As Oy Vantaan Saturnus

Juhlatie 4, 01510 Vantaa

Rakenteilla

VALMISTUU 09/2018 - 10/2018

Asuntoja vapaana 1/18

Velaton hinta alk. 304 000,0 €

Seuraavat esittelyt

Juhlatie 4
Ke 13.02.2019 klo 17:30-18:00

Puutalokortteli valmistuu Pakkalaan! Vielä muutama muuttovalmis koti jäljellä.

Vantaan Saturnus on yhteensä 18 kodin hurmaava kokonaisuus, jonka viihtyisät ja avarat, kaksikerroksiset 4-5 huoneen asunnot on suunniteltu palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. Tilakaan ei Saturnuksessa lopu kesken – 87,5m² pohjaratkaisussa tilaa riittää isommallekin perheelle.

Rauhallisesti hengittävä, vehreä esikaupunkialue Pakkalassa, Vantaan kehittyvässä sykkeessä. Palveluiden mutkattomuus, arjen huolettomuus ja modernit asumisratkaisut – Vantaan Saturnus on pieniä nautintoja jokapäiväiseen elämään.

Valmistuu pian

Vantaan Saturnus on nyt myynnissä – Varaa oma unelmakotisi, ennen kuin ne viedään käsistä! Asuinalueen arvioitu valmistumisaika on marraskuu 2018.

Onneksi elämään tarvittavat palvelut löytyvät naapurista - Jumbosta!

Vantaan Saturnus on aktiiviselle ihmiselle erinomainen asuinpaikka sijaintinsa ansiosta. Matkustelijat pitävät erityisesti lentokentän läheisyydestä – aamupala kotona, iltapäiväkahvit Pariisissa. Ja helposti takaisin kotiin. Liikkuvalle lähistöltä löytyy urheilupuistoa, kuntosalia, hiihtolatuja ja luistelukenttiä. Vantaanjoki mahdollistaa melonnan ja kalastuksen.

Viihtymistä ja herkuttelua alhaalla – leikkiä, unta ja rentouttavat löylyt ylhäällä.

Alakerran yhdistetty oleskelu- ja ruokailutila jatkuu saumatta moderniin keittiöön saakka luoden avaran, luonnonvaloa täynnä olevan viihtyisän tilan. Täydellinen paikka nauttia rauhallisesta illasta perheen kesken tai nauraa ja juhlia ystävien kesken. Saturnuksen yläkerran makuuhuoneissa uneksitaan, leikitään ja lueskellaan. Yläkerran kruunaa rentoutuminen rauhoittavissa löylyissä tyylikkäissä, design-kiukaan kruunaamissa sauna-suihkuhuone-wc -tiloissa.

Palvelut löytyvät läheltä

Pakkalanrinteen päiväkoti 400m
Antaksenpuiston leikkipaikka 750m
Veromäen koulu 1,2km
Riihipellon päiväkoti 1,2km
Jumbo & Flamingo 1,5km
Pointin kirjasto 1,6km
Urheilupuisto 2km
Vantaanjoki 2,5km
Hiihtoladut 3km

Pyöräilijän unelmakohde

Reilun kahden kilometrin päästä kotiovelta löytyy Kartanonkosken urheilupuisto. Puisto liikuttaa niin omatoimiurheilijoita kuin tiimipelaajia, sillä paikalta löytyy niin lenkkipolkuja kuin esimerkiksi tekonurmi. Alueella on myös mukava valikoima ulkoliikuntalaitteita, joilla pääsee kasvattamaan lihaskuntoa raittiissa ilmassa.

Pitkän matkan pyöräilijöiden tai juoksijoiden kannattaa käydä kokeilemassa Vantaanjoen rantareittejä. Niitä pitkin pääsee nimittäin aina Helsinkiin saakka, ja noin kymmenen kilometrin treenaamisen jälkeen edessä siintää Vanhakaupunki selkineen.

Viisi pointtia

KOTEJA HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - ILMAN TÄHTITIETEELLISTÄ HINTALAPPUA

Pääkaupunkiseudulla on paikoin huutava pula kohtuuhintaisista, isommista kodeista hyvällä sijainnilla. As. Oy Vantaan Saturnus rakennetaan vastaamaan juuri tähän pulmaan. Täällä asut kauniisti, viihtyisästi ja mukavasti lähellä palveluilta – menettämättä kuitenkaan yöuniasi unelmakotisi hintalapun takia.

