As. Oy Vantaan Kastanja

Kolmikallionrinne 2-4, 01710 Vantaa

Rakenteilla

VALMISTUU 06/2020 - 08/2020

Asuntoja vapaana 10/27

Velaton hinta alk. 279 000,0 €

Laadukas arki on pieniä asioita.

As. Oy Vantaan Kastanja, moderni kaksitasoinen paritalokohde vehreässä Pähkinärinteessä tarjoaa asukkailleen
luonnonläheistä ja toimivaa arkea kävelyetäisyydellä palveluista. Rauhalliselle paikalle, upeiden ulkoilureittien läheisyyteen kohoaa pian 26 huipputyylikästä saunallista paritaloasuntoa sekä yksi komea erillistalo.

Laadukas arki ja vapaa-aika koostuvat pienistä asioista!

Vantaan Pähkinärinne on eritoten lapsiperheiden rakastama luonnonläheinen asuinalue Helsingin ja Espoon rajojen
tuntumassa. As. Oy Vantaan Kastanja kohoaa rauhalliselle paikalle pienen rivi- ja pienkerrostaloalueen naapuriin, Lammaslammen ulkoilualueen viereen.

Ulkoilua luonnonkauniissa maisemissa ja palveluiden äärellä

Koulu ja kirjasto (620 m), neuvola (640 m), useat päiväkodit (lähin 750 m) sekä lähikauppa (850 m) palvelevat kaikki helpon kävely- tai pyörämatkan päässä kotiovelta. Isommat ostokset hoituvat vaikkapa Vantaan Myyrmannissa (n. 4 km), josta löytyy suuri automarketti sekä laaja valikoima vaate- ja erikoisliikkeitä. Kotiin palaajaa odottaa joka ilta ihanan avara koti, ulkoilureitit sekä oman saunan lämpimät löylyt.

Terassi, parveke ja oma piha!

Kaikille kodeille ovat yhteistä tyylikäs arkkitehtuuri, suuret ikkunat, laadukkaat keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut, Puustellin merkkikalusteet ja vesikiertoinen lattialämmitys sekä lasiseinäinen sauna ja kaksi suihkullista kylpyhuonetta sähköisellä mukavuuslämmityksellä. Kaikissa kodeissa on myös oma suojaisa terassi ja yläkerrassa viihtyisä parveke. Toimivan arjen viimeistelevät omat ulkovarastot asuntojen vieressä sekä kodin hintaan sisältyvä autopaikka, joka on mahdollista varustaa myös sähköautolle.

Rakenna oma tyylisi

Materiaaleissa ja kodinkoneissa tärkeimpänä kriteerinä on ollut laadukkuus. Sisustusvalinnat ovat tarkkaan mietitty kokonaisuus ja tekemällä omat
valintasi saat luotua juuri oman näköisesi kodin, jossa viihdyt!

 

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi pointtia

Modernia rakentamista luontoa kunnioittaen

Kaksikerroksisten talojen suunnittelussa on otettu huomioon rakennusten rinteiseen maastoon istuttaminen ja asuntojen oleskelutilojen avautuminen suurten lasipintojen kautta viihtyisään ympäristöön.

Lähellä luontoa

As. Oy Vantaan Kastanjan suunnittelijat halusivat antaa sen asukkaille mahdollisuuden nauttia kotia ympäröivästä luonnosta lähietäisyydeltä.

Hyvät ja nopeat kulkuyhteydet

Työmatkalaisille As. Oy Vantaan Kastanjan sijainti on kätevä. Pähkinärinteestä on Vihdintien ja Kehä III:n läheisyyden ansiosta helppo ajomatka mihin päin tahansa pääkaupunkiseutua.

Kävelymatka arjen palveluihin

As. Oy Vantaan Kastanjan asukkaana sinun ei tarvitse murehtia arjen aikataulutuksesta, sillä kaikki tarvittava on täältä helpon kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Reilun kilometrin säteeltä löytyvät niin päiväkodit, koulu, ruokakauppa, neuvola, kirjasto, hammashoitola, kirjasto, R-Kioski kuin monipuolinen kuntokeskuskin.

Helppoa arkea lapsiperheille

Haluatko tarjota lapsillesi rauhallisen, luonnonläheisen ja elämyksellisen paikan kasvaa? As. Oy Vantaan Kastanja on silloin perheesi ykkösvalinta.

Hinta-laatusuhde kohdallaan

Me Lehdolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kolmikalliontinne 2&4, 01710 Vantaa 

Alueen palvelut

 • Bussipysäkki 300 m
 • Koulu 620 m
 • Päiväkoti 750 m
 • Neuvola 640 m
 • Kirjasto 620 m
 • Hammashoitola n. 700 m
 • K-Market n. 800 m
 • Apteekki 1,1 km
 • R-Kioski 1,1 km
 • Fit Ärrävaara -kuntokeskus 1,2 km
 • Crossfit Kehä 2,6 km
 • Kauppakeskus Myyrmanni 4,2 km
 • Helsingin keskusta n. 14 km

Rakennusaikataulu

tammikuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

maaliskuu 2019

Kauppojen teko alkaa

heinäkuu 2020

Valmistuminen

Lehto Optimi – yksilöllinen asumisratkaisu halutussa ympäristössä

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Ota yhteyttä

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Kastanjan infopaketti (PDF)

Sisustusesite Optimi

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha