As Oy Vantaan Sinisafiiri

Keltasafiirinpolku 1

Rakenteilla

VALMISTUU 10/2019 - 12/2019

Asuntoja vapaana 5/87

Velaton hinta alk. 251 500,0 €

Nyt saat 3 000 euroa asuntokaupan päälle! 
Käytä lisäraha uusien huonekalujen hankintaan tai vaikkapa vuoden ruokaostoksiin.

Etu koskee vain As. Oy Vantaan Sinisafiirin uusia asuntokauppoja ja etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kysy lisää asuntomyyjältä!
 

Asuntoesittelyissä huolehdimme turvallisuudestasi. Malliasuntoihin otamme aina yhden seurueen kerrallaan (max. 10 henkilöä). Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin koko esittelyn ajan. Olemme tehneet aktiivisesti toimenpiteitä henkilöstömme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme hyvinvoinnin varmistamiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Asuntomyyjämme kertoo mielellään lisää esittelyssä olevasta kohteesta.
 

As. Oy Vantaan Sinisafiiri – Upeita omatonttisia kerrostalokoteja yhden pysäkinvälin päässä Aviapoliksesta

Vantaan Kivistön ytimeen kehäradan varteen rakennetaan omalle tontille viisi- ja kuusikerroksisen kerrostalon tyylikäs kokonaisuus. As. Oy Vantaan Sinisafiiriin tulee timanttisia koteja yhteensä 87 asunnon verran, mukaanlukien muutama jalokivenkaunis loft-asunto.

Avaria ja valoisia koteja - pari uniikkia loft-helmeä!

As. Oy Vantaan Sinisafiiri on viisi- ja kuusikerroksisen kerrostalon tyylikäs kokonaisuus, joka tarjoaa avaria ja valoisia koteja kaikkiin tarpeisiin 26 yksiön, 20 kaksion, 28 kolmion ja 10 neliön muodossa. Asuntojen lisäksi Sinisafiiriin rakentuu 3 todella uniikkia loft-asuntoa, jotka edustavat modernia kaupunkiasumista parhaimmillaan. Nämä asunnot on rakennettu tilan ja valon ympärille – tyylikäs sisustus ja modernit tilaratkaisut tekevät näistä asunnoista raikkaita ja viihtyisiä. Kokonaisuuden kruunaa taloyhtiön hienot saunatilat.

Vantaan Sinisafiiri rakentuu omalle tontilleen, joten sinun ei tarvitse huolehtia tonttivuokriin liittyvistä korotuksista.

Kivistö Kehäradan varrella elää uudistumisen aikaa

Viiden minuutin junamatkan päässä Aviapoliksesta sijaitseva lapsirakas Kivistö kutsuu niin uusia asukkaita, työpaikkoja kuin palveluitakin. 360 metrin päähän Kivistön asemalta kohoava As. Oy Sinisafiiri tarjoaa upeita asumismahdollisuuksia erinomaisten liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Sinisafiirin asukkaita hemmotellaan myös, kun aseman yhteyteen nousee upea uuden ajan elämyksellinen kaupunkikeskus puistoineen, leikkipaikkoineen, kävelykatuineen, kauppakeskuksineen ja julkisine palveluineen. Ihanan valoisat ja avarat yksiöt, kaksiot, kolmiot ja neliöt kutsuvat - tutustu ja varaa omasi! Kuvassa Aurinkokiven koulu, joka on Vantaan Kivistön suuralueen Kivistön kaupunginosassa syksyllä 2016 aloittanut suomenkielinen alakoulu (luokka-asteet 1–6). Vielä keväällä 2016 lähistöllä toimineen Kivistön koulun oppilaat siirtyväät tällöin kuvassa näkyvään uuteen kouluunsa Aurinkokiven palvelukeskuksessa. Rakennuksen muissa haaroissa toimivat muun muassa päiväkoti ja neuvola.

As. Oy Sinisafiiri kohoaa ihanteelliselle paikalle 360 metrin päähän Kivistön asemasta

Sinisafiirin asukkaana et välttämättä tarvitse omaa autoakaan, sillä läheiseltä juna-asemalta ehtii Aviapolikseen viidessä minuutissa ja Helsingin keskustaan 24 minuutissa. Lapsiperheiden aamut sujuvat kiireettä, kun esimerkiksi Aurinkokiven uusi koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain 370 metrin kävelymatkan päässä. Sinisafiirista matka Kivistön asemalle on vain noin 350 metriä. Kehärataa pitkin lentokentällekin kulkeminen on vaivatonta, kun matka-aika Aviapolikseen on vain 6 minuuttia. Kehä III ja Hämeenlinnanväylä vievät autoilijan nopeasti niin länteen, itään, etelään kuin pohjoiseenkin. Hämeenlinnanväylän tavoittaa 2 minuutissa ja Kehä III:n 3 minuutissa. Viereiseltä Keimolantieltä vain 300 metrin päästä liikennöi bussilinjat 431, 432, 446, 447 ja 616 Martinlaaksoon, Hakaniemeen, Kesäkylään ja Elielinaukiolle.

Laadukkaita kolmioita

Sinisafiirin asunnot ovat avaria tilan ja valon valtakuntia. Tehokas pohjaratkaisu ja hyvät säilytystilat kaikissa asunnoissa mahdollistavat enemmän tilaa asumiseen. Integroidut kodinkoneet luovat asuntoihin modernin ja linjakkaan ilmeen.

