}}

As Oy Vantaan Termo

Kaivokselantie 5k

Ennakkomarkkinoinnissa

Asuntoja vapaana 65/79

Velaton hinta alk. 153 000,0 €

Dynaamista kaupunkiasumista Vantaan Termossa

Huippumoderni kahdeksankerroksinen uudiskohde As. Oy Vantaan Termo kohoaa viihtyisään ja luonnonläheiseen Kaivokselan kaupunginosaan Etelä-Vantaalle, Helsingin rajan tuntumaan. Tontti on taloyhtiön oma, joten tontinvuokravastiketta ei ole. Valitse oma unelma-asuntosi!

Nykyaikainen koti täynnä lämpöä ja elämää

Suojaisa pihapiiri ja Kaivokselan asuinalue tarjoavat parhaat mahdolliset puitteet oman kodin onnen rakentamiseen, sillä luonnonläheinen ympäristö pursuaa virikkeitä niin leikki-ikäisille, isommille lapsille kuin isälle ja äidille.

Termon sijainti on loistava

Kouluihin ja päiväkotiin on matkaa vain muutama sata metriä, ja työmatkailu Helsinkiin käy suoraa tietä pitkin tuossa tuokiossa. Myös molemmin puolin korttelia kulkevat bussit kuljettavat nopeasti sekä Helsingin että Myyrmäen keskustoihin kattavien palveluiden äärelle. Kaikkea tätä ympäröi kaunis luonto. Kaivoksela on tietoisesti haluttu säilyttää vehreänä ja rauhallisena lähiönä, jossa lasten on turvallista kasvaa. Alue on täynnä virikkeitä metsäpolkuineen ja urheilupaikkoineen, ja lähin leikkipaikka löytyy parinsadan metrin päästä kotiovelta.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Termon asunnot on suunniteltu palvelemaan asukkaiden tarpeita. Huoneet on sijoiteltu niin, että asumisen rauha säilyy, ja arjen pyörittäminen on helppoa. Taloyhtiön pihalla lämpiää asukkaille oma pihasauna.

Haluatko ostaa asunnon Termosta ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Kauniita koteja ja etelän aurinkoa

Termossa valittavanasi on upeita ja tehokkaita yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Eteläinpuoleisilta parvekkeilta, terasseilta tai ranskalaisilla parvekkeilla kelpaa nauttia auringosta. Näissä ihanissa läpitalon kodeissa tila, valo ja tyyli on maksimoitu niin, että sinä voit ihastua uuteen kotiisi joka päivä uudestaan!

Omaan asuntoon ilman säästöjä Lehto Rahalla

Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen.

As Oy Vantaan Termo kohoaa omalle tontille

Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun osakkaana tarvitse maksaa tontin vuokravastiketta.

Sujuvat liikenneyhteydet helpottavat työmatkalaisten päivää

Täällä voit heräillä hitaasti tietäen, ettei työmatkaan kulu liian suurta palasta päivästäsi. Hämeenlinnanväylä, Kehä III, nopeat Helsingin-bussilinjat sekä Kehärata Myyrmäestä ja Louhelasta kuljettavat työmatkalaiset sujuvasti töihin aamulla ja iltapäivisin ketterästi kotiin.

Tilaa ja rauhaa Myyrmäen palvelujen vieressä

As. Oy Vantaan Termo sijaitsee Kaivokselan rauhallisella alueella, mutta kuitenkin erinomaisten palvelujen ja vapaa-ajanmahdollisuuksien äärellä. Mikä ihanteellinen yhdistelmä rauhaa ja helppoa arkea!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kaivokselantie 5K, 01610 Vantaa

Alueen palvelut

Kilometrin säteellä kotiovelta ovat niin koulut, päiväkodit, terveyskeskus, ruokakaupat sekä mukava valikoima ravintoloita ja muita kaupallisia palveluita. Mikäli kaipaa vaihtelua, vaateostokset hoitaa helposti viikonloppuna Vantaan puolella kauppakeskus Jumbossa, jonne hurauttaa omalla autolla parissa kymmenessä minuutissa. 

 • Kaupalliset palvelut
  • K-Market 700 m
  • Alepa Klaukkala 900 m
  • 
Kesko Oyj, K-citymarket Nurmijärvi Klaukkala n 1.5 km
  • 
Alepa Haikala 1.5 km

 • Terveysasemat / lääkärit
  • Klaukkalan terveysasema n. 800 m
  • Rinnekoti-Säätiö poliklinikka n. 6 km

  • Vantaan kaupunki Katriinan sairaala n. 8.5 km
  • 
Nurmijärven kunta Kirkonkylän terveysasema n. 10 km

 • Päiväkodit
  • Nurmijärven kunta Ropakon päiväkoti n. 200 m
  • Päiväkoti Touhula Klaukkala n. 800 m

  • Tenava-Tarina n. 800 m

  • Nurmijärven kunta, Ylitilantien päiväkoti n. 800 m

 • Alakoulut
  • Nurmijärven kunta, Klaukkalan koulu n. 500 m
  • Nurmijärven kunta Haikalan koulu n. 1.5 km

 • Yläkoulut
  • Nurmijärven kunta, Klaukkalan yläaste n. 700 m

  • Nurmijärven kunta, Mäntysalon koulu n. 2 km


  • Nurmijärven Yhteiskoulu
  • Lukio n. 9 km

 • Klaukkalan Tennishallit Oy n. 900 m

Rakennusaikataulu

Syksy 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Syksy 2018

Kauppojen teko alkaa

marras-joulukuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Kylpyhuoneessa on tarkkaan mietityt kalusteet. Tilavassa peilikaapissa ja allaskaapissa on paljon säilytystilaa. Pesukoneelle on paikka tason alla. Suihkuseinät ovat modernia kaarevaa mallia.

HUOM! Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Termon Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Petteri Simelius

040 776 2884
petteri.simelius@lehto.fi

Kimmo Koponen

kimmo.koponen@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Vantaan Termon Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti