As. Oy Vantaan Metalli

Kaivokselantie 5h & Kaivokselantie 5i

Rakenteilla

VALMISTUU 07/2019 - 09/2019

Asuntoja vapaana 21/75

Velaton hinta alk. 140 500,0 €

Osta uusi koti nyt – saat Jopot koko perheelle!

Kaupan päälle Jopo-polkupyörät koko perheelle, kun teet asuntokaupat toukokuun 2019 loppuun mennessä.
Max. 6 Jopoa / kauppa, edun arvo 2 220 €.
 

Hämeenlinnanväylän varrelle, vain 13km päähän Helsingin keskustasta, valmistuu uusi näyttävä As. Oy Vantaan Metalli.

Tämä seitsenkerroksinen kerrostalo kohoaa viihtyisään ja luonnonläheiseen Kaivokselan kaupunginosaan Etelä-Vantaalle. Vehreän Kaivokselan asukkaat nauttivat Vantaan suurimman kaupunginosan Myyrmäen palveluista ja mahdollisuuksista kilometrin ̶ parin päässä, mutta asuvat kuitenkin myyrmäkeläisiä naapureitaan paljon väljemmin ja viihtyisämmin.

Sopuhintaisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

As. Oy Vantaan Metallin 42 yksiötä ovat kooltaan 26,5 ̶ 30,5m2. Myös yksi hulppea, 52-neliöinen yksiö talosta löytyy. Pienemmissä kodeissa pääroolissa on linjakas tehokkuus, kun taas isommissa ruoanlaitto-, oleskelu- ja makuutilat rytmitetty hiukan selkeämmin toisistaan erillisiksi. Osaan yksiöistä valoa virtaa pariovelliselta ranskalaiselta parvekkeelta, toisiin suurikokoisista ikkunoista.

Metallin 10 kaksiota ovat kooltaan 38,5 ̶ 49,5m2. Näissä upeissa kodeissa on kunnon eteinen, moderninkiiltävä kylpyhuone sekä ihastuttavan linjakas avokeittiö, jonka yhteydessä on tilaa ruokailla kiireettä yhdessä.

Metallissa on myös 22 kappaletta myös pariskunnille ja perheille oivallisesti soveltuvia 50 ̶ 62m2 kokoisia kolmioita.

Opiskelijakaupunginosassa riittää kysyntää pienille asunnoille

Vantaan suurimpana kaupunginosana Myyrmäki on myös vilkas ja monipuolinen opiskelukaupunginosa. Vaskivuoren erikoislukiossa 1,5 km kilometrin päässä tanssia, musiikkia ja mediaa opiskelee tavallisten lukioaineiden ohessa yli tuhat opiskelijaa. Ammattiopisto Variassa (950 m) voi valita kahdeksan eri alan väliltä. Metropolian Myyrmäen toimipistettä (2,3 km) ollaan laajentamassa neljän tuhannen opiskelijan kampukseksi, kun ammattikorkeakoulun toimintoja keskitetään. Tämä tietää erittäin hyvää varsinkin pienempien asuntojen vuokramarkkinoille!

Ammattiopisto Varia 950 m
Vaskivuoren erikoislukio 1,5 km
Metropolia Myyrmäki (2,3 km)

Sujuvat liikenneyhteydet helpottavat työmatkalaisten päivää

As. Oy Vantaan Metallissa voit heräillä hitaasti tietäen, ettei työmatkaan tule kulumaan liian suurta palasta päivästäsi. Hämeenlinnanväylä, Kehä III, nopeat Helsingin-bussilinjat sekä Kehärata Myyrmäestä ja Louhelasta kuljettavat työmatkalaiset sujuvasti töihin aamulla ja iltapäivisin ketterästi kotiin.

Laadukkaita kolmioita

Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja. Metallissa on myös 22 kappaletta myös pariskunnille ja perheille oivallisesti soveltuvia 50 ̶ 62m2 kokoisia kolmioita.

Metallin 10 kaksiota ovat kooltaan 38,5 ̶ 49,5m2. Näissä upeissa kodeissa on kunnon eteinen, moderninkiiltävä kylpyhuone sekä ihastuttavan linjakas avokeittiö, jonka yhteydessä on tilaa ruokailla kiireettä yhdessä.

Metallissa on myös 22 kappaletta myös pariskunnille ja perheille oivallisesti soveltuvia 50 ̶ 62m2 kokoisia kolmioita.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Upeita ja tehokkaita koteja monin eri elämäntilanteisiin

As. Oy Vantaan Metallissa valittavanasi on upeita ja tehokkaita yksiöitä, kaksioita, sekä eri kokoisia kolmioita.

Tilaa ja rauhaa Myyrmäen palvelujen vieressä

As. Oy Vantaan Metalli sijaitsee Kaivokselan rauhallisella alueella, mutta kuitenkin erinomaisten palvelujen ja vapaa-ajanmahdollisuuksien äärellä.

Tyylikkäitä tehoneliöitä katseet keräävässä uudisrakennuksessa

Neliöitään suurempiin yksiöihin tuovat valoa ja avaruutta suuret ikkunat tai viehättävät, pariovelliset ranskalaiset parvekkeet.

Sujuvat liikenneyhteydet helpottavat työmatkalaisten päivää

Hämeenlinnanväylä, Kehä III, nopeat Helsingin-bussilinjat sekä Kehärata Myyrmäestä ja Louhelasta kuljettavat työmatkalaiset sujuvasti töihin aamulla ja iltapäivisin ketterästi kotiin.

Kaikki arjen palvelut lähellä

Koulut, päiväkodit, puistot, ruokakaupat, harrastukset ja julkiset palvelut ̶ As. Oy Vantaan Metallin asukkaille kaikki tarvittava on helpon kävely- tai pyöräilymatkan päässä!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kaivokselantie 5h, 01610 Vantaa

Alueen palvelut

As. Oy Vantaan Metallin asukkaille kaikki palvelut ovat kävely- tai pyöräilymatkan päässä, eikä oma auto todellakaan ole täällä välttämätön.  Alakoulu (350 m) ja päiväkoti (300 m) huolehtivat junioreista ihan lähellä. Kaivokselassa toimii myös yksityinen liikuntapäiväkoti (1 km). Neuvola (1 km) löytyy Myyrmäen puolelta, samoin julkinen terveyskeskus (1,5 km) sekä yksityinen lääkärikeskus (1,9 km). Kilterin koulu (1,7 km) Myyrmäessä Paalutorin laidalla tarjoaa 7 ̶ 9 -luokkalaisille tavallista perusopetusta sekä ruotsin kielikylpyopetusta.

  • Kaivokselan päiväkoti 300 m
  • Touhula liikuntapäiväkoti 1 km
  • Alakoulu 350 m
  • Yläkoulu 1,7 km
  • Myyrmäen neuvola 1 km
  • Terveyskeskus 1,5 km
  • Yksityinen lääkäriasema 1,9 km
  • Kirjasto 1,7 km
  • Posti 1,9 km

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

syksy 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Metallin asunnot ovat sisustettu Lehdon Nero-tyylin mukaisesti, ja siksi huoneistot tarjoavat korkealuokkaista asumista ja asumisviihtyvyyttä. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Metalliin Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Pasi Kukkola

0407746927
pasi.kukkola@lehto.fi

Peppi Puhakka

040 771 4152
peppi.puhakka@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Vantaan Metallin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti