisat kodit

Astu sisään uuteen kotiisi ja vaikutuksen tekee asunnon ihana avaruuden ja tilan tunne, jota korostavat suuret ikkunat, luonnon läheisyys ja fiksu suunnittelu. Viimeisen päälle hiotut keittiö, kylpyhuone ja saunaosasto antavat upean loppusilauksen kauniille kodillesi.

Lapsiperheiden palvelut löytyvät läheltä

Espoon ja Helsingin rajojen läheisyyteen sijoittuva Pähkinärinne on yksi kehittyvän Vantaan vehreimpiä asuinalueita. As.Oy Vantaan Kastanja kohoaa metsäiseen rinteeseen, kävelymatkan päähän lähipalveluista. Koulu ja kirjasto (620 m), neuvola (640 m), useat päiväkodit (lähin 750 m) sekä lähikauppa (850 m) palvelevat kaikki helpon kävely- tai pyörämatkan päässä.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi pointtia

Modernia rakentamista luontoa kunnioittaen

Kaksikerroksisten talojen suunnittelussa on otettu huomioon rakennusten rinteiseen maastoon istuttaminen ja asuntojen oleskelutilojen avautuminen suurten lasipintojen kautta viihtyisään ympäristöön.

Lähellä luontoa

As. Oy Vantaan Kastanjan suunnittelijat halusivat antaa sen asukkaille mahdollisuuden nauttia kotia ympäröivästä luonnosta lähietäisyydeltä.

Hyvät ja nopeat kulkuyhteydet

Työmatkalaisille As. Oy Vantaan Kastanjan sijainti on kätevä. Pähkinärinteestä on Vihdintien ja Kehä III:n läheisyyden ansiosta helppo ajomatka mihin päin tahansa pääkaupunkiseutua.

Kävelymatka arjen palveluihin

As. Oy Vantaan Kastanjan asukkaana sinun ei tarvitse murehtia arjen aikataulutuksesta, sillä kaikki tarvittava on täältä helpon kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Reilun kilometrin säteeltä löytyvät niin päiväkodit, koulu, ruokakauppa, neuvola, kirjasto, hammashoitola, kirjasto, R-Kioski kuin monipuolinen kuntokeskuskin.

Helppoa arkea lapsiperheille

Haluatko tarjota lapsillesi rauhallisen, luonnonläheisen ja elämyksellisen paikan kasvaa? As. Oy Vantaan Kastanja on silloin perheesi ykkösvalinta.

Hinta-laatusuhde kohdallaan

Me Lehdolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kolmikalliontinne 2&4, 01710 Vantaa 

Alueen palvelut

 • Bussipysäkki 300 m
 • Koulu 620 m
 • Päiväkoti 750 m
 • Neuvola 640 m
 • Kirjasto 620 m
 • Hammashoitola n. 700 m
 • K-Market n. 800 m
 • Apteekki 1,1 km
 • R-Kioski 1,1 km
 • Fit Ärrävaara -kuntokeskus 1,2 km
 • Crossfit Kehä 2,6 km
 • Kauppakeskus Myyrmanni 4,2 km
 • Helsingin keskusta n. 14 km

Rakennusaikataulu

Marraskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Marras-joulukuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Joulukuu 2019

Valmistuminen

Laadukkaat sisustusvalinnat

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sinua varten upean kokoelman laadukkaita sisustusmateriaaleja, joista valitsemalla teet kodistasi juuri sinun näköisesi! Optimi-kokonaisuuden huipputyylikkäillä sisustus- ja kalustevaihtoehdoilla luot kodistasi persoonallisen, tyylikkään ja upean kokonaisuuden, jossa koko perhe viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin.

Lehto Optimi – yksilöllinen asumisratkaisu halutussa ympäristössä

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Ota yhteyttä

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Kastanjan infopaketti (PDF)

Sisustusesite Optimi

Ota yhteyttä

Lähetä viesti