Vantaan Sinisafiiri rakentuu omalle tontilleen, joten sinun ei tarvitse huolehtia tonttivuokriin liittyvistä korotuksista.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Upeita ja tehokkaita koteja monin eri elämäntilanteisiin

As. Oy Vantaan Sinisafiirissa valittavanasi on upeita ja tehokkaita asuntoja, sekä uniikimpia lofteja jotain spesiaalia etsivälle.

Vapaa-ajanmahdollisuuksia joka makuun

Ulkoilmaihmiset voivat suunnata hiihtoladulle (koiran kanssa tai ilman) tai kokeilla kalaonneaan Vantaankoskella, viljellä itse aitoa lähiruokaa tai kokeilla golfia, ratsastusta tai lentopalloa. Sisällä viihtyviä kutsuvat kuvataidekoulu, kuntosali sekä kauppakeskukseen suunniteltu kirjasto, elokuvateatteri sekä lasten liikuntaleikkipaikat.

Tyylikästä arkkitehtuuria ja ihanan valoisia koteja

As. Oy Sinisafiiri on upea kahden kerrostalon kohde, jonka linjakas arkkitehtuuri hivelee silmää ja jonka asunnot kutsuvat sisustamaan. Tila ja valo on asunnoissa maksimoitu, ja viimeistelty modernin linjakas tyyli jatkuu läpi asunnon aina keittiö- ja kylpyhuonetiloihin saakka.

Huippunopeat kulkuyhteydet

As. Oy Sinisafiirin asukkaana voit heräillä aamuisin rauhassa tietäen, ettei työmatkoihisi tule hujahtamaan liian suurta osaa päivästäsi. Kehä III ja Hämeenlinnanväylä vievät autoilijan nopeasti niin länteen, itään, etelään kuin pohjoiseenkin. Kehärata vie sekä itään, että länteen nopeasti.

Huikeat palvelut uudessa kaupunkikeskuksessa

As. Oy Sinisafiirin uudet asukkaat muuttavat aitiopaikalle myös palvelujen suhteen. Aseman yhteyteen nousee nimittäin upea uuden ajan elämyksellinen kaupunkikeskus puistoineen, leikkipaikkoineen, kävelykatuineen, kauppakeskuksineen ja julkisine palveluineen.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Keltasafiirinpolku 1, 01700 Vantaa

Kaupunkielämän parhaat puolet ulottuvillasi

Touhula Jalokivi -seikkailupäiväkoti sijaitsee 700 metrin päässä ja Aurinkokiven päiväkoti sijaitsee noin 370 metrin päässä yhdessä Aurinkokiven koulun kanssa.

 • Kanniston koululle pyöräilee n. 10 minuutissa tai autoilee n. 5 minuutissa. 
 • Ostokset onnistuvat iltamyöhäänkin helposti K-Market Kivistössä 400 metrin päässä ja R-Kioskilta 200 metrin päästä noudat kätevästi postipaketit tai lataat matkakorttia.
 • FitnessGym tarjoaa palveluitaan kilometrin päässä salitreeniä kaipaavalle.
 • Koiranomistajille lähistöltä löytyy Punakivenpuiston koira-aitaus noin puolen kilometrin päässä.
 • Kivistöön rakentuu uusi, huippumoderni kauppa- ja kaupunkikeskus, jonka ensimmäinen vaihe valmistuu arvion mukaan vuonna 2020. Kauppakeskukseen tulee niin erikoisliikkeitä, vähittäistavarakauppoja (mm. Prisma ja K-Citymarket) kuin julkisia palveluitakin terveydenhuollon ja kirjaston muodossa.
 • Elämykselliseen kauppakeskukseen tulee myös muun muassa monipuolinen ja mielenkiintoinen ravintolatarjonta, elokuvateatteri sekä lasten liikuntapuisto.

Lisää etäisyyksiä:

 • R-Kioski 200 m
 • Kivistön asema 360 m
 • Kivistön tuleva ostoskeskus 360 m
 • Tuleva uusi terveyskeskus 360 m
 • Aurinkokiven koulu ja päiväkoti 370 m
 • K-Market Kivistö 400 m
 • Leikkipuisto 540 m
 • Koira-aitaus 550 m
 • FitnessGym 990 m
 • Neuvola 1,4 km
 • Petas-Isosuo yhdyslatu 1,7 km
 • Keimola Golf 2,8 km
 • Etelä-Vantaan ratsastuskoulu 3 km
 • Lasten latu 3,4 km
 • Petikon koiralatu 3,2 km
 • Mopokerho 3,1 km
 • Aviapolis 7,1 km
 • Helsingin keskusta 19,3 km

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

syksy 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

As. Oy Vantaan Sinisafiirissa kaikissa asunnoissa on linjakkaat, huippumodernit keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut laadukkailla kodinkoneilla. Pintamateriaalivalikoimasta löytyy sisustusinspiraatiota jokaiseen makuun. Vesikiertoinen lattialämmitys hellii jalkoja ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys kruunaa talvi-iltojen kiireettömät vaahtokylpyhetket.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaisten asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Seuraavat esittelyajankohdat

Keltasafiirinpolku 1
Ti 30.06.2020 klo 17:00-17:30

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Vantaan Sinisafiirin Infopaketti

Lähetä viesti

captcha