TOIMIVA POHJARATKAISU TEKEE ARJESTA PAREMPAA

Viihtymistä ja herkuttelua alhaalla; leikkiä, unta ja rentouttavat löylyt ylhäällä! Saturnuksen ja Jupiterin asunnot on suunniteltu eri kokoisten perheiden laadukasta arkea varten. Olipa perheesi sitten pieni tai iso, täällä on kaikille niin omaa tilaa kuin mahdollisuus viihtyisiin yhteisiin puuhiin, leikkeihin, jutusteluun ja kiireettömään yhdessäoloon. Vai lähtisittekö sittenkin yhdessä ulos?

NOPEAT YHTEYDET JA LÄHIPALVELUT OVAT ARJEN PELASTUS

Mihinkään ei ole täältä pitkä matka. Kehä kolmosen läheisyyden ansioista työmatka eri puolille pääkaupunkiseutua sujuu nopeasti sekä omalla autolla että julkisilla. Paljon matkustaville Helsinki-Vantaan lentokenttä avaa ovet maailmalle – ja illaksi kotiin!

LUONTO- JA LIIKUNTAELÄMYKSIÄ

Pakkala on luonnonläheinen asuinalue, jonka maisemissa yhdistyvät kaupunki- ja maaseutuasumisen parhaat puolet. Hiihtämään ja luistelemaan pääsee läheltä, kun taas Vantaan- ja Keravanjoen rannat kutsuvat lenkkeiliöitä, uimareita ja harrastelijakalastajia. Muutaman kilometrin päässä Tammiston luonnonsuojelualue luontopolkuineen tarjoaa perheille unohtumattomia elämyksiä.

HAUSKA JA INSPIROIVA PAIKKA KASVAA

Perheen pienimmille Pakkala on hauska, luonnonläheinen ja inspiroiva paikka kasvaa. Lähistöllä toimii neuvola, useampi suomenkielinen päiväkoti ja yksi osin englanninkielinen. Toinen sadepäivän pelastus on HopLop -sisäliikuntapaikka lähes nurkan takana. Jos kaipaatte kunnon irtiottoa arjessa, viihdekeskus Flamingoon tullaan kauempaakin kylpylään, ravintolaan, elokuvateatteriin, laserpuistoon sekä moniin muihin hauskoihin houkutuksiin.

SILMÄÄHIVELEVÄÄ TYYLIKKYYTTÄ JA OPTIMAALISTA LAATUA

Saturnus on hieno esimerkki tarkkaan mietitystä Optimi-tuoteperheestämme, jossa on painotettu erityisesti modernia ja korkeatasoista arkkitehtuuria sekä tehokkaita ja viihtyisiä pohjaratkaisuja. Ulkoa talojen ilme on lämmin ja kutsuva, sisältä huikean moderni ja tyylikäs.

Kohteen osoite: JUHLATIE 4, 01510 VANTAA

Alueen palvelut

  • Pakkalanrinteen päiväkoti 400m
  • Antaksenpuiston leikkipaikka 750m
  • Veromäen koulu 1,2km
  • Riihipellon päiväkoti 1,2km
  • Jumbo & Flamingo 1,5km
  • Pointin kirjasto 1,6km
  • Urheilupuisto 2km
  • Vantaanjoki 2,5km
  • Hiihtoladut 3km

Rakennusaikataulu

Alkuvuosi 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Nyt

Kauppojen teko

Marras-joulukuu 2018

Valmistuminen

Laadukkaat sisustusvalinnat

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sinua varten upean kokoelman laadukkaita sisustusmateriaaleja, joista valitsemalla teet kodistasi juuri sinun näköisesi! Optimi-kokonaisuuden huipputyylikkäillä sisustus- ja kalustevaihtoehdoilla luot kodistasi persoonallisen, tyylikkään ja upean kokonaisuuden, jossa koko perhe viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin.

Lehto Optimi – yksilöllinen asumisratkaisu halutussa ympäristössä

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Juhlatie 4
Ke 13.02.2019 klo 17:30-18:00

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Saturnuksen infopaketti (PDF)

Ota yhteyttä

Lähetä viesti